البته الان به اون شکل هم بازی ریبوت نیستش عملا داره بعد پایان mk11 و خدا شدن liu kang می بینیم یکجوری به بازی قبلی وصلهاستودیو ندررلم سرنخهای مهمی در مورد ساخت دنباله Mortal Kombat نشان داد. چند هفته تا انتشار نسخه جدید بازی مورتال کامبت باقی مانده است و برای چندمین بار شاهد ریبوت و شروع از صفر خواهیم بود. این مجموعه بازی که در سال 1992 آغاز به کار کرد، تغییرات زیادی به خود دیده است و به نظر میرسد که نسخه تازهای پس از مورتال کامبت 1 ساخته میشود و دنیای خلقشده جدید با کاراکترهای بیشتر و اتفاقات تازه گسترش خواهد یافت.
چندین رسانه فعال حوزه بازی به رویداد پیشنمایش Mortal Kombat 1 دعوت شدند. این رویداد با هدف آشنا کردن منتقدان با بازی صورت گرفت و خبرنگاران زیادی با روند بازی و حس و حال آن آشنا شدند. خبرگزاری کمیکبوک مصاحبهای کوتاه با دومینیک سیانکولو، کارگردان داستانی بازی داشت. کارگردان در این مصاحبه گفت که ریبوت کامل بازی او را هیجانزده کرده است. او میگوید که استودیو ندررلم مورتال کامبت 1 را بهعنوان یک بازی تنها نمیبیند، بلکه این اولین قدم برای روایت یک داستان بزرگتر است که در دنبالههای آن روایت خواهند شد.
کارگردانی داستانی مورتال کامبت در این مورد گفت: «فکر میکنم این انتظار به خاطر مورتال کامبت 9 شکل گرفت. ما یک روند داستانی سریع در طی سه بازی اول داشتیم و دیدیم که کاراکترها بهطور کامل رشد یافتند و به آنچه میبینیم رسیدند و در نهایت در طی یک بازی به پایان رسیدند. مورتال کامبت 1 از نظر داستانی یک تختهی پرش است، اولین قدم در این مسیر. واضح است که رشد شخصیتها و تغییرات آنها را خواهیم دید و اتفاقاتی خواهد افتاد، اما این پایان این کاراکترها نیست. این صرفاً آغاز کار است و امیدواریم که در آینده بتوانیم آنها را بیشتر رشد دهیم.»
شنیدن این خبر که دنباله Mortal Kombat 1 ساخته میشود چندان عجیب نیست. بهخصوص که این سری حدود 30 سال عمر دارد و قرار نیست چوب لای چرخ آن گذاشته شود. بدون شک استودیو ندررلم تا زمانی که سرپا باشد، بازیهای بیشتری خواهد ساخت و از ظرفیتهای موجود استفاده خواهد کرد. قرار است که مورتال کامبت 1 نقطه آغاز یک ماجراجویی طولانیتر و جذابتر باشد که نسل جدید گیمرها میتوانند با آن خاطرهبازی کنند.
با تائید ساخت دنباله Mortal Kombat 1، سؤال بزرگ، زمان انتشار بازی بعدی است. از آنجایی که مورتال کامبت 11 در سال 2019 منتشر شد و یک فاصله چهارساله تا بازی بعدی وجود داشت، احتمالاً مورتال کامبت 2 نیز سال 2027 در دسترس قرار گیرد. اد بون بهتازگی گفته است که علاقهمند به ساخت بازی مبارزهای میان ابرقهرمانهای مارول و دیسی است و ممکن است که پس از بازی فعلی، سراغ یک بازی متفاوت یا حتی Injustice 3 برود.
تقریبا همه نسخه های اصلی MK یه جوری به نسخه قبلی ربط دارن.البته الان به اون شکل هم بازی ریبوت نیستش عملا داره بعد پایان mk11 و خدا شدن liu kang می بینیم یکجوری به بازی قبلی وصله
به غیر از شماره 8 یا همون vs dc universeتقریبا همه نسخه های اصلی MK یه جوری به نسخه قبلی ربط دارن.
نریمان جان خبری نیست از ستا کارکتر دیگه بازی خیلی به عرضه نزدیکه چرا هیچی نشون نمیدن؟یک ویدیو جدید از بخش Invasions اومده
View attachment 306685
یه سری از استیج ها
View attachment 306687
View attachment 306688
View attachment 306690
View attachment 306691
View attachment 306692
View attachment 306693
جالبه که تمامشون ۲ تا حالت دارن، فکر میکردم فقط بعضیا این طوری باشن.
نیتارا و ریکو رو احتمالا تو چند روز آینده نشون میدن. فردا شب MK11 یه تورنمنت داره ممکنه شنبه به وقت ما تریلر بدن.نریمان جان خبری نیست از ستا کارکتر دیگه بازی خیلی به عرضه نزدیکه چرا هیچی نشون نمیدن؟
سیزده روز دیگه
منظورم از ستا کارکتر شنگ سونگ هست ولی درست میفرمایی کارکتر چهارم معلوم نیست اصلا وجود خارجی داشته باشه یا نهنیتارا و ریکو رو احتمالا تو چند روز آینده نشون میدن. فردا شب MK11 یه تورنمنت داره ممکنه شنبه به وقت ما تریلر بدن.
کارکتر سوم با این وضعیت که هیچی ازش لیک نشده بعید میدونم اصلا وجود داشته باشه!
وجود داره، مگه اینکه دام چیَنچیولو دروغ گفته باشه. (یا اشتباه کرده باشه)کارکتر سوم با این وضعیت که هیچی ازش لیک نشده بعید میدونم اصلا وجود داشته باشه!
این invasions همون بخش جذاب و معتاد کننده ایه که منتظرش بودمیک ویدیو جدید از بخش Invasions اومده
View attachment 306685
یه سری از استیج ها
View attachment 306687
View attachment 306688
View attachment 306690
View attachment 306691
View attachment 306692
View attachment 306693
جالبه که تمامشون ۲ تا حالت دارن، فکر میکردم فقط بعضیا این طوری باشن.
مورد انتظار ترین بخش واسه خود منم همینه! با اینکه عاشق Krypt شماره قبلی بودم بعد از خالی کردنش دیگه کار خاصی واسه انجام دادن نبود و فقط صندوق های کرونیکا بود که چند وقت یه بار ظاهر میشد اما ساپورت Invasions تو دراز مدت راحت تره و اگه زود بیخیالش نشن، قشنگ ۲-۳ سال میتونه سرگرم کنه.این invasions همون بخش جذاب و معتاد کننده ایه که منتظرش بودم
دقیقا MK برای داشتن این بخش هاش هست که مخاطبای عام مثل من که دنبال PvP و تورنومنت و ... نیستن رو جذب میکنه و نگه میداره
دروغ که نگفته اما فکر کنم اشتباه گفته و منظورش کارکترهای توی داستان بوده که خب میدونیم کوان چی و ارمک هم تو داستان هستن.وجود داره، مگه اینکه دام چیَنچیولو دروغ گفته باشه. (یا اشتباه کرده باشه)
با توجه به تریلرش من این رو جای کریپت نمیبینممورد انتظار ترین بخش واسه خود منم همینه! با اینکه عاشق Krypt شماره قبلی بودم بعد از خالی کردنش دیگه کار خاصی واسه انجام دادن نبود و فقط صندوق های کرونیکا بود که چند وقت یه بار ظاهر میشد اما ساپورت Invasions تو دراز مدت راحت تره و اگه زود بیخیالش نشن، قشنگ ۲-۳ سال میتونه سرگرم کنه.
کلا MK همیشه تو بحث سینگل خوب عمل کرده همون نسخه های PS2 هم که کم طرفدار دارن اینجا کلی مود و بخش سینگل داشتن.
دروغ که نگفته اما فکر کنم اشتباه گفته و منظورش کارکترهای توی داستان بوده که خب میدونیم کوان چی و ارمک هم تو داستان هستن.
و کمی هم کامبت لیگبا توجه به تریلرش من این رو جای کریپت نمیبینم
بیشتر همون جایگزین ToT هست! ، کریپت صرفا یک منوی خوشگل جهت باز کردن چیز میزه، ولی در راستای اینکه اینجا مراحل و اینا داره و الان جوایز بیشتر اون حس Reward مراحل رو میدن، برای همین میگم حس TOT داره!
کلا ترکیبی از TOT و Krypt و چلنج تاور MK9
فقط حالا جدا از سیزن ها و اینا، امیدوارم مثل TOT هم هر موقع بری مراحل جدید برای بازی کردن داشته باشی...