Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

خب منم نسخه Original رو گرفتم بلکه توکالکشن اصلام یه کار دسته اول باشه - من حدود 30 دقیقه بازی کردم و باید بگم واقعا IW این دفعه این سنگ تمام گذاشته = گرافیک بازی معلومه که از Engine قبلی ولی خب واقعا پیشترفت زیادی کرده و سینمایی و عالی تر شده. مخصوصا اینکه اینبار میدانهای دید وسیع و زیبا هستن که ما در MW 1 چنین چیزی نداشتیم . از نظر Gameplay هم دیگه خودتون میدونید !!! اما متاسفانه بازی کوتاه است.
جالبه بازی از تمام بازی های پی سی 10 دلار گرون تره اما متاسفانه قسمت تک نفره بازی که خیلی کوتاه و هیچ مدی هم که نسخه پی سی نداره و بدتر از همه قسمت مولتی پلیر که مشکلات زیادی تو اتصال داره و جالبه تمام مپ های بازی 9vs9 نیست و 6vs6 هست که اصلا به پی سی گیمر ها حال نمیده و فکر نمیکنم حتی یه فن تعصبی هم زیر این بار بره.60 دلار برای 5 ساعت تک نفره:eek::eek::eek:

کـــــــــمــــــــک

کسی داره بده ما هم استفاده کنیم

آخرین ویرایش:
جالبه بازی از تمام بازی های پی سی 10 دلار گرون تره اما متاسفانه قسمت تک نفره بازی که خیلی کوتاه و هیچ مدی هم که نسخه پی سی نداره و بدتر از همه قسمت مولتی پلیر که مشکلات زیادی تو اتصال داره و جالبه تمام مپ های بازی 9vs9 نیست و 6vs6 هست که اصلا به پی سی گیمر ها حال نمیده و فکر نمیکنم حتی یه فن تعصبی هم زیر این بار بره.60 دلار برای 5 ساعت تک نفره:eek::eek::eek:
قاعدتا کسایی که میان نسخه اصل میخرن 60 دلار پول 6-7 ساعات Gameplay نمیدن فقط که !!! قسمت مولتی هم براشون مهمه و حتما از این قسمت مدتها لذت میبرن حالا سوای اینکه مولتی PC یه چیزایی نداره !!!!! این 10 دلار گرونتر بودنش رو باهات موافقم ! زیاد جالب نیست الکی بازی رو گرون کردن. Fan های تعصبی هم فکر کنم میرن و اصل میگیرن !
یه جیزی هم بگم نسخه اصل بازی در 2 DVD9 است.

قاعدتا کسایی که میان نسخه اصل میخرن 60 دلار پول 6-7 ساعات Gameplay نمیدن فقط که !!! قسمت مولتی هم براشون مهمه و حتما از این قسمت مدتها لذت میبرن حالا سوای اینکه مولتی PC یه چیزایی نداره !!!!! این 10 دلار گرونتر بودنش رو باهات موافقم ! زیاد جالب نیست الکی بازی رو گرون کردن. Fan های تعصبی هم فکر کنم میرن و اصل میگیرن !
منم همین را میگم حداقل اگر قسمت مولتی درست و حسابی بود امکان داشت 60 دلار پول بدند ولی شنیدم خیلی افتضاحه همه شاکی شدند وقتی سینگل پلیر کوتاهه و مولتی پلیر هم سرورهای اختصاصی نداره و خیلی مشکلات حتی فن ها هم زیر بار نمیروند که شاید iw یه فکری برای سرور اختصاصی بکنه بعد میگیرند

سلام
خوب دوست عزیز این نسخه اصل رو از کجا بگیریم من تو سایت pm دادم ولی کسی جواب نداد؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or