8,30 امشب باز میشه رو ps5 ،اگه premium گرفتی.بازی برای شما هم باز نشده هنوز ؟
این پچ غیر از اون 114 گیگه؟اینا هم مارو فیلم کردن مردونه با ابن پچ دی وانواقعا این پچ دی وای چه صیغه ای در اوردن سرمون واس حالا شصت گیگ دیگه هم دانلود کنیم نه خیلیم جا داریم
رو xbox دیروز دانلود کردم. امروز بازیها رو چک کردم اپدیتی نداشتاینا هم مارو فیلم کردن مردونه با ابن پچ دی وانواقعا این پچ دی وای چه صیغه ای در اوردن سرمون واس حالا شصت گیگ دیگه هم دانلود کنیم نه خیلیم جا داریم
چون ریدن با این انتشار بازی اونور انقدر دیر به یسری منتقدا کد دادن پنجتا نقد فرستادن بقیه نرفرستادن باید با عرضه جهانی پلی بدن بازیو متا بازی با پنجتا نقد مشخص شده همه سایتا هم جالبه دارن پوشش میدن با پنجتا نقد از ابنور پریلود میزارن بعد روز انتشار بازی که مثل ادم باید بشینی پلی بدی چون اون همه نسخه مسخره پریموم گرفتی شصت گیگ اپدیت میده میرنن توی همه چیز میمردن با همون پریلود لعنتی میدادن تموم میشد میرفت خدا میدونه وضعیت سرورای بازی میخواد چی باشه با ابن وضع مدیریت من خیر سرم روز تعطیل گفتیم میشینم پلی میدیم حالا اینور باید کلی اپدیت کنیم بازیوچرا بازی رو رها سازی نمیکنن. پریمیوم گرفتیم واس ۱۴، ۱۵ شد و نیامد.
گفته بودن امروز ساعت ۶ پچ روز اول میاد که تا الان خبری نشده.دوستان من بازی را امروز گذاشتم دیتاش دانلود بشه،الانم که نصب شده حجمش ۱۱۴/۵گیگه،هرچی هم میزنه روی چک آپدیت،میزنه با آخرین آپدیته،پس قضیه این پچ ۶۰گیگی چیه؟