تا حالا ندیده بودم تو عمرم ینفر اینقدر برای اسپویل شدن سعی و تلاش کنه فکر کنم من نقطه مقابل شمام تموم سعیمو کردم حتی یه کلمه اسپویل نشم حتی هیچکدوم از تریلرا گیم پلی غیره ندیدم حتی سعی کردم بتا هم فراموش کنم که بازی باز برام جذاب بشه
مجبــــورمتا حالا ندیده بودم تو عمرم ینفر اینقدر برای اسپویل شدن سعی و تلاش کنه فکر کنم من نقطه مقابل شمام تموم سعیمو کردم حتی یه کلمه اسپویل نشم حتی هیچکدوم از تریلرا گیم پلی غیره ندیدم حتی سعی کردم بتا هم فراموش کنم که بازی باز برام جذاب بشه
خب فکر نکنم تا خودتون نخواید کسی یا چیزی شمارو اسپویل کنه حتی ساب ردیت و یوتیوب هر چیزی درباره اسپویل باشه خیلی زود از بین میره صبر کن برادر فقط پنج روز مونده خودت پلیش بده بجای اینکارا حیفه بخدا...مجبــــورم
دیر یا زود واسم اسپویل میشه. زمان MKX همینطور شد، MK11 هم همینطور. مقاومت نتیجه ای ندارــــــــــه
یا باید کلا نت رو یک هفته قطع کنم یا خودم برم به استقبالش.
اشتباه نشه من نمیخوام چیزی برام اسپویل بشه، میخوام قبل از اسپویل شدن، کل استوری رو کامل ببینم. برای همین الان اعصابم خورده
البته برای من 10 روز مونده. داستان رو قبل از اینکه بازی برام آنلاک بشه میبینم، حالا چه امروز چه 5 روز دیگه.خب فکر نکنم تا خودتون نخواید کسی یا چیزی شمارو اسپویل کنه حتی ساب ردیت و یوتیوب هر چیزی درباره اسپویل باشه خیلی زود از بین میره صبر کن برادر فقط پنج روز مونده خودت پلیش بده بجای اینکارا حیفه بخدا...
برای من کار نکرداگر خیلی مشتاقین استوری مود رو لیک شده ببینین، اینم لینکش:
Mortal Kombat 1 (2023) - FULL Story (All Cutscenes) | PS5 Gameplay
اگر که لینک کار نکرد، بهم بگین
و اگر جوانمردی بتونه روی یه سرویس نگهداری فایل بهتری بذاره که کار خدا رو انجام داده
چیکار میکنید با خودتون چه اصراری به اسپویل شدن دارید؟ رو مرورگر ادان سانسور کلمه نصب کنید عبارت های مرتبط با بازی رو بزنید خلاص
مقاومت کنید سریع وا ندید شل نکنید آقا عه زبان قاصره
حالا چیزی که هست این بازیم اونقدر مانورش رو داستان نیست مثل GOW یا TLOU که زمین و زمان اسپویل داستانی ازش بریزنچیکار میکنید با خودتون چه اصراری به اسپویل شدن دارید؟ رو مرورگر ادان سانسور کلمه نصب کنید عبارت های مرتبط با بازی رو بزنید خلاص
مقاومت کنید سریع وا ندید شل نکنید آقا عه زبان قاصره
فکر نکنم حالا که توبیاس برگشته دیگه ریبوت بزنن.با توجه به چیزای که برام اسپویل شده الان با آوردن دنیاهای موازی به داستان تا مدتها میتونن با همون داستان رو پیش ببرن. غیر از این انگار داستان یه جورای جبر گذشته رو مطرح میکنه و...حالا چیزی که هست این بازیم اونقدر مانورش رو داستان نیست مثل GOW یا TLOU که زمین و زمان اسپویل داستانی ازش بریزن
جاخالی دادنش به نظرم اونقدرا سخت نیست
جدا از اینکه تو MK بعدی باز اینا برمیدارن یه ریبوت تازه میزنند