نسخه سوییچ بازی در دسترس یه سریا قرار گرفته و ویدیو هاش داره منتشر میشه، ظاهراً بازی بدون پچ Day 1 ناقص هست و نصف بخش داستانی، Invasions رو تعدادی از فیتالیتی ها توش نیست، بازی واسه کنسول های دیگه هم ظاهراً ۲ تا دیسک هست.
به نظرم اصلا ویدیو هاش رو نبینید، گرافیک بازی از MK Mobile هم پایین تره.
View attachment 308203
View attachment 308204
با این وضعیت دیگه نمیشه تو ردیت رفت پس یه هفته واس وایسیمNRS یه ویدیو جدید تو یوتیوب آپلود کرده که فعلا مخفیه، احتمالا امروز یا فردا یه تریلر جدید میاد.
خیلی عجیبه که دقیقا یک کارکتر، یک کمیو و یک استیج تو لیک ها سیاه هستن، احتمالش هست که باس آخر به همراه کمیو و استیجش باشه که NRS واسه جلوگیری از لیک شدن، نگه داشته تا با پچ روز اول باز بشن.
نسخه های PS و Xbox هم رسیده به دست چند نفر و احتمالا شاهد لیک های با کیفیت تر خواهیم بود.
View attachment 308219
View attachment 308220
سابردیت r/MortalKombatLeaks که رسماً برای خیلیا قرنطینه است و خودشونم چیزایی که u/rearisen لیک کرده رو کاملاً حذف میکننبا این وضعیت دیگه نمیشه تو ردیت رفت پس یه هفته واس وایسیم
NRS یه ویدیو جدید تو یوتیوب آپلود کرده که فعلا مخفیه، احتمالا امروز یا فردا یه تریلر جدید میاد.
Welcome to Klubمن بعد از کلی کلنجار با خودم پیش خرید زدم توی PS5 . خیلی دوست داشتم نسخه فیزیکیش رو بخرم کلکسیونی کنم ولی به خاطر اینکه بعدا DLC هاشو میخوام بگیرم و ریجن ۱ هستم باید دیسک ریجن ۱ یا آل پیدا میکردم که برای PS5 واردات نمیشه دیسکهای ریجن آل و خیلی کمیابه در حالی که زمان PS4 اینجوری نبود.
نهایتا بی خیال شدم زدم پیش خرید...
همون کارکتر جانی کیجه با اسکین ون دام ولی صداپیشگی هم فرق داره حتی اسکینشون دام شخصیت جدیده یا اسکین جانی کیج.؟
اد.بون پول دوست تر از این حرفاس حتما به قیمت سه چهار دلار برای فروش می ذاره صبر کن تو تخفیفات یک دلار بخر...برا این اسکین ون دام حتما باید نسخه پرمیوم راگرفت؟یا در نسخه استاندارد هم هس؟