Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

واقعا یعنی نسخه ی PC اصلا LAN نداره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::(
اینا عملا گند زدن به Multyplayer بازی.
ببین lan مثل بازیهای دیگه نداره سیستم lan اینجوریه که هر pc باید به iwnet وصل بشه بعد بتونی با دوستات بازی کنی حالا با unlock شدن dev console بازی امید زیادی باید داشت که lan هم هک بشه و بتونیم بازی کنیم .
یک چیز جالب هم که تو کنسول بازی پیدا کردم که نشون میده بازی از روی shitbox 360 پورت شده
9929db85fc.jpg

استفاده از spoiler توی پست قبلیم واسه این بود که دیگه در مورد فروش بازی خیلی بحث شده بود و نمی خواستم آف تاپیک باشه ;)
این که شد عذر بدتر از گناه.
شما داستان بازی رو لو میدی که پستت آف تاپیک نباشه؟ بابا دمت گرم.

Crack اکید واسه اینه که دیگه استیم در کار نباشه ! شما تو dvd بازی اون 2 تا کرک + اون فایل exe اسکید رو کپی کردی ؟
البته حجمش حدود 7 مگ هست . اگه نداری بگو واست آپلود کنم .
2 تا فایل به اسمهای iw4mp و iw4sp هست و یک فایل به اسم SKIDROW که روش 2 بار کلید میکنی میزنه میخوای فول اسکرین کنی یا نه.ویندوز هم ویستا هست

سلام دوستان
کسی میتونه یه باکس شات از بازی (منظورم با تصویر پشتشه) برام بزاره؟
تشکر.
راستی مگه کاپتان پرایس میت نشده بوده پس اینجا چی میکنه؟

اگه منظورت برای نسخه ی پی سی بود یه باکس شات کاستوم آپلود کردم تو رپید، این لینکشه:

http://rapidshare.com/files/307688897/CAll_of_duty_4.2_--_pack.jpg.html

ولی اگه پی باکس شات اوریجش میگردین Freecovers.net جای بدی نیست

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظر بعضی ها مودرن وارفر 2 shadowو texture ندارد وبه اصطلاح خودشون کاغذ مقوا است
می خواستم نظر گیمر های عزیز را بدونم

به نظر من Shadow ها و مجموعتا بخش نوپردازی بازی خیلی خوب کار شده و خب تو مرحله ها دیدیم که سایه ها انعطاف پذیری خیلی خوبی دارن ولی خب وقتی از نزدیک به سایه ها نگاه میکنی مخصوصا ادما میبینی زیاد دقیق رسم نشدن. ولی من از بخش نوپردازی کلا راضی هستم. همین بخش نورپردازی هست که به چندتا از مراحل بازی واقعا جو بخشیده. در مورد Texture و بحثهای این موضوع هم من میتونم بگم که بازی نسبت به MW I پیشترفت زیادی داشته ولی گرافیک هر مرحله با هر مرحله فرق داره. بعضی موقعها گرافیک به نظرم قدیمی میاد و بعضی موقع ها هم خوب بود مثلا مرحله برف گرافیکش عالی بود و یا مرحله یکی مونده به اخر. ولی در مجموع از نظر گرافیکی بسیار خوبه !. چهره ادمها بسیار عالی رسم شده و IW رو انیمیشنهای اونها هم فوق العده عالی کار کرده.

خوب اینم کاور بازی که دوست عزیز ArminxXx خواسته بودن:
picture.php
picture.php
مصطفی جون متشکر که زحمت شیدی ولی نمایشش نمیده اگر میشه آدرسش رو بزار تا خودم برم دانش کنم.
بازم تشکر درضمن من رو همون آرمین صدا کن:blushing:
ویرایش کردم چون تازه اینو دیدم:
http://rapidshare.com/files/307688897/CAll_of_duty_4.2_--_pack.jpg
آرش جون تشکر

آخرین ویرایش:
ببین lan مثل بازیهای دیگه نداره سیستم lan اینجوریه که هر pc باید به iwnet وصل بشه بعد بتونی با دوستات بازی کنی حالا با unlock شدن dev console بازی امید زیادی باید داشت که lan هم هک بشه و بتونیم بازی کنیم .
یک چیز جالب هم که تو کنسول بازی پیدا کردم که نشون میده بازی از روی shitbox 360 پورت شده
9929db85fc.jpg
خب حالا که چی؟
بعدشم سایز تصویر رو یکم کوچیک میکردی بد نبودا.......

دوستان من نسخه 4 dvd بویز تیم را دارم که پچ هم بهش اضافه شده ولی اول act 3 بدونه اینکه ارور یا ÷یغامی بده از بازی میپره میبرون . چی کار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or