کلا ابهت فیتالیتی ها از بین رفته چند نسخه اس همینه، جاش به gore داده، اینقدر حرکت اضافی چپوندن، اون کلاسیک ها کجا این چند نسخه اخیر کجاشما هم اینطوری هستید که fatality های این نسخه اصلا حس woow بودن نمیدند؟ انگار بسیار آبکی طراحی شدند(غیر از یکی دو مورد)
ابن نسخه که هم شامل فتال کلاسیک کارکترای قدیمی و فتالای جدیده بنظرم بیشتر فتالای بازی خیلی خوب بودن مخصوصا ریکو و هاویک و لیو کنگ بی نظیر بودن شاید یه چنتا باشد که فتال اولشون خوب نباشه ولی دومی بهتر از اولیه.شما هم اینطوری هستید که fatality های این نسخه اصلا حس woow بودن نمیدند؟ انگار بسیار آبکی طراحی شدند(غیر از یکی دو مورد)
اسکین Lao رو ندیده بودم عجب چیزیه.با توجه به دیتاماین های انجام شده، به نظر میاد یه اکسپنشن داستانی خواهیم داشت با محوریت Khaos Havik که البته انتظارش هم میرفت.
همچنین با توجه به فایل تکستی که از Intro Dialogue ها تو بازی هست، Kung Jin, Cassie و Jade در آینده قابل بازی خواهند بود یه سری کارکتر دیگه هم هستن که هنوز قطعی نیستن چون فایل هاشون ناقصه اما احتمال حضورشون خیلی بالاست.
امیدوارم ربات ها قابل بازی باشن مخصوصا که تو Arcade Ending ساب زیرو نشون میده یه تویست جالب دارن تو این تایملاین!
- Noob
- Cyrax
- Ghostface
- Conan
- Sektor
- Sareena
- Harumi
-----------
یه تصویر بهتر از اسکین فصل بعد Invasions
View attachment 309974
این اسکین ها هم تو فایلا هست اما مشخص نیست چه زمانی در دسترس قرار میگیره.
View attachment 309977
View attachment 309978
View attachment 309979
View attachment 309980
View attachment 309981
View attachment 309982
View attachment 309983
View attachment 309984
View attachment 309985
View attachment 309986
View attachment 309987
View attachment 309988
تقریبا همه مورتال ها همین بودن داستان متوسط ولی این یکی خیلی خوب در اورده بودن تا دو سه چپتر اخرو نسبت به نسخه های قبلی.کلا زیاد نباید انتظار یه داستان خیلی عمیق داشته باشی از یه بازی فایتینگ همینم باز خوب در اوردناینو نگفتم که درمورد داستان بازی خیلی چیزا برای گفتن دارم ولی میخوام یه بار دیگه خودم با کیفیت بالا تجربش کنم بعد نظرمو بگم. ولی انتظار زیادی ازش نداشتم و همونطور شد که فکرشو میکردم. very mid
این قابلیت وجود داره کهیچیزی که احساس میکنم باید میبود توی بازی نیستش یچیزی مثل استار متر جانی کیج برای کارکترای دیگس مثلا وقتی یه اسیپشال میزنید با یه دکمه مثل L2 اون استار متر کارکتر پر میکردین و وقتیم فعالش میکردین یسری اسیپشال های دیگه یا یسری قابلیت طرف مقابل میداد مثلا باراکا تیغ های دستش بیشتر در میومدن وقتی استار مترش کامل میشد یوز میدادین و رنج اتکش بیشتر میشد مثلا برای یه بازه زمانی کوتاه یا مثلا استار متر اسکورپین حالت اینفرنوش فعال میشد برای یه بازی زمانی کوتاه یا مثلا ساب زیرو کلا حرکتاش همراه با کلون بود و خیلی چیزای که میشد انجام بدن با یچیزی مثل استار متر که عمق گیم پلی باز بیشتر میکردن که نکردن که و فکر کنم عمدا اومدن تستش کنن این قابلیتو برای اینجاستیس بعدی ظاهرا ببین چطوری میشه.