وقتی به بهینهسازی اعتقادی نداریظاهرا حجم بازی 140 گیگ ناقابل هستش ولی یه گزینه adds on داره که میتونین تکستچرای 4K استوری مود و اینویژن اضافه کنین به بازیتون که حدود چهل گیگه اگر اونو دانلود نکنین صد گیگ حجم خود بازیه
View attachment 308380View attachment 308381
۱۰۸ گیگ بالدورز گیت و ۱۱۰ گیگ استارفیلد و حالا هم ۱۴۰ گیگ MK1 . چه خبره اقاظاهرا حجم بازی 140 گیگ ناقابل هستش ولی یه گزینه adds on داره که میتونین تکستچرای 4K استوری مود و اینویژن اضافه کنین به بازیتون که حدود چهل گیگه اگر اونو دانلود نکنین صد گیگ حجم خود بازیه
ولدمورتم کاراکتر مهمان بازیه؟
۲۰ مگش رو دانلود کرده بودم.ظاهرا حجم بازی 140 گیگ ناقابل هستش ولی یه گزینه adds on داره که میتونین تکستچرای 4K استوری مود و اینویژن اضافه کنین به بازیتون که حدود چهل گیگه اگر اونو دانلود نکنین صد گیگ حجم خود بازیه
منظورت اینه که میخوای کامل اسپویلش کنی ولی کم کم داره اسپویل میشه؟چون دارم به در و دیوار میزنم یه ویدیو کامل از استوری پیدا کنم کم کم بعضی چیزا داره برام اسپویل میشه.
please help
thank you
در واقع فایل های ویدیویی 4K برای استوری و اینویژنز. مثل MK11 Ultimate که ویدیوهای 4K رو برای دانلود اختیاری اضافه کرده بود.ظاهرا حجم بازی 140 گیگ ناقابل هستش ولی یه گزینه adds on داره که میتونین تکستچرای 4K استوری مود و اینویژن اضافه کنین به بازیتون که حدود چهل گیگه اگر اونو دانلود نکنین صد گیگ حجم خود بازیه
ترجیحا اصلا نمیخواستم اسپویل بشه. ولی از طرفی نمیتونم یک هفته اصلا از اینترنت استفاده نکنم برای همین یا باید قبل از اسپویل شدن داستان، خودم یه ویدیو کامل ازش گیر بیارم یا کم کم بخش های مهم برام اسپویل بشه و زجر بکشممنظورت اینه که میخوای کامل اسپویلش کنی ولی کم کم داره اسپویل میشه؟