نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2017 Press Conference

منتظر رونمایی از عنوان چه استودیویی در کنفرانس مایکروسافت هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    120
  • نظرسنجی بسته شده است .

The Fade

Winds Howling
کاربر سایت
c81g_img_11699.gif

زمان برگزاری کنفرانس: 22 خرداد سال 1396، ساعت 1:30 بامداد
  • آنچه در پیشِ روست

درست سال پیش بود که فیل اسپنسر در پایان کنفرانس E3 2016، از پروژه‌ای رونمایی کرد که مزایایی بیشتر از توان کنسول‌های کنونی در اختیار بازیکنان و سازندگان قرار می‌دهد؛ مزایایی همچون پشتیبانی از کیفیت 4K واقعی که سخت‌افزاری قدرتمند را طلب می‌کند. رفته رفته مشخص شد که این پروژه، یعنی اسکورپیو، قرار است از خانواده‌ی Xbox One باشد و نه نسلی جدید از کنسول‌های خانگی مایکروسافت و اسپنسر چندین بار در مصاحبه‌های مختلف تأکید کرد که هر چه برای اسکورپیو عرضه شود، برای One هم عرضه خواهد شد اما سوال اینجاست؟ چگونه؟ اختلاف گرافیکی بین این دو کنسول، همین الان بر روی کاغذ بسیار فاحش است و این چالشی خواهد بود که مایکروسافت باید آن را پاسخ دهد. به‌علاوه، این کنسول چه قیمتی خواهد داشت؟ طراحی آن به چه شکل است؟ چه بازی‌هایی در هنگام عرضه قرار است از مزایای اسکورپیو استفاده کنند؟ عنوان جدیدی در راه خواهد بود؟ اصلا نام کنسول چیست؟ از آنجا که در این E3، پروژه اسکورپیو رونمایی کامل دارد، به جواب تمامشان خواهیم رسید؛ آن هم در 90 دقیقه و با متفاوت‌ترین کنفرانس مایکروسافت در این سال‌های اخیر، روبه‌رو خواهیم بود.
  • اخبار
9zr8_untitled-10.jpg

- استودیوی 343i تایید کرده که در E3 امسال حضور خواهد داشت ولی زیاد مشتاق نباشید چون نه خبری از Halo 6 است و نه از نسخه‌ی سالگرد Halo 3! آن‌ها گفته‌اند که «یک چیز کوچک» برای E3 کنار گذاشته‌اند. تیمِ آنلاکد از IGN در این ویدیو گزارش داده که احتمالاً شاهد Halo 5.5 یا به عبارتی Halo 5: ODST خواهیم بود.

wj2j_ssd.jpg

- سکوت خبری Crackdown 3 هم نگران کننده بود و انتظار می‌رفت که این بازی هم به سرنوشت Fable Legend و Scalebound دچار شود ولی با انتشار خبری در چند مدت پیش، متوجه شدیم که Crackdown 3 به عرضه شدن نزدیک است و با این اوصاف، قطعاً در E3 2017 حضور خواهد داشت.

bhj4_refund.jpg

- طبق این عکس که چند وقت پیش لیک شده بود، مایکروسافت قرار است قابلیت بازپس‌گیری پول را به ایکس‌باکس لایو اضافه کند و اگر شما عنوانی را خریداری و فقط دو ساعت از آن را تجربه کردید، می‌توانید طی 14 روز بازی را به صورت دیجیتالی برگردانید و پول خود را تحویل بگیرید. انتظار می‌رود که این قابلیت در E3 امسال، رسما تایید شود.

0ih4_صض.jpg

- مایکروسافت استفاده از نشان تجاری عنوان Scalebound را دوباره تمدید کرده‌است! البته این می‌تواند به این معنا هم باشد که شاید این کمپانی در آینده به ساخت این عنوان برگردد ولی بعضی از کاربران توییتر پا را فراتر گذاشته‌اند و ادعا کرده‌اند که بازی در دست ساخت است توسط یک شرکت نزدیک به مایکروسافت و البته خود این کمپانی هنوز واکنشی نشان نداده که شاید E3 محل خوبی برای اینکار باشد.

تاپیک در حال آپدیت ...

آخرین ویرایش:
مثل اینکه مایکروسافت برنامه داره که لانچ اسکورپیو، برای اکثر کشورها تا آخر امسال انجام بشه.
این خبریه که گفته که اسکورپیو تا آخر امسال در چین عرضه میشه. یکجورایی هم دور شایعات عرضه توی سه ماهه ی اول 2018، خط کشیده شد.
Xbox Scorpio Coming To China This Year

یکی دو روزی خیلی دوست داشتم مطرح کنم این بحث رو ولی خب چون اینجا اکثرا کنسول گیمر هستند ممکن خیلی ها با microsoft flight simulator اشنا نباشند و اصلا براشون مهم نباشه مطرح نکردم ولی به هر جهت:D

بعد از اینکه مایکروسافت زد دم و دستگاه بازی microsoft flight simulator رو تعطیل کرد و این قضایا برای دوران نسبتا قدیم هست بگذریم، به سال 2014 میرسیم و Dovetail Games نامی که تو ساخت بازیهای شبیه ساز مثل ماهیگیری و قطار فعال هست اعلام میکنه طی قراردادی با مایکروسافت حق و حقوق ساخت بازیهای شبیه ساز پرواز توسط تکنولوژی های مایکروسافت رو بدست اورده و همچنین اجازه انتشار نسخه MFS X Steam Edition هم بدست گرفتند.
من اول فکر کردم قراره همین MFS محبوب خودمون برگرده روی بورس ولیکن از قضا مثل اینکه همچین خبری نبود و این استدیو بازی شبیه ساز پرواز خودش رو با نام Flight Sim World به صورت early access در استیم منتشر کرده و مثل اینکه دیگه نباید خبری از microsoft flight simulator بشنویم. البته با این خبرهایی که من خوندم :think:

خب مثل اینکه باید دست به کار بشم:D دوستان هر کسی که میخواد تو قطار هایپ باشه پست من رو لایک کنه

کدوم هایپ؟ والا من به غیر از اسکرپیو هایپی نمیبینم مگر اینکه سوپرایزی برامون تدارک دیده باشن

خب امسال سوار هایپرلوپ می شویم:D
ظرفیت تقریبا تکمیله ولی کس دیگه ای هم میخواد سوار بشه اطلاع بده یه جایی جاش می دیم:D

منم سوار کن ولی کنفرانس سونی پیاده میشم.:D
میزارمت رو سقف به کنفرانس سونی رسیدیم بپر پایین:D

آخرین ویرایش:
خب امسال سوار هایپر لوپ می شویم:D
ظرفیت تقریبا تکمیله ولی کس دیگه ای هم میخواد سوار بشه اطلاع بده یه جایی جاش می دیم:D
من برای اسکورپیو خیلی هایپ نیستم . ولی برای مثلا معرفی فورزای بعدی چرا ! هایییییییییییییییییییپم !
امیدوارم battletoads جدیدی هم ببینیم ! برای اینم من بد هایپ میشم !
به خاطر امید به معرفی یکسری بازی هم که شده ! اگه جا میشیم ماهم جا بدهید ! ولی نه به خاطر اسکورپیو . من برای اون هایپ نیستم خیلی

آخرین ویرایش:
امسال کلا ماکروسافت به لحاظ معرفی بازی جدید عجیب وضعیت نامعلومی داره.اصلا معلوم نیست چی میتونن رو بکنن.هرچی باشه 100 درصد سوپرایزه.

• Like
Reactions: sadegh93
واقعا وقشته این عزیزان برگردن :

48696-Viva_Pinata_-_Pocket_Paradise_(E)(XenoPhobia)-3.jpg

..............................

Windows Central
یک مقاله نوشته در مورد اینکه چه چیزهایی میتونیم از E3 2017 ماکروسافت انتظار داشته باشیم.قسمت جالبش اینجاست :

We know from leaked documents that FIFA 2017, Madden 2017, Call of Duty: WW2, Red Dead Redemption 2, and Battlefront 2 will be "4K" on Scorpio. Whether that's native or utilizing "sparse" rendering techniques, I'm unsure, but considering these are titles Microsoft hoped to showcase, it seems to be a reasonable assumption. I can, however, confirm through separate trusted sources and leaked docs that at least Star Wars Battlefront 2 will be True 4K native, running at 60 FPS on Project Scorpio, which should make it a stand-out stellar title to exude the system's power

آخرین ویرایش:
یکی از چیزایی که احتمال داره جزو سوپرایزای مایکروسافت باشه بازی جدیده Ruffian Games ـه ( سازنده ی Crackdown 2 که توی ساخت HALO : TMCC هم با 343i همکاری داشته )
تو سایت این شرکت یک آگهی شغلی در تاریخ 2016 18 OCT قرار گرفت که کاملا اشاره به یک بازی انحصاری داره !
Ruffian Games is looking for a Senior Engineer with generalised experience in action games to work on a multiplayer title being developed for Xbox One in Unreal Engine 4.

The successful candidate will be required to lead a small team and will be responsible for the design and implementation of gameplay and general systems in an existing AAA game codebase.

• Preferably has shipped a console product.
  • Has experience working with Unreal Engine 4.
  • Has worked on a first party project with one of the console vendors.
  • Has worked with large, legacy code bases.
  • Has applicable current generation console experience.
  • Has experience with the Azure platform or similar cloud computing platform.
  • Understanding of Xbox Live and/or UWP.
Senior Engineer

واقعا وقشته این عزیزان برگردن :

48696-Viva_Pinata_-_Pocket_Paradise_(E)(XenoPhobia)-3.jpg

..............................

Windows Central
یک مقاله نوشته در مورد اینکه چه چیزهایی میتونیم از E3 2017 ماکروسافت انتظار داشته باشیم.قسمت جالبش اینجاست :
امیدوارم بازی دوم Rare این نباشه :D این همه ip خفن دارن، Viva Pinata آخه؟ :| یه سری شایعه بود که Perfect Dark به صورت کامل ریبوت میشه، سبکش هم مخفی کاری سوم شخص :D اصلا شایعه ـش هم جذابه \m/

امیدوارم بازی دوم Rare این نباشه این همه ip خفن دارن، Viva Pinata آخه؟ :| یه سری شایعه بود که Perfect Dark به صورت کامل ریبوت میشه، سبکش هم مخفی کاری سوم شخص :D اصلا شایعه ـش هم جذابه \m/

منم برعکس از صمیم قلب امیدوارم این باشه:D. یکی از بهترین بازی هایی که توی عمرم بازی کردم.اصلا یک چیز عجیبی بود اون زمان.:D. پرفکت دارک را بازی نکردم نظری ندارم:-"

................................

یک چیزی هم که توی اون لیست Windows Central جالب بود اون قضیه 4K هاست.یعنی اگه واقعا Star Wars BF2 را بتونه 4K شصت فریم اجرا کنه میشه به قدرتش ایمان آورد.نسخه قبل روی PS4 فکر کنم 900p اجرا میشد. روی Pro هم خودش را بکشه احتمالا کمی از 1080 بالاتر باشه رزولوشن و آپسکیل بشه به 4K. بقیه بازی ها هم هکذا.کلا این شایعه رزولوشن اگر واقعا درست باشه قدم اول را اسکورپیو محکم برمیداره و فقط میمونه قیمت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or