موتارو خود ادبون نیست؟
واو ایول پس اون یکی کارکتر که مشخص نیس چیه بعدا باز میشه؟الان پنجتا کیمو دوتا کارکتر قفله یعنی برای دسترسی سریعتر باید بخش داستانی چیزی بریم تا باز بشن؟اصلا چطوری بازی بدستشون رسیده...
مشخص نیست اسلات آخر قضیهاش چیه، ممکنه واسه DLC اول باشه. باید صبر کنیم تا لیک های بیشتر بیاد.واو ایول پس اون یکی کارکتر که مشخص نیس چیه بعدا باز میشه؟الان پنجتا کیمو دوتا کارکتر قفله یعنی برای دسترسی سریعتر باید بخش داستانی چیزی بریم تا باز بشن؟اصلا چطوری بازی بدستشون رسیده...
روی switch اون تصاویر شخصیت ها تو select screen احتمالا مثل MK11 فقط یک png هستن.
این دیگه خیلی Hopium ـهروی switch اون تصاویر شخصیت ها تو select screen احتمالا مثل MK11 فقط یک png هستن.
ولی نبود شخصیت 24م و آخرین kameo حتی توی نسخه های لیک شده به نظرم دلیلش اینه که میخوان تو day 1 patch اضافه کنن.
سلام شما بانک سپه هستید؟به نظر من تهیه نکنید خشونتش افسارگسیخته هستش.
یعنی آقای نویسنده اشتباه کرده؟این دیگه خیلی Hopium ـه
به نظر من باید قبول کنیم که شخصیت ۲۴ ـی در کار نیست، Fateunknown که تایید کرد، هیچی هم ازش لیک نشده درصورتی که همه لیک شدن، شخصیت Unlockable هم مثل هویک نیست.
از خدامه اشتباه کنم ولی بعید میدونم.
Mortal Kombat 1 - Official Megan Fox Becomes Nitara Trailer
Jade؟View attachment 308012
شایعه حضور Megan Fox و Travis Scott چند ماه پیش اومده بود ولی همه فکر میکردن فیکه. دومی قراره نقش کی رو بازی کنه؟