فکر کنم شما فن سه اتیشه هستین نریمان جان هنوز اسپویل نکرده گیمو براش چون پس فردا تو گیمهمجبوریم. میخوای از شدت انتظار سکته کنیم؟
نریمان 3 روز پیش گفت "تحمل میکنم"....24 ساعت دَووم نیاورد فن 3 آتیشه MK به این میگن
هرکی nsp سوییچ پیدا کرد یه ندا بهمون بده انگار حالا حالا ها بخاطر دنوو روی کامپیوتر نمیتونم پلی بدم بهتره روی سوییچ پلی بدم
تا کرک شه دوم نمیارم خودم چی کار میتونم بکنم غیر اینکه بریزم روی سویچم بازی میکنم فعلن تا نسخه کامپیوتر کرک شهطبق پریویو ها وضع بازی رو سوییچ فاجعه است.
صبر کن همون کرک شه روی PC همون جا بازیش کن
باورت میشه این ویدئو استوری رو از این دوستمون دیدم بلافاصله گرفتم دیدم منی که با کمبت 3 روی سگا و نسخه فیک روی میکرو بزرگ شدم دوم نمیارم تا کرک شهطبق پریویو ها وضع بازی رو سوییچ فاجعه است.
صبر کن همون کرک شه روی PC همون جا بازیش کن
چقدر خوبه بهینه سازیش روی pc دسخوشپریلود بازی روی استیم شروع شد سایز دانلود 90 گیگ
View attachment 309110
yes برای منم که نسخه استاندارد رو دارم قابل پریلوده.پریلود بازی روی استیم شروع شد سایز دانلود 90 گیگ
View attachment 309110
شنگ سونگ قشنگ چند هفته طول میکشه یاد گرفتنش، عملا ۲ تا کارکتر هست.امیدوار بودم کمی درمورد کمیو داریوس توضیح بدن ولی در کل کامبت کست خوبی بود. (البته حرکاتش رو تو فایت آخر استریم دیدیم)