Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

البته توی این مقایسه عکس سوم به نظر میرسه اصلا HDR وجود خارجی نداره توی نسخه PC. .با توجه به اینکه نسخه Shitbox رو بازی کردم وقتی PC رو بازی کنم میشه نظر بهتری داد.
من حدس میزنم که بازی رو با یه کارت ATI اجرا کردن و درایورش باگی داشته که باعث شده بعضی از Object ها حذف بشن،
اولین روزهای عرضه ی Far cry 2 هم دقیقا همین اتفاق بر روی کارتهای ATI پیش اومده بود(البته ممکنه روی کارت Nvidia هم بوده باشه،ولی بیشتر درایورای ATI این ایرادا رو دارن)
(البته امیدوارم که فقط یه باگ باشه،اگر نه که با آپدیتهای بعدی باید حل بشه)

من حدس میزنم که بازی رو با یه کارت ATI اجرا کردن و درایورش باگی داشته که باعث شده بعضی از Object ها حذف بشن،
اولین روزهای عرضه ی Far cry 2 هم دقیقا همین اتفاق بر روی کارتهای ATI پیش اومده بود(البته ممکنه روی کارت Nvidia هم بوده باشه،ولی بیشتر درایورای ATI این ایرادا رو دارن)
امیدوارم همین طور که میگی باشه.;) ولی با حرکاتی که IW ازش سر زده نشون داده اصلا علاقه ای به نسخه PC نداره و شاید فقط به خاطر فشار Acti راضی شده یه پورتی هم روی PC انجام بده.

فکر نمیکنم دوست من تا اونجایی که حافظه من یاری میده تو call of duty 4 چنین موضوعی را تو یه مقایسه تصاویر دیده بودم

از کی تا حالا پی سی D-pad داره
Saw.JPG

راست می گه آریا
من همه عکسا رو ندیدم.اصلا هیچ کدوم از نسخه های کال دسته 360 رو ساپورت نمی کنه!خوده من تست کردم!کاملا اعتبار این سایت هم مشخص شد!
کاملا معلومه عکس رو اشتباه گذاشته!مال 360 رو گذاشته پی سی و پی سی رو گذاشته 360!
بقیه رو هم مشخص نیست اشتباه نزاشته باشه!
اصلا این چه سایز مزخرفیه که گذاشته!بزرگتر نمی تونست بزاره!!
اصلا امکان ضعیف تر بودن نسخه PC با عقل جور در نمیاد!!

آخرین ویرایش:
آفرین . نکته ی خوبی بود . خیالمون راحت شد !
اصلا امکان ضعیف تر بودن نسخه PC با عقل جور در نمیاد!!
صبحت این دوستمون شدیدآ تایید میشه . مگه میشه pc ضعیف تر باشه . این سایته هم خیلی باهاله ها !!!!

دوستان من نقد mw2 سایت ign را نخوندم ولی یه نگاه سر سری به نمراتش زدم نمره گرافیک pc 9.5 بود ولی کنسول 10 این اتفاق تو سری اول بازی هم افتاد کسی میدونه دلیلش چیه؟شاید یکی از دلایلش به خاطر همین کمتر بودن جزئیاته

گرافیک تکسچرها و جزییات و افکتها روی PC توی هیچ بازیه مشترکی از کنسولها پایینتر نبوده. مگر اینکه یه بازی به زور بخواد روش پورت بشه.
دربدترین حالت باید با کنسولها برابر باشه.
که حتی در این حالت هم فکر نمیکنم کنسولها بتونن بازی رو روی 16X AA و 60 فریم اجرا کنن×
پس حسرت نسخه ی کنسولی رو نخورید× (حداقل از این لحاظ)

راستی امتیاز PCیوزرهای GS خیلی جالبه×
اکثرن میگن بازیرو نخرین
تحریم و این حرفا!
بد تعصب دارن×

آخرین ویرایش:
دوستان من نقد mw2 سایت ign را نخوندم ولی یه نگاه سر سری به نمراتش زدم نمره گرافیک pc 9.5 بود ولی کنسول 10 این اتفاق تو سری اول بازی هم افتاد کسی میدونه دلیلش چیه؟شاید یکی از دلایلش به خاطر همین کمتر بودن جزئیاته
دلیلش اینه که گرافیک PC خیلی خیلی قویتر از کنسولهاست،بنابراین انتظار بیشتری ازش میره،اما ظاهرا نسخه ی PC تفاوتی با بقیه نداره:

"Graphics
What was already an impressive graphical engine has only improved over the last two years. We’ve seen better on PC, but it’s a beautiful package to say the least."

آخرین ویرایش:
دلیلش اینه که گرافیک PC خیلی خیلی قویتر از کنسولهاست،بنابراین انتظار بیشتری ازش میره،اما ظاهرا نسخه ی PC تفاوتی با بقیه نداره:

"Graphics
What was already an impressive graphical engine has only improved over the last two years. We’ve seen better on PC, but it’s a beautiful package to say the least."
اره واقعا گرافیک نسخه pc و کنسول تفاوت زیادی نداره و پی سی را خیلی خیلی با گرافیک تر میتونستند بسازند ولی iw هست دیگه حتی cod 5 هم تفاوت گرافیک پی سی و کنسولش معلوم بود

فکر میکنم بازی رو رسما واسه 360 ساختن و واسه بقیه Platform ها پورت کردنش، به همین علت PCش بهتر نیست.

دلیلم هم پول عظیمی هست که عمو بیلی خرج کرده واسه MW2، کنسول باندل و DLC با انحصار زمانی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or