Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

حتما کار متخصصان بز تیم هست call of duty modern warfare 2 boy's team editor's cut چون فقط این شرکت را میشناسم تخصص اضافه کردن مراحل را داره حجم بازی هم 11 گیگ هست تو 3 تا باید جا بشه.

دوستان این خیلی جالبه
GameArena: Call of Duty: Modern Warfare 2 PC Review

:laughing::laughing::laughing:5/10

:laughing: بله البته من از جای دیگه ای خریدم ولی الان دیدم تو روت اصلی بازی یه فایل jgp گذاشتن.
بازی تو اوج شروع میشه !!!!!!!!!!! من با کیفیت 1440*900 بازی می کنم که عالیه ! detail هم در حد فوق العاده ست. البته من هنوز 5 دقیقه ش رو بازی کردم ولی معلوم بود از همون اولش. موسیقی شروع مرحله اول دیوانه کننده ست. خلاصه حتما بگیریدش............

منم الان یه ورژن 4 دی وی دی شو گرفتم داره نصب میشه. جالبه که هر 4تا دی وی دی هم تا خرخره پره.
اجراش کردم میگم نتیجه رو

4 دی وی دی:eek:
من که خودم از سایت معتبر گرفتم 1 دی وی دی دوبل لایر بود و 1 دی وی دی 4 گیگ که دوبل لایر رو به 2 تا 4 تقسیم کردیم
سر جمع 3 دی وی دی میشه
4 تا چه خبره؟
احتمالا دستکاری شده است

4 دی وی دی:eek:
من که خودم از سایت معتبر گرفتم 1 دی وی دی دوبل لایر بود و 1 دی وی دی 4 گیگ که دوبل لایر رو به 2 تا 4 تقسیم کردیم
سر جمع 3 دی وی دی میشه
4 تا چه خبره؟
احتمالا دستکاری شده است
بله دوست من شما خبر ندارید بز تیم طبق بیانیه ای که دادند اعلام کردن به علت نبود سرورهای اختصاصی و کوتاه بودن مراحل تک نفره بازی و هم دردی با گیمر ها چند مرحله توسط خود تیم بز تیم به بازی اضافه کردند:laughing:(کنایه بود لطفا اخطار ندهید مدیران)
البته این بار اول هم نیست ما هم توی تاپیک مربوطه گلوی خودمون را پاره کردیم و مدیر بز تیم هم لطف کردند ترتیب اثر ندادند که بدتر هم کردند.

یه سوال دارم نسخه بازی شما ماله استیمه؟

بازی فوق العاده ست ولی ................................................................ قسمت no russian ش بیش از حد خشنه :confused: یعنی پوز 987324 تا فیلم 300 رو از نظر توهین به یه ملت می زنه. این قسمتشو من اصلا دوست نداشتم

بله دوست من شما خبر ندارید بز تیم طبق بیانیه ای که دادند اعلام کردن به علت نبود سرورهای اختصاصی و کوتاه بودن مراحل تک نفره بازی و هم دردی با گیمر ها چند مرحله توسط خود تیم بز تیم به بازی اضافه کردند:laughing:(کنایه بود لطفا اخطار ندهید مدیران)
البته این بار اول هم نیست ما هم توی تاپیک مربوطه گلوی خودمون را پاره کردیم و مدیر بز تیم هم لطف کردند ترتیب اثر ندادند که بدتر هم کردند.

یه سوال دارم نسخه بازی شما ماله استیمه؟

استیم یعنی چی؟ بله 4 تا دی وی دی پره پر !
در ضمن کامل نصب شد و من هیچ کرکی رو نریختم

مثل همیشه بی نقص و زیبا ... در جریان بازی هستید ...
یک اسکرین شات که گرفتم ، برنامه دم دستم نبود بیشتر بگیرم
1258012494.jpg

استیم یعنی چی؟ بله 4 تا دی وی دی پره پر !
در ضمن کامل نصب شد و من هیچ کرکی رو نریختم
دوست من پس خیلی بد شد که اگه پچی بیاد برای بازی اصلا نمیتونی نصب کنی چون اینطوری که میگی ستاپ اصلی نیست(البته این سوال استیمه یا نه از مدیر قاصدک پرسیده بودم)

خب منم نسخه Original رو گرفتم بلکه توکالکشن اصلام یه کار دسته اول باشه - من حدود 30 دقیقه بازی کردم و باید بگم واقعا IW این دفعه این سنگ تمام گذاشته = گرافیک بازی معلومه که از Engine قبلی ولی خب واقعا پیشترفت زیادی کرده و سینمایی و عالی تر شده. مخصوصا اینکه اینبار میدانهای دید وسیع و زیبا هستن که ما در MW 1 چنین چیزی نداشتیم . از نظر Gameplay هم دیگه خودتون میدونید !!! اما متاسفانه بازی کوتاه است.

حتما کار متخصصان بز تیم هست call of duty modern warfare 2 boy's team editor's cut چون فقط این شرکت را میشناسم تخصص اضافه کردن مراحل را داره حجم بازی هم 11 گیگ هست تو 3 تا باید جا بشه.

دوستان این خیلی جالبه
GameArena: Call of Duty: Modern Warfare 2 PC Review

:laughing::laughing::laughing:5/10
عزیزم کلا سرت رفته نسخه جهانی سه dvd هست من خودم از نارسیس رایه گرفنم سه dvd دارمم بازی می کنم بور نیکنی خودت بپرس 03112217241

سلام
مثل اینکه تبلیغات فروشگاه تو فروم ممنوع نیست یا اینکه مدیرا همه از دم رفتن سر درس و مشق
من نمیخوام تبلیغات فروشگاه خودمو بزنمولی یه کمکی که میخوام اینه که این بازی که dvd اولش نزدیک به 8 و نیم گیگ میشه من اینو چطوری روی دو تا 4 گیگ بزنم که ستاب اصلی در بیاد و حالت دو نصبه نباشه البته اینو برای همکارا میزنم و برای مشتریای خودم روی dvd 8.5 میزنم

در ضمن کار من ازاسکید رو

این ÷ست هم فقط یه درخواست کمک از دوستان بود و تبلیغات انجام نشد چون نه آدرس فروشگاه رو زدم و نه شماره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or