Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام
خوب دوست عزیز این نسخه اصل رو از کجا بگیریم من تو سایت pm دادم ولی کسی جواب نداد؟!!!
دوست من قبل از اینکه این کار را بکنی یه سری به فروم iw بزن قسمت modern warfare 2 pc اگه میخوای برای قسمت مولتی پلیر بازی را بخری.

آقا کسی که هم نسخه ی کنسولی شو بازی کرده هم نسخه ی پی سی شو بگه چه فرقی با هم دارن که نسخه پی سی امتیاز کمتری از نسخه کنسولیش گرفته ؟
کدوم امتیاز رو میگی؟!!
--------------
آنلاینش هم خوبه...البته دوستان کنسول باز میگن...

دوستان عزیز خودتون رو با 3-4 دی وی دی گیج نکنید
اخه اصل بازی 2 دیسکه
1 دیسک 9 گیگ
1 دیسک 4 گیگ
معمولا تو ایران چون قیمت دیسک 9 گیگ گرونه به 2 تا 4 گیگ تبدیل می کنند
حالا اگر 9 گیگ رو دو دیسک حساب کنید چی میشه؟
2+1=3
من نسخه اصلی رو از مرکز معتبر دان کردم
3 دیسکه
11 گیگ چند تا دیسک میشه؟
خودتون جواب بدید
به نظرم بخرید و حالشو ببرید دارید فرصت رو از دست میدید ها

سلام
خوب دوست عزیز این نسخه اصل رو از کجا بگیریم من تو سایت pm دادم ولی کسی جواب نداد؟!!!
دوست عزیر من ایران زندگی نمیکنم و خب نمیدنم کجا اصل میفروشن :biggrin1: وگرنه حتما جوابت رو میدادم ;)*
مثلا GAME PLANET داده 7 از 10 یا BigPond GameArena داده 5 از 10
من نقد Gameplanet رو خوندم. زیاد نقد خوبی نکرده !!! مثلا گفته : Crysis this is not however - even at the maximum 4xAA and with all details cranked up my two year old Core 2 Duo 8800GTX machine didn't miss a beat. یه حنبه های معترضانه به IW داره برای بخش مولتی که کاملا قابل قبوله و از کمپین ایراد گرفته و ...جالب اینکه یه قسمت مربوط به Airport ایراد گرفته و گذاشته تو نکته منفی. در مورد امتیار 5 اون یکی سایت هم نظر خاصی ندارم !!! البته خودمم موافقم که IW گند ناریخی زده به نسخه PC ولی.... حالا کم کم حساب دستش میاد !!!!!!!
یه نگاهی به User Score های Gamepsot هم بندازید جالبه

آخرین ویرایش:
من هم الان خریدم. (کرک شده، 3 دی‌وی‌دی)
و اگر تبلیغ به‌حساب نمیاد :دی کسایی که اصفهان هستند می‌تونند از چهارباغ عباسی - بازار بزرگ چهارباغ - طبقه‌ی پایین - نارسیس کامپیوتر ، بخرن.

البته هنوز نصبش نکردم ولی باید سالم باشه :دی

علی ، منم میخواستم برم بگیرم که متاسفانه بنا به مشکلی نشد . ( مشکل = ساعت 3 Ta'Til ــمون کردند )
از همین نارسیس ، به نظرم کیفیتش خوبه سریع هم میاره . حالا اگر سالم بود اولا اسکرین شات یادت نره ! دوما اطلاع بده که سالمه منم بگیرم :D !

ایول خیلی حال داد!
من خواستم 5 دقیقه تست کنم ولی تا اونجا که باید توی فرودگاه ملتو بکشی بازی کردم (اونجا که مردم توی صف وایسادن یه‌جا می‌کشیشون از همه‌ش بیشتر حال داد :D )
خیلی خوشم اومد فقط کاش اینجوری که شما میگین نباشه و انقدر زود تموم نشه.

اولشم خیلی خوب شروع شد واقعا رفتم تو حس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or