Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

تعدادی افراد بازی نما که دارای سیستم های hi and به قول خود هستند (900gtelight grupe) به سرعت مودرن وارفر2 تکزیب نموده اند این سری از افراد با دگفتن این مطلب که امتیاز 8 برای این بازی زیادی است تمامی عناصر گرافیکی و فیزیک این بازی را به زیر سوال بردند .
ایا واقعا فقط کراسیس گرافیک و فیزیک دارد ! 9800gt فرم 19

دوستانی که نسخه ای غیر از نسخه ی boysteam رو گرفتن, یعنی 3 دی وی دی ها , یه سوال واسم پیش اومده.....من نسخه ی بز تیم (:biggrin1:) رو دارم وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون کات سین (همون دمو!) هست یا واسه بز تیم اینجوریه؟؟

دوستانی که نسخه ای غیر از نسخه ی boysteam رو گرفتن, یعنی 3 دی وی دی ها , یه سوال واسم پیش اومده.....من نسخه ی بز تیم (:biggrin1:) رو دارم وقتی وارد بازی میشم اول یه لوگوی infinity ward رو نشون میده بعد یهو میره تو منو! میخواستم بدونم واسه همه کلا اینطوری بدون کات سین (همون دمو!) هست یا واسه بز تیم اینجوریه؟؟
کلآ بز تیم علاقه داره که به همه بازیا یک دی وی دی اضافه کنه در صورتی که اکثر دمو ها رو هم پاک می کنه
دوستان جان من یک کرک درست به من بدید.من این Steam هم دانلود و آپدیت کردم اما بازم ارور Steam داد.چکار کنم؟بازی هم با کرک SKIDROW هست
Crack اکید واسه اینه که دیگه استیم در کار نباشه ! شما تو dvd بازی اون 2 تا کرک + اون فایل exe اسکید رو کپی کردی ؟
البته حجمش حدود 7 مگ هست . اگه نداری بگو واست آپلود کنم .

سلام به همه

کسی از دوستان patch از این بازی داره یا لینکی که بشه patch رو دانلود کرد که SLI رو ساپورت بکنه ؟

تویه بعضی از فروم های اجنبی:biggrin1: ! نوشته بودند که با درایور جدید انویدیا (البته هنوز beta هست ver.195 این مشکل حل میشه اما فعلا که اینطور نشد

سلام دوستان
کسی میتونه یه باکس شات از بازی (منظورم با تصویر پشتشه) برام بزاره؟
تشکر.
راستی مگه کاپتان پرایس میت نشده بوده پس اینجا چی میکنه؟

کسی ایمیل از http://www.sitebazi.com داره
برای من همیجوری بود . کلآ سر کاری هست . از والاشاپ بگیر . چند بار ازش خرید کردم . سرعت ارسالش با پیک از همه ی اینا بهتره valashop.ir
سلام به همه

کسی از دوستان patch از این بازی داره یا لینکی که بشه patch رو دانلود کرد که SLI رو ساپورت بکنه ؟

تویه بعضی از فروم های اجنبی:biggrin1: ! نوشته بودند که با درایور جدید انویدیا (البته هنوز beta هست ver.195 این مشکل حل میشه اما فعلا که اینطور نشد
سلام .
توی یکی از این فروم ها ظاهرآ به بنده خدایی بعد از 6 سال تونسته مشکل SLI رو حل کنه . البته تو بعضی بازیا که SLI نمیشه از جمله MW2 PC .
1.درایور و physics رو unistall کن
2.دستگاه رو ریستارت کن و برو تو Safe Mod !
3.برو به drivesweeper و همه ی اثرات دایور و physics رو پاک کن !!
4.کامپیوتر رو به حالت معمولی برگردون ( ریستارت کن )
5.آحرین درایور و نسخه ی physics رو نصب کن
6.باز هم ریستارت
7.SLI Mod و Full Management Power رو توی کنترل پنل nvidia فعال کن . توی کنترل پنل هم قسمت تنظیمات پاور همه گزینه ها رو روی نهایت قدرت یا Maximum Power قرار بده

یه بنده خدای دیگه هم گفته بود تو فولدر Steam برو . بعدش هم توی steamaps و بعد توی comon و بعد call of duty modern warfare 2 و ظاهرآ اون جا باید این دستورات رو execute کنی که چون steam ندارم نمی دونم دقیقآ چی منظورش بوده
SLI = Hybrid sli mode =1
SLI MODE= 4-way-AFR , mark 10 , 13 , 22.
Enhancements , mark Ambient Occlusion = 00000004:CoD:Warfare

منبع : فروم های اجنبی :biggrin1:

خوب منم بازی رو تموم کردم، واقعا فوق العاده بود، مخصوصا ActIII که هر مرحلش جذابیت خاص خودش رو داشت، آخر بازیم که بسیار جالب تموم شد و ادامه داستان رو در MW3 خواهیم دید، البته اینبار مراحل خیلی خیلی کوتاه بودن(هنوز شروع نشده ته ماموریت بودی؟!) که نسبت به COD4 یه نقطه ضعف محسوب میشه، تنوع سلاح ها خیلی عالی و زیبا بود هر چند که سلاح هایی مثل، MP5-MP5SD-G3 حذف شده بودن ولی سلاح های جدید اینقدر زیاد هستن که جایی برای شکایت باقی نمیذارن، مخصوصا اینکه با توجه به محیط هر مرحله سلاح ها هم متناسب با اون محیط رنگامیزی و مچ شده اند، فیزیک بازی هم بسیار بهتر از COD4 شده و همچنین خون و خونریزی هم زیادتر شده تا لذت بیشتری از بازی ببریم، البته مرحله No Russian بسیار متفاوت و جالب و در عین حال هم وحشیانه بود و آخرش هم که میشه سزای عمل همکاری با تروریست ها :cheesygri البته هنوز برام سواله که Makarov از کجا فهمید که ما جاسوسیم؟ به هر حال باید تا 2011 برای MW3 صبر کنیم............

اینم کاور بازی که دوست عزیز ArminxXx خواسته بودن:
picture.php
picture.php

آخرین ویرایش:
خوب منم بازی رو تموم کردم، واقعا فوق العاده بود، مخصوصا ActIII که هر مرحلش جذابیت خاص خودش رو داشت، آخر بازیم که بسیار جالب تموم شد و ادامه داستان رو در MW3 خواهیم دید، البته اینبار مراحل خیلی خیلی کوتاه بودن(هنوز شروع نشده ته ماموریت بودی؟!) که نسبت به COD4 یه نقطه ضعف محسوب میشه، تنوع سلاح ها خیلی عالی و زیبا بود هر چند که سلاح هایی مثل، MP5-MP5SD-G3 حذف شده بودن ولی سلاح های جدید اینقدر زیاد هستن که جایی برای شکایت باقی نمیذارن، مخصوصا اینکه با توجه به محیط هر مرحله سلاح ها هم متناسب با اون محیط رنگامیزی و مچ شده اند، فیزیک بازی هم بسیار بهتر از COD4 شده و همچنین خون و خونریزی هم زیادتر شده تا لذت بیشتری از بازی ببریم، البته مرحله No Russian بسیار متفاوت و جالب و در عین حال هم وحشیانه بود و آخرش هم که میشه سزای عمل همکاری با تروریست ها :cheesygri البته هنوز برام سواله که Makarov از کجا فهمید که ما جاسوسیم؟ به هر حال باید تا 2011 برای MW3 صبر کنیم............

به این امید بودیم که آخر بازی انتقام این حرکت makarov رو بگیریم که نشد . انشالله mw3 میترکونیمش :cheesygri

استفاده کردن از Spoiler تگ شما رو به بن دائم محکوم میکنه.

salam bar hame lotfan be man komak konid ke bad jooor giram man baziro kharidam 4ta dvd hastesh va crack ham nadare va bazi bedone crack ejra mishe hala man ta marhaleye 5 ya 6 bordamesh errorr mide mide disk read error lotfan yeki komakam kone mer30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or