Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

دوستان لطفا این قضیه مولتی پلیر cod6 برای pc رو روشن کنید چون من داره قلبم میره تو دهنم از اینکه میبینم امتیاز نسخه pc پایینتره و ملت pc دار امتیازشون به بازی از 7 بالاتر نمیره!!!!!:((:((:((

من دارم روی آخرین درجه سختی میرم. خیلی مشکله. اصلا نمیشه دشمن رو دید فقط آتش هست که رو سرت میباره. باید چشم بسته رگبار ببندی رو سرشون
کلا سعی نکن هیچ بازی از سری کال او دیوتی رو روی درجه ی بالای Hard (حالا very hard یا هر چی که اسمش هست ) بازی کنید ...چون با یه بازی غیر قابل تمام کردن روبه رو هستید که فقط باعث خورد شدن اعصابتان میشود ....

من خودم اون call of duty 4 رو روی هارد بازی کردم و کم مونده بود ببرنم تیمارستان سر یکی از مرحله هاش ( انقدر که مردم ) !

من بازی رو تموم کردم عالی بود ولی کوتاه من خیلی پشت سر هم بازی نکردم اگه بازی می کردم یه روزه تموم بود اما یه چیزی رو نفهمیدم چه بلایی سر ماکاروف اومد؟

سلام
بچه ها یه خبر خوش هکرها دارن رو بازی کار میکنن

راستی کنسول بازی که میگفتن دیگه وجود نداره همش شایعه بود کنسول رو تو این بازی hiden کردن
وبه راحتی هم باز میشه؟؟

فقط کار هایی رو که میگم باید انجام بدین
من خودم تست کردم رو نسخه boyesteam جواب داد.
این هم چندتا شات:

اما برای این کار شما اول برای احتیاط از فایل iw4sp یه کپی یا همون بک اپ بگیرین که در صورت خرای شدن فایل شدن فایل اونو جایکزین کنید.
البته اینو بگم رو مولتی هم میشه ولی فعلا پچی برای لنش نیومده ولی رو انلاین هم کار میده ..

اما برای اینکه کنسول فعال بشه((این دیگه سلیقه شماست که بخوایین رو iw4sp فعالش کنین یا رو iw4mp برای انلاین)) باید فایل LoaderX رو اجرا کنید و گزینه auto inject رو بزنین بعد بازی رو اجرا کنین(همون طور که گفتم بسته به نظر سما سینگل یا مولتی بازی))

بعد با زدن کلید ~ در بازی کنسول براتون فعال میشه!!!!;);)

خوش باشین

این هم فایل مورد نظر

دانلود کنید

Attachments

Last edited by a moderator:
دوستان
بحث آنلاين رو تايپيک آنلاين اين بازى انجام بدين بهتره و زودتر جواب مى گيريد،
در ضمن؛ اونجا آموزش coop رو هم گذاشتن
TNX

من بازی رو تموم کردم عالی بود ولی کوتاه من خیلی پشت سر هم بازی نکردم اگه بازی می کردم یه روزه تموم بود اما یه چیزی رو نفهمیدم چه بلایی سر ****** اومد؟

این دقیقا سوالیه که من در صفحه قبل پرسیدم ... جالبه اینجا هیچ کس عادت نداره به پست های قبلی یه تاپیک روجوع کنه
راستی شما هم بهتره مثل من پستت را ادیت کنی تگ اسپویلر بزاری

به نظر من باید صبر کنیم تا در نسخه بعدی MW ببینیم چی می شه

دوستان جان من یک کرک درست به من بدید.من این Steam هم دانلود و آپدیت کردم اما بازم ارور Steam داد.چکار کنم؟بازی هم با کرک SKIDROW هست

آخرین ویرایش:
این دقیقا سوالیه که من در صفحه قبل پرسیدم ... جالبه اینجا هیچ کس عادت نداره به پست های قبلی یه تاپیک روجوع کنه
راستی شما هم بهتره مثل من پستت را ادیت کنی تگ اسپویلر بزاری

به نظر من باید صبر کنیم تا در نسخه بعدی MW ببینیم چی می شه

چون معمولا به صفحات قبل سر نمی زنند من توی صفحه جدید تر سوالم رو گذاشتم

راستی یادم رفت بگم این افکت خون جدید خیلی ضایست، انگار آب رنگ می پاشه رو صفحه، همون مثل COD4 طراحی میکردن بهتر بود..........همچنین اون دودی که در امتداد حرکت نارنجک شکل می گیره هم بهتر بود نباشه تا به واقعی تر بودن بازی کمک کنه، هر چند که به کار بردن لغت "واقعی" در مورد سری COD معنی نداره........یه چیز دیگه اینکه اون قطب نمای سمت راست پایین صفحه هم کاملا بی مصرفه و حتی یه راهنماییه کوچیک برای پیدا کردن هدف هم نمیکنه........همین الان رفتم اسکرین شات های نسخه 360 رو هم دیدم و گویا که در نسخه های کنسولی نقشه هم مثل COD2 بهش اضافه شده (سمت چپ بالای صفحه)
ویرایش:
اون عکسی که دیدم مربوط به بخش Spicial Ops بود که در هر سه نسخه یکی هست.......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or