Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
خب سوالی که دوست دارم بپرسم از اعضای مورتال باز غیور این تاپیک اینکه اولین کاری که میکنید وقتی گیم بیاد چی هستش؟:
1-پرکتیس مود و تمرین کردن کارکترای مختلف برای مین کردن
2-رفتن بخش داستانی بازی
3-رفتن بخش های مختلف انلاین و کلا انلاین پلی دادن
4-رفتن تاور و غیره...
از همون اول میرم آنلاین و تمام فن هارو اونجا یاد میگیرم. :دی مثل mk11

اسپم: دوستان برای کاهش پینگ و رفع مشکلات بازی آنلاین اینترنت ایرانسل چی پیشنهاد میکنید؟

رفع اسپم: واقعا خوشحالم که حرکت های همه کمیوها متفاوت هست و هر کدوم رو میشه در موقعیت های مختلفی ازش استفاده کرد.

• Like
Reactions: NaRiiMaN and Jaw
اسپم: دوستان برای کاهش پینگ و رفع مشکلات بازی آنلاین اینترنت ایرانسل چی پیشنهاد میکنید؟

رفع اسپم: واقعا خوشحالم که حرکت های همه کمیوها متفاوت هست و هر کدوم رو میشه در موقعیت های مختلفی ازش استفاده کرد.
سلام گل
ببین حقیقتش من ایرانسل و همراه اولو جفتشو دارم ولی ایرانسل نمیدونم چرا برای من خوب کار نمیکنه به سرویس زد تحریم متصل نمیشه یا بد وصل میشه ولی همراه اول اگر بخوای بدونی من زیاد تست کردم گیر اپ بوستر بهت پیشنهاد میدم با سرورای دیابلو پلی استیشنش تقریبار هر بازی میتونی انلاینپلی بدی جدا از اون خودشم برای مورتال کامبت یه بخش پلی استیشن سرورای جدا گذاشته اونم خوبه و اون بازی هاییم که با دی ان اسم میشه پلی داد من باdns :
9.9.9.9
149.112.112.112
وصل میشم و پینگم تقریبا اوکیه سرویس پینگ هینتم هستش ولی پینگتو میبره بالا ساعت دو سه صبح خوبه استفاده ازش vpn تا حالا شیر نکردم روی دستگاه ولی فکر کنم نت تایپ سه بده بهت بد از اب در بیاد یسریا هم هستن اسپیدیفای استفاده میکنن روی دستگاه میندازنن ظاهرا که جوابه
امیدوارم در حد خودم تونسته باشم کمکت کنم

:-bd

؟؟؟
این نسخه گیم خیلی راحت شده کمبو زدن و اسپیشال و اینا کلا بازی خیلی هیجانیه سه مدل مختلف فایتینگ الان موجود سری استریت فایتر و سری تیکن که کلا یه فایتینگ ارکید طورن و یکم حرفه ای هستش(بجز تیکن تیکن راحته یکم نسبت به استریت) حجم خشونتش نسبت به مورتال پایینه من بچه بودم تیکن پلی میدادم توی کلوپای قدیم ولی الانا اون حس حال نداره برام برعکس مورتال بنظرم خیلی خیلی بهتر شده استریت فایترم خوبه مخصوصا این نسخش متای بالایی گرفته اگر خواستی میتونی هر ستا بازیا رو تو یوتیوب یه گیمپلی ببین ببین کدوم مدل فایتینگ خوشت میاد
ولی اگر نظر یه فایتینگ باز کهنه کار بخوای :D مورتال من بیشتر پیشنهاد میدم چونکه استوری مود بهتری داره و خشنتره(عاشقشم>:))و هوملندر داره:):) =)) و چون بتاش تجربه کردم و احساس میکنم میترکونه همین نسخه اخرشم میتونی پلی بدی سر داستانم زیاد گیج نمیشی چون کلا یه ریبوت ریز محسوب میشه خلاصه بهترین کار یه نگاه به تریلر گیمپلی این ستا بندازی ببینی چه سبکی میپسندی

این نسخه گیم خیلی راحت شده کمبو زدن و اسپیشال و اینا کلا بازی خیلی هیجانیه سه مدل مختلف فایتینگ الان موجود سری استریت فایتر و سری تیکن که کلا یه فایتینگ ارکید طورن و یکم حرفه ای هستش(بجز تیکن تیکن راحته یکم نسبت به استریت) حجم خشونتش نسبت به مورتال پایینه من بچه بودم تیکن پلی میدادم توی کلوپای قدیم ولی الانا اون حس حال نداره برام برعکس مورتال بنظرم خیلی خیلی بهتر شده استریت فایترم خوبه مخصوصا این نسخش متای بالایی گرفته اگر خواستی میتونی هر ستا بازیا رو تو یوتیوب یه گیمپلی ببین ببین کدوم مدل فایتینگ خوشت میاد
ولی اگر نظر یه فایتینگ باز کهنه کار بخوای :D مورتال من بیشتر پیشنهاد میدم چونکه استوری مود بهتری داره و خشنتره(عاشقشم>:))و هوملندر داره:):) =)) و چون بتاش تجربه کردم و احساس میکنم میترکونه همین نسخه اخرشم میتونی پلی بدی سر داستانم زیاد گیج نمیشی چون کلا یه ریبوت ریز محسوب میشه خلاصه بهترین کار یه نگاه به تریلر گیمپلی این ستا بندازی ببینی چه سبکی میپسندی
ديدم و خوشم اومده اتفاقا ولى ميترسم خيلى سخت باشه

• Like
Reactions: Jaw
کارگردان روایی بازی مورد انتظار Mortal Kombat 1 در مصاحبه‌ی جدید خود در خصوص عدم حضور شخصیت‌های جکس و سونیا صحبت کرده است.
بازی Mortal Kombat 1 یک ریبوت و بازآفرینی جدید برای این فرنچایز محسوب می‌‌شود و قرار است شاهد حضور مبارزان محبوب و آشنای این مجموعه باشیم. در تریلر اخیر این بازی از شخصیت‌های ژنرال شائو و سیندل رونمایی شد که هر دوی آنها در شخصیت قبلی خود پیچش‌های متفاوتی خواهند داشت. با این حال، بازگشت‌ همه شخصیت‌های این مجموعه به عنوان بخشی از فهرست مبارزان اصلی Mortal Kombat 1 تأیید نشده است. به عنوان مثال، شخصیت‌های سونیا بلید (Sonya Blade) و جکس بریگز (Jax Briggs) هر دو در فهرست Kameo قرار دارند، اما تاکنون تایید نشده است که آیا آن‌ها نیز در فهرست اصلی حضور خواهند داشت یا خیر. پس ماجرای این دو شخصیت چیست؟ آیا آن‌ها در این جهان جدید وجود دارند؟

دامینیک سیانسیولو (Dominic Cianciolo)، کارگردان روایی Mortal Kombat 1، به‌تازگی در مصاحبه با رسانه‌ی IGN به توضیح در مورد شخصیت‌های جکس و سونیا پرداخته است. به گفته‌ی سیانسیولو، این شخصیت‌ها که جزو نیروهای ویژه هستند، برای همیشه نخواهند رفت و زمانی که بازیکنان داستانی را که استودیو برای فرنچایز در نظر گرفته است تجربه می‌کنند، مشاهده خواهند کرد که آن‌ها کجا هستند و از کجا می‌آیند.

وی در این باره اظهار داشت:

می‌دانم که برخی از مردم در این جهان جدید نگران هستند که این شخصیت‌ها دیگر وجود ندارند و آن‌ها برای همیشه رفته‌اند، اما اصلاً اینطور نیست. آن‌ها چه در این بازی ظاهر شوند و چه در بازی‌های آینده، بدیهی است که آن‌ها شخصیت‌های مهمی هستند، بسته به اینکه استودیو بخواهد چه سیاستی را در پیش بگیرد، اما آن‌ها همواره در اطراف این جهان حضور خواهند داشت. شما با تجربه‌ی بازی، به نوعی می‌بینید که آن‌ها کجا هستند و از کجا می‌آیند.

کارگردان روایی بازی مورد انتظار Mortal Kombat 1 در مصاحبه‌ی جدید خود در خصوص عدم حضور شخصیت‌های جکس و سونیا صحبت کرده است.
بازی Mortal Kombat 1 یک ریبوت و بازآفرینی جدید برای این فرنچایز محسوب می‌‌شود و قرار است شاهد حضور مبارزان محبوب و آشنای این مجموعه باشیم. در تریلر اخیر این بازی از شخصیت‌های ژنرال شائو و سیندل رونمایی شد که هر دوی آنها در شخصیت قبلی خود پیچش‌های متفاوتی خواهند داشت. با این حال، بازگشت‌ همه شخصیت‌های این مجموعه به عنوان بخشی از فهرست مبارزان اصلی Mortal Kombat 1 تأیید نشده است. به عنوان مثال، شخصیت‌های سونیا بلید (Sonya Blade) و جکس بریگز (Jax Briggs) هر دو در فهرست Kameo قرار دارند، اما تاکنون تایید نشده است که آیا آن‌ها نیز در فهرست اصلی حضور خواهند داشت یا خیر. پس ماجرای این دو شخصیت چیست؟ آیا آن‌ها در این جهان جدید وجود دارند؟

دامینیک سیانسیولو (Dominic Cianciolo)، کارگردان روایی Mortal Kombat 1، به‌تازگی در مصاحبه با رسانه‌ی IGN به توضیح در مورد شخصیت‌های جکس و سونیا پرداخته است. به گفته‌ی سیانسیولو، این شخصیت‌ها که جزو نیروهای ویژه هستند، برای همیشه نخواهند رفت و زمانی که بازیکنان داستانی را که استودیو برای فرنچایز در نظر گرفته است تجربه می‌کنند، مشاهده خواهند کرد که آن‌ها کجا هستند و از کجا می‌آیند.

وی در این باره اظهار داشت:
همون بهتر که نباشن
به عنوان کارکتر قابل بازی حضور داشته باشند خوبه
ولی تو داستان حضور نداشته باشند بهتره از موقعی که تمرکز رفت رو special force برکت از mk رفت نمونش mk x و 11
غیر اینه که cassie خانم قراره بیاد elder god رو شکست بده
الان با برگشتن
کرونیکا
امیدی به داستان این نسخه من ندارم

چیز خنده داری بیان کردم؟!
شرمنده بابت نقل قول ترول گونه، عادت بدی هست که من دارم :D

______

خب بذار یه توضیح درستی هم بدم این وسط :D
ببین اولش فک کردم میخوای بقیه گیما رو یه ذره بیاری پایین تا فیوریت خودت ر بیاری بالا ولی وقتی دوباره خوندم دیدم نه انگار عمدی نبوده.

اولا منظورت از «آرکید طور» چی بود؟ خب همه فایتینگ ها از جمله فرنچایز هایی که نام بردی اولش آرکید کابینت بودن و کنسول خونگی رواج نداشت.
ولی به بافت جملت نمیخوره منظور این باشه، تو ژانر ریسینگ به عناوینی که کژوال تر باشن میگن آرکید!
الان ینی sf و تکن کژوال هستن؟ استریت فایتری که یکی از عوامل مهم تو شکل گیری کل eSport و تاریخچه اش هست. و مردم انقد از سخت بودن کنترلش شکایت کردن ک یه حالت کاملا جدید و آسون اضافه کردن به نسخه جدیدش.
تکن که شاید پیچیده ترین فایتینگ موجود باشه!! ازون دوتا فرنچایز دیگه که قطعا پیچیده تره، بدلیل موومنت آزاد و لیست حرکات خیلی زیاد و امکان نالِج چک خیلی بیشتر.
تو تورنومنت ها و فضای فایتیگ رقابتی هم که اون دوتا عنوان دیگه (و یا حتی یه سری انیمه فایتر ها و ...!) مخاطب بیشتری دارن نسبت به ام کی. این موضوع تو تمرکز سازنده ام تاثیر میذاره و nrs همیشه خیلی بیشتر از بقیه به مخاطب کژوال اهمیت داده (که کار درستی هم میکنه چون فروش و سود مالی تو همون بخشه).
در کل مشخص بود که از فایتینگ های دیگه و کامیونیتی شون اطلاعی ندارید.

پ.ن: دلیل اینکه انقد اهمیت دادم اینارو بگم اینه که واقعا تو جامعه گیمینگ ایران خیلی نگاه به اکثریت و دنباله روی زیاده، و عموم مردم از خیلی از عناوین جا میمونن چون اونقدری «تو این منطقه» محبوب نیستن. حالا تو فایتینگ نمونه میشه mk. ولی تو همه ژانر ها این مشکل هست. تازه این قضیه تو بازیسنتر خیلی کمتر به چشم میاد چون کاربرها بیشتر اخبار ر دنبال میکنن، ولی همینجا ام‌ میبینم خیلی عناوین بشدت معروف و تحسین شده کسی بهشون توجهی نمیکنه.

فکر کنم پیامم به گوششون رسیده بابت تریلر دیروز گفتم =)) :D
امروز یه تریلر با حضور باتیستا که رفنرس داشت به تریلر دهه نود میلادی بازی و اینکه خیلیم باحال بود اخرشم یه صحنه از شنگ سونگ نشون داد باحال میزد :D

استودیو ندررلم سرنخ‌های مهمی در مورد ساخت دنباله Mortal Kombat نشان داد. چند هفته تا انتشار نسخه جدید بازی مورتال کامبت باقی مانده است و برای چندمین بار شاهد ریبوت و شروع از صفر خواهیم بود. این مجموعه بازی که در سال 1992 آغاز به کار کرد، تغییرات زیادی به خود دیده است و به نظر می‌رسد که نسخه تازه‌ای پس از مورتال کامبت 1 ساخته می‌شود و دنیای خلق‌شده جدید با کاراکترهای بیشتر و اتفاقات تازه گسترش خواهد یافت.

چندین رسانه فعال حوزه بازی به رویداد پیش‌نمایش Mortal Kombat 1 دعوت شدند. این رویداد با هدف آشنا کردن منتقدان با بازی صورت گرفت و خبرنگاران زیادی با روند بازی و حس و حال آن آشنا شدند. خبرگزاری کمیک‌بوک مصاحبه‌ای کوتاه با دومینیک سیانکولو، کارگردان داستانی بازی داشت. کارگردان در این مصاحبه گفت که ریبوت کامل بازی او را هیجان‌زده کرده است. او می‌گوید که استودیو ندررلم مورتال کامبت 1 را به‌عنوان یک بازی تنها نمی‌بیند، بلکه این اولین قدم برای روایت یک داستان بزرگ‌تر است که در دنباله‌های آن روایت خواهند شد.

کارگردانی داستانی مورتال کامبت در این مورد گفت: «فکر می‌کنم این انتظار به خاطر مورتال کامبت 9 شکل گرفت. ما یک روند داستانی سریع در طی سه بازی اول داشتیم و دیدیم که کاراکترها به‌طور کامل رشد یافتند و به آنچه می‌بینیم رسیدند و در نهایت در طی یک بازی به پایان رسیدند. مورتال کامبت 1 از نظر داستانی یک تخته‌ی پرش است، اولین قدم در این مسیر. واضح است که رشد شخصیت‌ها و تغییرات آن‌ها را خواهیم دید و اتفاقاتی خواهد افتاد، اما این پایان این کاراکترها نیست. این صرفاً آغاز کار است و امیدواریم که در آینده بتوانیم آن‌ها را بیشتر رشد دهیم.»
شنیدن این خبر که دنباله Mortal Kombat 1 ساخته می‌شود چندان عجیب نیست. به‌خصوص که این سری حدود 30 سال عمر دارد و قرار نیست چوب لای چرخ آن گذاشته شود. بدون شک استودیو ندررلم تا زمانی که سرپا باشد، بازی‌های بیشتری خواهد ساخت و از ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد. قرار است که مورتال کامبت 1 نقطه آغاز یک ماجراجویی طولانی‌تر و جذاب‌تر باشد که نسل جدید گیمرها می‌توانند با آن خاطره‌بازی کنند.
با تائید ساخت دنباله Mortal Kombat 1، سؤال بزرگ، زمان انتشار بازی بعدی است. از آنجایی که مورتال کامبت 11 در سال 2019 منتشر شد و یک فاصله چهارساله تا بازی بعدی وجود داشت، احتمالاً مورتال کامبت 2 نیز سال 2027 در دسترس قرار گیرد. اد بون به‌تازگی گفته است که علاقه‌مند به ساخت بازی مبارزه‌ای میان ابرقهرمان‌های مارول و دی‌سی است و ممکن است که پس از بازی فعلی، سراغ یک بازی متفاوت یا حتی Injustice 3 برود.

استودیو ندررلم سرنخ‌های مهمی در مورد ساخت دنباله Mortal Kombat نشان داد. چند هفته تا انتشار نسخه جدید بازی مورتال کامبت باقی مانده است و برای چندمین بار شاهد ریبوت و شروع از صفر خواهیم بود. این مجموعه بازی که در سال 1992 آغاز به کار کرد، تغییرات زیادی به خود دیده است و به نظر می‌رسد که نسخه تازه‌ای پس از مورتال کامبت 1 ساخته می‌شود و دنیای خلق‌شده جدید با کاراکترهای بیشتر و اتفاقات تازه گسترش خواهد یافت.

چندین رسانه فعال حوزه بازی به رویداد پیش‌نمایش Mortal Kombat 1 دعوت شدند. این رویداد با هدف آشنا کردن منتقدان با بازی صورت گرفت و خبرنگاران زیادی با روند بازی و حس و حال آن آشنا شدند. خبرگزاری کمیک‌بوک مصاحبه‌ای کوتاه با دومینیک سیانکولو، کارگردان داستانی بازی داشت. کارگردان در این مصاحبه گفت که ریبوت کامل بازی او را هیجان‌زده کرده است. او می‌گوید که استودیو ندررلم مورتال کامبت 1 را به‌عنوان یک بازی تنها نمی‌بیند، بلکه این اولین قدم برای روایت یک داستان بزرگ‌تر است که در دنباله‌های آن روایت خواهند شد.

کارگردانی داستانی مورتال کامبت در این مورد گفت: «فکر می‌کنم این انتظار به خاطر مورتال کامبت 9 شکل گرفت. ما یک روند داستانی سریع در طی سه بازی اول داشتیم و دیدیم که کاراکترها به‌طور کامل رشد یافتند و به آنچه می‌بینیم رسیدند و در نهایت در طی یک بازی به پایان رسیدند. مورتال کامبت 1 از نظر داستانی یک تخته‌ی پرش است، اولین قدم در این مسیر. واضح است که رشد شخصیت‌ها و تغییرات آن‌ها را خواهیم دید و اتفاقاتی خواهد افتاد، اما این پایان این کاراکترها نیست. این صرفاً آغاز کار است و امیدواریم که در آینده بتوانیم آن‌ها را بیشتر رشد دهیم.»
شنیدن این خبر که دنباله Mortal Kombat 1 ساخته می‌شود چندان عجیب نیست. به‌خصوص که این سری حدود 30 سال عمر دارد و قرار نیست چوب لای چرخ آن گذاشته شود. بدون شک استودیو ندررلم تا زمانی که سرپا باشد، بازی‌های بیشتری خواهد ساخت و از ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد. قرار است که مورتال کامبت 1 نقطه آغاز یک ماجراجویی طولانی‌تر و جذاب‌تر باشد که نسل جدید گیمرها می‌توانند با آن خاطره‌بازی کنند.
با تائید ساخت دنباله Mortal Kombat 1، سؤال بزرگ، زمان انتشار بازی بعدی است. از آنجایی که مورتال کامبت 11 در سال 2019 منتشر شد و یک فاصله چهارساله تا بازی بعدی وجود داشت، احتمالاً مورتال کامبت 2 نیز سال 2027 در دسترس قرار گیرد. اد بون به‌تازگی گفته است که علاقه‌مند به ساخت بازی مبارزه‌ای میان ابرقهرمان‌های مارول و دی‌سی است و ممکن است که پس از بازی فعلی، سراغ یک بازی متفاوت یا حتی Injustice 3 برود.
الان با این گرافیگا خیلی injustice 3 خفن میشه بسازنش دوش همین الان هم گرافیکش عالیه...

ديدم و خوشم اومده اتفاقا ولى ميترسم خيلى سخت باشه
بازیش کن حمید واقعا این مورتال قسمت به قسمت بهتر میشه و انیمیشن ها پیوسته تر و نرم تر

بازی های مورتال اونجایی قشنگ میشه که بتونی کمبو بزنی و چون هر کاراکتر چندتا بروتالیتی و فیتالیتی داره و کمئو هم امسال اضافه شده + استیج بروتالیتی، خیلیییی دیر تکراری میشه. مخصوصا اگه آنلاین بازی کنی یا چند نفری. تقریبا هر نسل وقتی میاد روی کنسول یا سیستم میمونه تا نسل بعد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or