Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام دوستان.
بازي رو تموم كردم.خيلي خوب بود ولي حيف كه كم بود.حالا ميخوام بزنم تو كار آنلاين.
يه سوال برام پيش اومد چه بلايي به سر makarov اومد؟؟؟ما كه نكشتيمش.
تو نسخه قبل هم من نفهميدم خالد السد چي شد؟
وائو تمومم کردی

خیلی بد شد که نتونستیم انتقام از ماکاروف بگیریم من نفهمیدم کاپیتان پریس که رو به موت بود چه طوری سر از زندان درآورد اون تیکه که شپرد آتیشم زد یه حس انتقام با حالی داشت خلاصه که ماکاروف رو که نکشتیم معلوم نیست تا نسخه بعدی دل و دماغ بازی می مونه یا نه؟

نوشته شده توسط sas_l3oy
سلام دوستان.
بازي رو تموم كردم.خيلي خوب بود ولي حيف كه كم بود.حالا ميخوام بزنم تو كار آنلاين.

يه سوال برام پيش اومد
چه بلايي به سر makarov اومد؟؟؟ما كه نكشتيمش.

اون جا که کاپیتان پریس ازش بازجویی می کرد خلاصش کرد.

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط sas_l3oy
سلام دوستان.

يه سوال برام پيش اومد چه بلايي به سر makarov اومد؟؟؟ما كه نكشتيمش.

اون جا که کاپیتان پریس ازش بازجویی می کرد خلاصش کرد.
آره کشتش!
تو سری قبل همه رو کشتیم! کسی فرار نکرد!:biggrin1:
تو مرحله فرودگاه no rosian! فکر می کنید چندتا ایرانی کشتید؟ ساعت 2 پروازش به تهران بود!:eek:

آره کشتش!
تو سری قبل همه رو کشتیم! کسی فرار نکرد!:biggrin1:
تو مرحله فرودگاه no rosian! فکر می کنید چندتا ایرانی کشتید؟ ساعت 2 پروازش به تهران بود!:eek:
man ke hamaro bastam be ragbar :cheesygri
toro khoda yeki komak kone chera bad az marhaleye kakhe sefid va soghote helikopter error mide mide cant read disk ?

نقل قول:
نوشته شده توسط hamidrezaN93
بعد از کاخ سفید که هلی کوپتر سقوط میکنه تو قسمت لودینگ error cant read disk میده.راه حلی هست؟:confused:

سلام
آقا منم تو همین مرحله گیر کردم با همین ارور.باید چیکار کنم؟؟
این پچ رو هم دانلود کردم اما بازم نشد.
http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe

خواهشا کمک کنید.
آقا چرا یکی به داده ما نمیرسه.
تا حالا چند نفر همین مشکلو داشتن.خواهشا اگه کسی کرکی سراغ داره بگه.

یه سوال:
اون مردمی که در مرحله No Russian کشتیم کجایی بودن و اون فرودگاه در چه کشوری بود؟ و چرا Makarov قبل از شروع میگه:Remember، No Russian
خوب منم آخرین حملمو به MW2 بکنم :biggrin1:: مرحله دوم که باید کوهنوردی کنیم رو که یادتون هست؟ موزیک هاشم هنوز به یاد دارید؟ خوب حالا می رسیم به نمایش MW2 در E3 2009 که همین مرحله رو طرف اومدو بازی کرد، دقیقا در E3 همون موزیک های COD4 به کار رفته بود که من گفتم بابا این چه وضعشه، آخه چرا یه تراک جدید براش طراحی نکردن و... اما الان نظرم کاملا تغییر کرده و وقتی این مرحله رو بازی کردم دیدم با یکسری موزیک جدید طرفم ولی اصلا به باحالی موزیک های COD4 که در E3 دیده بودم نیستن و اتفاقا موقعی که این مرحله رو هم بازی می کردم اصلا از سر جام تکون نخوردم و کاملا خونسرد مرحله رو تموم کردم؟! حالا برعکسش موقعی که COD4 رو شروع کردم اصلا سر از پا نمیشناختم و از فرط هیجان پشت مونیتور میخکوب شده بودم......این از این........بخش USMC در COD4 رو که یادتونه چقدر پرهیجان بود، ایندفعه US ARMY RANGER هیچگونه هیجانی نداره و همچنین هیچ ارتباطی با سربازها نمیتونید برقرار کنید چون همشون به شدت سطحی و کلیشه ای هستن و هیچ عامل جذابی درشون نیست که آدم رو به خودش جذب کنه........اینم از این :biggrin1:.........بخش SAS رو در COD4 یادتونه چقدر زیبا و عمیق بود، ایندفعه با اینکه Task 141 از US ARMY RANGER بهتره ولی اصلا به پای SAS در COD4 نمیرسه........این رو هم باید اضافه کنم که زیر دست کاپیتان پرایس بودن در COD4:MW بسیار بهتر و جذابتر و دوست داشتنی تر از زیر دست کاپیتان مک تیویش در MW2 هست، هر چند که دو سه مرحله هم بازم کاپیتان پرایس فرماندس ولی مدت زمانش خیلی خیلی کمه با توجه به سرعت نور اتمام مراحل..........

آخرین ویرایش:
سلام
من واقعا حرصم در میاد
نمیخوام لحنمو عوض کنم ولی اعصابمو دوستان در چندین پست مکرر به درجه ذوب فولاد رسوندن
داداش پچ رو که نصب کردی یک فایل زرد رنگ از خود تولید میکنه که محصول خر بچه تیمه ( بز تیم )
اون فایل رو باز کن و نکست رو بزن تا جایی که ازت محل نصب بخواد محل رو در داخل پوشه نصب بازی پوشه زون و سپس اینگلیش انتخاب کن و بعد نکست رو تا پایان بزن و در اخر پس از چک کردن و .. اگزیت را زده و به ادامه بازی بروید

این بازی بهترین بازی بوده که تا حالا بازی کردم البته قبلا هم کال 4 بود ولی الان ...
بازی را در حالت ایزی و نورمال 100% کردم و بعد هارد بازی رو 100 % کردم و الان هم درجه Veteran رو 94.4% کردم که البته باید بگم که فقط مرحله take down که در برزیل است رو نرفتم و بقیه رو رفتم

دادش من گیم نت دارم ( در شهریار یکی از شهرستان های تهران ) میخواهم لن این رو بزارم کسی کرک لن رو نداره

برای من هم مرحله بعد از سقوط هلی کوپتر error میده . فکر کنم مشکل از نسخه های 4 دی وی دی هست
اونایی که این مشکل رو دارن بگن از کدوم نسخه استفاده میکنند

برای من هم مرحله بعد از سقوط هلی کوپتر error میده . فکر کنم مشکل از نسخه های 4 دی وی دی هست
سلام آره منم موافقم مشكل از اين 4 دي وي دياس فردا بايد برم نسخه ي ديگشو بگيرم :(

شما اون پچی که چند صفحه پیش حرفش بود رو نصب کردی؟ این مشکل من هم بود، یکی از دوستان پچی معرفی کرده که دست کم مشکل من یکی رو حل کرده، حدود ص 47-48 اینا، یه نگاهی بنداز شاید پیداش کردی و مشکل شما هم حل شد

دوستان کسی میدونه بازی پورت شده از کنسول یا نه؟چون من یه جورایی مطمئن شدم پورت شده هست ولی واقعا برای iw متاسفم که انقدر نسخه پی سی را افتضاح دادند بیرون و اونم پورت شده از 360 که شما اگه عکس هاشون را ببینید میفهمید فقط رزولیشنش را بالا بردند همه چیزشون یکی هست.

سلام
من واقعا حرصم در میاد
نمیخوام لحنمو عوض کنم ولی اعصابمو دوستان در چندین پست مکرر به درجه ذوب فولاد رسوندن
داداش پچ رو که نصب کردی یک فایل زرد رنگ از خود تولید میکنه که محصول خر بچه تیمه ( بز تیم )
اون فایل رو باز کن و نکست رو بزن تا جایی که ازت محل نصب بخواد محل رو در داخل پوشه نصب بازی پوشه زون و سپس اینگلیش انتخاب کن و بعد نکست رو تا پایان بزن و در اخر پس از چک کردن و .. اگزیت را زده و به ادامه بازی بروید

این بازی بهترین بازی بوده که تا حالا بازی کردم البته قبلا هم کال 4 بود ولی الان ...
بازی را در حالت ایزی و نورمال 100% کردم و بعد هارد بازی رو 100 % کردم و الان هم درجه Veteran رو 94.4% کردم که البته باید بگم که فقط مرحله take down که در برزیل است رو نرفتم و بقیه رو رفتم

دادش من گیم نت دارم ( در شهریار یکی از شهرستان های تهران ) میخواهم لن این رو بزارم کسی کرک لن رو نداره
آقا شرمنده رفتیم رو اعصاب:cheesygri
یه دنیا ممنون.
واسه من درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or