Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:
 
Modern Warfare 2

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

این سری از بازی دیگه با نام call of duty عرضه نمیشه وبازی با نام modern warfare 2 عرضه میشود لطفا اسم call of duty رو از اسم تاپیک بردار ممنون

http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty6/index.html?tag=result;title;2
 
چرا اسم cod رو از رو بازی برداشتن:confused:
مگه همون شرکتی که نسخه های قبلی رو عرضه کرده این نسخه رو عرضه نمیکنه؟

بله همون شرکت قبلی بازی رو عرضه میکنه Infinity Ward در مورد اسم هم نمیدونم بهتره از خودشون پرسید ولی به نظر من بهتر شد سری مدرن رو باید از call of duty جدا میکردن
 
برو بچ::biggrin1:
همانطور که خیلی از شما در جریان هستید قرار است بازی Modern Warfare 2 تا پایان سال میلادی به بازار بیاید . حال در این رایطه تریلری در نمایشپاه GDC به نمایش در آمده که کاملا واضح نیست ولی اطلاعاتی در اختیار ما قرار می دهد .

حال شرحی از این تریلر :
بعد از اعلام بازی Fallout 3 به عنوان بهترین بازی پرده ها بالا میرود . لوگوی Infinity Ward نمایان می شود . آسانسور در حال بالا رفتن است .طبقات یکی پس از دیگری طی میشوند . صداهایی به گوش میرسد که در آن بین جمله ای بدین صورت شنید می شود Remember , No Russian .معلوم نیست این اتفاق در کجا رخ میدهد شاید در یک فروشگاه بزرگ و شاید هم در یک فرودگاه . زیپ کیف ها باز میشد و صدایی همانند مسلح شدن اسلحه به گوش می رسد . به طبقه دوم میرسیم مردم در حال گفت و گو هستند که ناگهان صدای تیر اندازی به گوش میرسد . بله شک نکنید این یک حمله ی تروریستی است .
همانطور که می دانید در شماره ۴ این بازی روسیان جزو مهمترین دشمنان شما بودند و در این شماره نیز چنین است . با توجه به تاریخی که در پایان تریلر درج شد این بازی قرار است در سه شنبه نوزدهم آبان ماه به بازار بیاید . پس ما هم به انتظار می نشینیم .:(
منبع:

http://p30games.ir/1388/01/08/زمان-عرضه-call-of-duty-modern-warfare-2-اعلام-شد.html#more-447
با تشکر:love:
 
برای اطلاع شما باس بگم که انجین بازی همون Id tech 3 یا همون انجین Quake 3 و CoD1 , CoD2 , CoD3 , CoD4 , CoD5 هست و منم خیلی دوستش دارم :دی همچین میگید از انجین قبلی استفاده نکنن که انگار یادتون رفته تریلر های CoD4 رو دیده بودید فکتون چسبیده رو زمین...IW همیشه کارش درسته.
 
برای اطلاع شما باس بگم که انجین بازی همون Id tech 3 یا همون انجین Quake 3 و CoD1 , CoD2 , CoD3 , CoD4 , CoD5 هست و منم خیلی دوستش دارم :دی همچین میگید از انجین قبلی استفاده نکنن که انگار یادتون رفته تریلر های CoD4 رو دیده بودید فکتون چسبیده رو زمین...IW همیشه کارش درسته.
اینو هستم
------------------------------
کلا نمیدونم activision چه مرضی داره بازی رو کلا به IW نمیده؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or