Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
یسری باگ که موجوده. فیکس سمت سرور رو انجام دادن، میگن قبل از فیکس یسریا ۶۰ گیگ پچ براشون اومده، بعد از فیکس نیومده.
روی استیم هم یسری گذاشتن دانلود شه، سرور قطع شده و دیتاشون خراب شده.

بشخصه نمی‌دونم چه خبره😁

https://mortalkombat1.bugs.wbgames.com/patch-notes

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
جدی جدی با یکی از خفنترین و بهترین بازی های مورتال طرفیم ^:)^ خیلی بی نظیر بود از ساعت هشت نیم تا همین الان بکوب پاشم حتی یکذره هم سیر نشدم
من کلا رسیدم شروع کردم انلاین پلی دادن ولی واقعا کرک ریزونه چطوری ینفر میتونه بعد دو ساعت از بازی گذشته انقدر مثلا خوب با باراکا پلی بده استوری مود گذاشتم سر فرصت برم
سرورای بازی با دی ان اسم اوکیه ولی من با GUB پلی دادم بازیو روی پلی و بی نظیر بود بازی از بتا انگار گرافیکشم یکم رفته بالاتر شاپ بازی خیلی بی محتواس فعلا انچنان محتوایی زیادی نداره چهارتا از کیمو ها قفلن که من با لول اپ کردن دوتاشونو باز کردم و میتونید با بخش داستانیم لول اپ کنید و باز کنید کارکترای کیمو های قفل رو فعلا اینویژن و استوری مونده برای بعدا :D در کل بی نظیر بی نظیر بی نظیر اصلا دیوانه وار عاشقشم:D

من بازی واسم 19م باز میشه. :(( (واسه همین استوری رو 4 روز پیش دیدم :D )

میخوام نت موبایل همراه اول رو تست کنم. کسی تجربه کرده؟ پینگش چطوره؟ مثل ایرانسله یا بهتره؟ با سرویس کاهش پینگ بهبود پیدا میکنه یا نه؟

• Smile
Reactions: Jaw
من بازی واسم 19م باز میشه. :(( (واسه همین استوری رو 4 روز پیش دیدم :D )

میخوام نت موبایل همراه اول رو تست کنم. کسی تجربه کرده؟ پینگش چطوره؟ مثل ایرانسله یا بهتره؟ با سرویس کاهش پینگ بهبود پیدا میکنه یا نه؟
من با همراه اول هم با ایرانسل تست کردم جفتشون عالی بودن من کلا گیرز میزنم خیال خودمو راحت میکنم که اصلا لگ باگ صفر شه

امیدوارم هر چه سریعتر قابلیت کراس پلتفرم اضافه شه منتظرم تا به خاک بکشونمت(شوخی) :D

• Smile
Reactions: DFSHINNOK7
از اینجامیتونی اکانتشو بگیری برنامشم از سایت خود گیرز اپ بوستر میتونی بگیری سه روز رایگان داره یه تست بزن قبل خرید ببین جواب میده برات یا نه جیگر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or