Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

توی IGN ملت برای نسخه پی سی بهش 2.1 دادن... و توی گیم اسپات هم 2000 نفر رای دادن ولی بهش 5 دادن تو پی سی... اگه بازی کوتاهه خوب توی کنسول هم باید کوتاه باشه... تا اینجا که من بازی کردم چیزی کمتر از شاهکار نیست... حالا کسای که خیلی جلو رفتن یا تمومش کردن بگن واقعا حقش 5 هست یا نه...

توی IGN ملت برای نسخه پی سی بهش 2.1 دادن... و توی گیم اسپات هم 2000 نفر رای دادن ولی بهش 5 دادن تو پی سی... اگه بازی کوتاهه خوب توی کنسول هم باید کوتاه باشه... تا اینجا که من بازی کردم چیزی کمتر از شاهکار نیست... حالا کسای که خیلی جلو رفتن یا تمومش کردن بگن واقعا حقش 5 هست یا نه...
دلیل عمده ی این امتیازات اینه که Single خیلی کوتاهه و در عوض مولتی پلیر هم اصلآ PC gamer ها ازش راضی نیستن

کلا امتیازات پایین ربطی به کیفیت کلی بازی نداره.
خیلیها از مشکلاتی که تا حالا 100 بار توی همین تاپیک بهش اشاره شده بازی رو اینجوری خواستن تحریم کنن.
من که توی این یک ساعت بازی فقط می‌تونم بگم شاهکاره :)

احتمالا چپ کردن روش بخاطر سرورها و کنسوليزه شدنش!
...
خدا کنه قضيه سرورها درست شه!
کسى خبر جديدى در اين رابطه نداره؟

:eek::eek::eek::eek::eek:
Modern Warfare 2 sells 7 million copies on day one

جالبه با این همه اعتراض و تحریم نسخه پی سی فروش خیلی خوبی داشته فروش کلی 7 میلیون نسخه تو روز اول اونم 12% روی پی سی یعنی میشه گفت 840000 نسخه تو روز اول فقط روی پی سی فروش داشته:eek::eek:اگه این مشکلات نبود خیلی بیشتر فروش میکرد و اینکه بازی ها معمولا روی پی سی فروش مدت دار دارند و سرعتی نیستند میشه تا 2 میلیون را روی پی سی اگه سرور اختصاصی تائید بشه احتمال داد و من فروش کلی را بالا 14 میلیون نسخه احتمال میدم:eek:

جالبه با این همه اعتراض و تحریم نسخه پی سی فروش خیلی خوبی داشته فروش کلی 7 میلیون نسخه تو روز اول اونم 12% روی پی سی یعنی میشه گفت 840000 نسخه تو روز اول فقط روی پی سی فروش داشته:eek::eek:اگه این مشکلات نبود خیلی بیشتر فروش میکرد و اینکه بازی ها معمولا روی پی سی فروش مدت دار دارند و سرعتی نیستند میشه تا 2 میلیون را روی پی سی اگه سرور اختصاصی تائید بشه احتمال داد و من فروش کلی را بالا 14 میلیون نسخه احتمال میدم:eek:
درسته که مشکل مولتی واسه اکثر PC gamer ها سخته اما این دلیل نمیشه که کسی این شاهکار رو نخره .
واقعآ آمار خوبیه . کاشکی به PC هم بیشتر توجه کنند :rolleyes:

درسته که مشکل مولتی واسه اکثر PC gamer ها سخته اما این دلیل نمیشه که کسی این شاهکار رو نخره .
واقعآ آمار خوبیه . کاشکی به PC هم بیشتر توجه کنند :rolleyes:
درسته طرف نمیاد این شاهکار را از دست بده برای همین به جای خریدن میره نسخه دزدی دانلود میکنه
البته 10 دلار پول بیشتر هم تو فروش تائیر داره و 200000 که پتیشین را امضا کردند هم باید حساب کرد االبته یه چیز را براتون بگم تعصبی ترین قشر گیمر ها پی سی گیمر ها هستند که خیلی براشون مهمه بهشون توهین نشه مثلا کنسول گیمر ها اصلا انگار براشون مهم نیست سرور اختصاصی ولی پی سی گیمر ها بهشون برخورده و نظراتشون را ببینی یکی 2 تا نیستند اعتراض دارند خیلی خیلی هستند.به هرحال به نظر من فروش پی سی خیلی از سرشون زیاده وقتی تمام وقت و تبلیغات و نمایش هاشون برای نسخه کنسوله از e3 بگیر تا نمایشگاه های دیگه معلوم(نه اخه خدایش یه کنفرانس رسمی pc تو e3 نداره و تمام نمایش های نسخه های بازی ها ماله کنسوله خوب معلومه کمتر استقبال میشه)خدائیش قضاوت کنید تو e3 مثلا کجا میشه نمایشی از بازی های پی سی دید به جز نمایش های شرکت های سازنده اونم چندتایی مایه میذارند مثل بیلیزارد که بازی هاشون هم فروش خیلی خوبی میکنه مثلا همین استارکرافت2 بهترین نمایش را تو بازی های پی سی داشت و نتیجه اش را هم میبینه با فروش بالا بهتون قول میدم)

آخرین ویرایش:
درسته طرف نمیاد این شاهکار را از دست بده برای همین به جای خریدن میره نسخه دزدی دانلود میکنه
البته 10 دلار پول بیشتر هم تو فروش تائیر داره و 200000 که پتیشین را امضا کردند هم باید حساب کرد االبته یه چیز را براتون بگم تعصبی ترین قشر گیمر ها پی سی گیمر ها هستند که خیلی براشون مهمه بهشون توهین نشه مثلا کنسول گیمر ها اصلا انگار براشون مهم نیست سرور اختصاصی این موضوع براشون ولی پی سی گیمر ها بهشون برخورده و نظراتشون را ببینی یکی 2 تا نیستند اعتراض دارند خیلی خیلی هستند.به هرحال به نظر من فروش پی سی خیلی از سرشون زیاده وقتی تمام وقت و تبلیغات و نمایش هاشون برای نسخه کنسوله از e3 بگیر تا نمایشگاه های دیگه معلوم(نه اخه خدایش یه کنفرانس رسمی pc تو e3 نداره و تمام نمایش های نسخه های بازی ها ماله کنسوله خوب معلومه کمتر استقبال میشه)خدائیش قضاوت کنید تو e3 مثلا کجا میشه نمایشی از بازی های پی سی دید به جز نمایش های شرکت های سازنده اونم چندتایی مایه میذارند مثل بیلیزارد که بازی هاشون هم فروش خیلی خوبی میکنه مثلا همین استارکرافت2 بهترین نمایش را تو بازی های پی سی داشت و نتیجه اش را هم میبینه با فروش بالا بهتون قول میدم)
تصحیح می کنم . منظورم دانلود بود . به قول شما طرف میگه مثلآ 70 دلار پول نمی دم اما خوب دانلود کرک شدش که هزینه ای برام نداره و واسه همین دانلود می کنن .

کدوم کرکش الان از همه بهتر کار میکنه؟ لینک دانلود دارین؟

Razorبهترین کرکه. اگه میتونی همینو دانلود کن.
Code:
Razor1911 CRACK ONLY
http://rapidshare.com/files/304999308/COD.MW2.CRACK_Razor1911.rar
OR
http://depositfiles.com/files/4t92w0uwg
OR
http://rapidshare.com/files/305002461/Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2_Crack_Only-Razor1911.rar
اینم لینک کرک SKIDROW

Code:
PROPER-SKIDROW Crack 
http://www.megaupload.com/?d=FYQ0AN67
OR
http://rapidshare.com/files/305190469/CODMW2.PROPER.CRACK_SKIDROW.rar
OR
http://www.mediafire.com/file/mdkjzrtydjj/CODMW2.PROPER.CRACK_SKIDROW.rar

تو سایتا نوشتن ممکنه اینجوری بشه نشده که هنوز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or