نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2017 Press Conference

منتظر رونمایی از عنوان چه استودیویی در کنفرانس مایکروسافت هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    120
  • نظرسنجی بسته شده است .

The Fade

Winds Howling
کاربر سایت
c81g_img_11699.gif

زمان برگزاری کنفرانس: 22 خرداد سال 1396، ساعت 1:30 بامداد
  • آنچه در پیشِ روست

درست سال پیش بود که فیل اسپنسر در پایان کنفرانس E3 2016، از پروژه‌ای رونمایی کرد که مزایایی بیشتر از توان کنسول‌های کنونی در اختیار بازیکنان و سازندگان قرار می‌دهد؛ مزایایی همچون پشتیبانی از کیفیت 4K واقعی که سخت‌افزاری قدرتمند را طلب می‌کند. رفته رفته مشخص شد که این پروژه، یعنی اسکورپیو، قرار است از خانواده‌ی Xbox One باشد و نه نسلی جدید از کنسول‌های خانگی مایکروسافت و اسپنسر چندین بار در مصاحبه‌های مختلف تأکید کرد که هر چه برای اسکورپیو عرضه شود، برای One هم عرضه خواهد شد اما سوال اینجاست؟ چگونه؟ اختلاف گرافیکی بین این دو کنسول، همین الان بر روی کاغذ بسیار فاحش است و این چالشی خواهد بود که مایکروسافت باید آن را پاسخ دهد. به‌علاوه، این کنسول چه قیمتی خواهد داشت؟ طراحی آن به چه شکل است؟ چه بازی‌هایی در هنگام عرضه قرار است از مزایای اسکورپیو استفاده کنند؟ عنوان جدیدی در راه خواهد بود؟ اصلا نام کنسول چیست؟ از آنجا که در این E3، پروژه اسکورپیو رونمایی کامل دارد، به جواب تمامشان خواهیم رسید؛ آن هم در 90 دقیقه و با متفاوت‌ترین کنفرانس مایکروسافت در این سال‌های اخیر، روبه‌رو خواهیم بود.
  • اخبار
9zr8_untitled-10.jpg

- استودیوی 343i تایید کرده که در E3 امسال حضور خواهد داشت ولی زیاد مشتاق نباشید چون نه خبری از Halo 6 است و نه از نسخه‌ی سالگرد Halo 3! آن‌ها گفته‌اند که «یک چیز کوچک» برای E3 کنار گذاشته‌اند. تیمِ آنلاکد از IGN در این ویدیو گزارش داده که احتمالاً شاهد Halo 5.5 یا به عبارتی Halo 5: ODST خواهیم بود.

wj2j_ssd.jpg

- سکوت خبری Crackdown 3 هم نگران کننده بود و انتظار می‌رفت که این بازی هم به سرنوشت Fable Legend و Scalebound دچار شود ولی با انتشار خبری در چند مدت پیش، متوجه شدیم که Crackdown 3 به عرضه شدن نزدیک است و با این اوصاف، قطعاً در E3 2017 حضور خواهد داشت.

bhj4_refund.jpg

- طبق این عکس که چند وقت پیش لیک شده بود، مایکروسافت قرار است قابلیت بازپس‌گیری پول را به ایکس‌باکس لایو اضافه کند و اگر شما عنوانی را خریداری و فقط دو ساعت از آن را تجربه کردید، می‌توانید طی 14 روز بازی را به صورت دیجیتالی برگردانید و پول خود را تحویل بگیرید. انتظار می‌رود که این قابلیت در E3 امسال، رسما تایید شود.

0ih4_صض.jpg

- مایکروسافت استفاده از نشان تجاری عنوان Scalebound را دوباره تمدید کرده‌است! البته این می‌تواند به این معنا هم باشد که شاید این کمپانی در آینده به ساخت این عنوان برگردد ولی بعضی از کاربران توییتر پا را فراتر گذاشته‌اند و ادعا کرده‌اند که بازی در دست ساخت است توسط یک شرکت نزدیک به مایکروسافت و البته خود این کمپانی هنوز واکنشی نشان نداده که شاید E3 محل خوبی برای اینکار باشد.

تاپیک در حال آپدیت ...

آخرین ویرایش:
اول اگه واقعا این تاپیک ناظم داشت یا رفتوآمدی بود نمیزاشت وضعیت تاپیک همینطور با اسپم راه انداختن و آپ شدنهای بی دلیل تا این حد جو مسمومی رو پیش بیاره .

تا ۷ دسامبر ۲۰۱۶ فروش ۵۰ میلیونی رو تجربه کرده منبع . بماند که تا الان سیر صعودی داشته و توی همین E3 آمارشو خواهد داد .
شمایی که بازیهای پلاس برات ارجعیت داره میخوای به ما واقعیتو نشون بدی :))
ریسک پذیری تو بازیسازی اهمیت داره ، همون بازی ضعیف از نظر شما مثل TO1886 بهتر از نسخه ۴ و ۵ خیلی از بازیهای دیگس ، نوآوری توی بازیسازی ریسکه و خیلیا جراتشو ندارن ، همین ریسک پذیری نتیجش بازیهای با کیفیتی مثل هورایزنه که نتیجش سیل فروش در هفته اول میشه .

سبکهایی رو که سونی داره رو جمع بزن ، شما جمع بستی دیگه ، همین الان میتونی بگی FPS ، من میگم کال آف و ip بعدیش شاید کیلزون . نداشتنی که شما میگی یعنی اصلا نداشته .

جایگاه !! ، اول باید یه مسیر بسیار طولانی رو طی کنن تا تازه جایگاه سونی در امر بازیسازی براشون آشکار بشه .

با عرض پوزش از فنهای تاپیک ، چه تاپیکیه ، فقط اسمش تاپیک E3ه ، هر بحثی توش میشه الا خبررسانی .
همین چند وقت پیش امارشو داد و از 60 ملیون گذشته فروش ps4 ضعیف

اول اگه واقعا این تاپیک ناظم داشت یا رفتوآمدی بود نمیزاشت وضعیت تاپیک همینطور با اسپم راه انداختن و آپ شدنهای بی دلیل تا این حد جو مسمومی رو پیش بیاره .

تا ۷ دسامبر ۲۰۱۶ فروش ۵۰ میلیونی رو تجربه کرده منبع . بماند که تا الان سیر صعودی داشته و توی همین E3 آمارشو خواهد داد .
ریسک پذیری تو بازیسازی اهمیت داره ، همون بازی ضعیف از نظر شما مثل TO1886 بهتر از نسخه ۴ و ۵ خیلی از بازیهای دیگس ، نوآوری توی بازیسازی ریسکه و خیلیا جراتشو ندارن ، همین ریسک پذیری نتیجش بازیهای با کیفیتی مثل هورایزنه که نتیجش سیل فروش در هفته اول میشه ، با نقدهایی از منتقدین سختگیری که سر تعظیم فرود میارن جلوی بازی .

سبکهایی رو که سونی داره رو جمع بزن ، شما جمع بستی دیگه ، همین الان میتونی بگی FPS ، من میگم کال آف و ip بعدیش شاید کیلزون . نداشتنی که شما میگی یعنی اصلا نداشته .

جایگاه !! ، اول باید یه مسیر بسیار طولانی رو طی کنن تا تازه جایگاه سونی در امر بازیسازی براشون آشکار بشه .

با عرض پوزش از فنهای تاپیک ، چه تاپیکیه ، فقط اسمش تاپیک E3ه ، هر بحثی توش میشه الا خبررسانی .

من کی گفتم بازی های پلاس ارجعیت داره و اگه بحث مقایسه باشه سونی ضعیف عمل کرده و به هر حال هر کسی پلاس میخره پول داده و دوست داره بهترین سرویس رو بگیره!
الان سونی شد ریسک پذیر و مایکرو هم با Sunset , QB , Ryse و .... شد شرکت ریسک ناپذیر!=))

ببین شما داری با تعصب صحبت میکنی و فکر میکنی اگه من هم میگم سونی خوب کار نکرده دلیلش اینه یا طرفدار مایکروسافت هستم یا کنسول سونی رو ندارم ولی واقعیت اینه من هم PS4 دارم و هم اینکه طرفدار مایکروسافت نیستم!

بحث سر اینه که بیایم واقعیت هارو بگیم و حالا که مایکروسافت تونسته در کنار سرویس و نرم افزار، قدرت سخت افزاری بالایی هم ارائه بده چرا نباید ازش تعریف کنیم و نریم سمتش!

الان سونی شد ریسک پذیر و مایکرو هم با Sunset , QB , Ryse و .... شد شرکت ریسک ناپذیر!=))
آره یادمه یکیش کرایتک بود که با اون ابهتش سر این بازی RYSE تا مرز ورشکستگی پیش رفت ، یکیش REMADY که بعد QB قطع همکاری کرد با مایکرو ، یکی بعدیش هم insomniacه که فکر کنم سازنده موفقی برای سونیه و داره اسپایدرمنو الان میسازه . راستی الان که اسم بردی بقیه استودیوهای موفق نسل قبلیش کجان :D

• Like
Reactions: mahdi-ps4

ریسک پذیری تو بازیسازی اهمیت داره ، همون بازی ضعیف از نظر شما مثل TO1886 بهتر از نسخه ۴ و ۵ خیلی از بازیهای دیگس ، نوآوری توی بازیسازی ریسکه و خیلیا جراتشو ندارن ، همین ریسک پذیری نتیجش بازیهای با کیفیتی مثل هورایزنه که نتیجش سیل فروش در هفته اول میشه ، با نقدهایی از منتقدین سختگیری که سر تعظیم فرود میارن جلوی بازی .

لول
مايكروسافت اگر جرات نواوري نداشت تو يكي از بزرگترين اي پي هاش و نماد اكس باكس انقدر ريسك نميكرد و انقدر تغيير تو گيمپلي بازي ايجاد نميكرد
بله هيلو فايو شايد كمپينش بد باشه كسي هم منكرش نيست
ولي با قاطعيت ميگم يكي از بهترين شوتر هاي اين نسل هست و يكي از بهترين مولتي پلير هاي اين نسل رو بين شوتر ها داره به لطف جرات نداشتن در ايجاد نو اوري :دي
بازيهاي ديگه رو هم نگم ديگه...
از نظر سرويس دهي اكس باكس گيم پس و ريفاندو بازيهاي گلد و حتي Bc و Xbox Play Anywhere اینا ریسک و نو اوری نیست؟ =))
در مورد مسعله Cross Play چه صحبتی داری؟که حتی سونی حاضر نیست این اتفاق روی یک بازی مثل Rocket League هم بیوفته
مايكروسافت تمام محصولات سخت افزاريش مثل Surface Pro و Surface Studio و بقيه اعضاي خانواد سرفيس،Hololens،حتي همين اسكورپيو ازشون نو اوري و ريسك ميباره اونوقت شما ميگي اين شركت جرات ريسك و نو اوري نداره؟ =))
LoL
هرچند من با توجه از شناختي كه از شما پيدا كردم چه تو تاپيك اسكورپيو (كه به گند كشيده شد) چه پست هايي كه تو تاپيك سوني ميزاري
چه پست هايي كه تو همين تاپيك گذاشتي بنظرم شما هيچ دليلي رو نميپذيري و نخواهي پذيرفت، و تا زماني كه به يك دركي نرسي،هيچوقت برتري ها و خوبي هاي مايكروسافت و كنسولش رو قبول نميكني و هيچوقت هم بدي ها و ضعف هاي سوني روقبول نخواهي كرد امثال شما هم زیاد هستن تو این فروم چه طرف مایکروسافت چه طرف سونی چه نینتندوواميدوارم روزي به اين پي ببرين چه ظلمي در حق خودتون كردين...

به نظرم این بحثا بی فایده است چیزی که مشخصه PlayStation 4 بیش از 60 ملیون فروخته و Xbox One به 27 ملیون در خوش بینانه ترین حالت رسیده البته مایکرو که جرات امار دادن حتی نداره!!
دیگه بحثی نمیمونه که کدوم بهتر و موفق تر عمل کردن.
بله مایکروسافت قطعا عناوین بهتری رو رایگان میکنه هرماه و قابلیت پشتیبانی از عناوین نسل قبلش هم یه نکته مثبت دیگس اگر چیز دیگه ای وجود داره بگید ماهم بدونیم!
این که بگیم لایو از PSN بهتره هم صرفا فکت شخصی و هیچگونه دلیل قطعی بر این موضوع در حال حاظر وجود نداره.
یه نکته مهمی که در این موضوع وجود داره لایو 55 میلیون کاربر داره و PSN 70 ملیون که این خودش مهمه.
دوستان یه نگاهی هم به انحصاری های هردو شرکت در کل نسل و آینده بندازن بد نیست.

اونقدی که اینجا از شکوه و عظمت سونی نظر دیدم راجع به کنفرانس ندیدم :D به خدا هرکی هر کنسولی داره نیازی نیست بره تاپیک مربوط به رقیبش بگه من کنسول دارم دوسش دارم خیلی عالیه بهترین کنسول تاریخه :D اینجا آدم توقع داره خبر و بحث راجع به مایکروسافت و اکس باکس ببینه نه اینکه سونی تونسته چن تا کنسول بفروشه...

چرا هیچ خبری نیست کلا؟ دارن چیکار میکنن؟ من یه ساله میخوام برگردم خونه ولی منتظر اسکورپیو وایسادم منتها هیچی نشون نمیدن اصن! :D نه خبری از بازیا هست نه خبری از کنسول نه چیزی لیک شده نه شایعه ی خاصی هست...
کاش اگه سرویس جدید یا قابلیت جدیدی به لایو اضافه کردن یا امکانات مولتی مدیا، قبل مراسم معرفی کنن کنفرانس بمونه برا اسکورپیو و بازیا. الان جز Sea Of Thieves و Crackdown 3 و State of decay 2 چیزی به ذهن من نمیرسه، حتی اگه جز اینا 2 تا IP جدید هم معرفی کنن باز کم میشه چون اون 3 تا بازی رو قبلا معرفی کردن. من نمیدونم میخوان چیکار کنن ولی حتی اگه اسکورپیو رو 400 دلار قیمت گذاری کنن بازم بدون لاین آپ قوی فایده ای نداره. حداقل باید 4 تا انحصاری جدید معرفی کنن اونم نه انحصاری زمانی. الان واقعا این سکوتشون نگران کنندس :-??

• Like
Reactions: pbgame
من از فن های سونی میخوان واقعا تمومش کنن اینجا تاپیک کنفرانس ماکروسافت هست نه سونی. از طرفدارای ماکرو هم میخوام پست های تحریک آمیز نزن که باز یکی بیاد جواب بده. منم مخالف تفکر ماکروسافت هستم که قدرت تضمین کننده موفقیت هست حالا هر چی شما نظر مثبت دارید ایشالا همین بشه. من مطمئن هستم ماکروسافت بی سر و صدا داره کارایی میکنه. حالا تا خود کنفرانس معلوم میشه. ولی فقط اینو میگم بدون بازی خوب انحصاری من که امیدی ندارم.

آره یادمه یکیش کرایتک بود که با اون ابهتش سر این بازی RYSE تا مرز ورشکستگی پیش رفت ، یکیش REMADY که بعد QB قطع همکاری کرد با مایکرو ، یکی بعدیش هم insomniacه که فکر کنم سازنده موفقی برای سونیه و داره اسپایدرمنو الان میسازه . راستی الان که اسم بردی بقیه استودیوهای موفق نسل قبلیش کجان :D

الان چرا موضوع کلا عوض کردی!!!!!!!!!(:|
بحث سر ریسک پذیری بود و منم اون مثال برات زدم!
حالا اومدی در مورد وضعیت استدیوها بعد از همکاری با مایکروسافت صحبت میکنی و هیچ ربطی هم به هیچ چیزی نداره!:-@

در مورد مسعله Cross Play چه صحبتی داری؟که حتی سونی حاضر نیست این اتفاق روی یک بازی مثل Rocket League هم بیوفته
صرفا جهت اطلاع بگم که این بازی بر روی PS4 و PC کراس هست. همونطور که استریت فایتر 5 هم هست. یکی از دلایلی که SF5 روی وان نیومد این بود که مایکروسافت اجازه کراس پلی نداد به این بازی واسه همین انحصاری شد.

دوستان به نظرم این بحث مقایسه که واقعا از حالت منطقی دیگه خارج شده رو تمومش کنید خواهشن تا بعد از E3 بیاید هرچقدر میخواید بحث و مشاجره کنید. حداقل تا اونموقع اجازه بدید تاپیک ها روال عادی خودشون رو طی کنند.

به عنوان فن سونی دوست دارم تو E3 ، مایکروسافت بترکونه و کلی بازی جدید معرفی کنه چون بازار رقابتی همیشه به نفع گیمر هست
منتظر قیمت کنسول و بیشتر از اون منتظر بازی های جدیدش هستم

• Like
Reactions: pbgame
شرايط الان كه هييييچ ربطي به اول نسل نداره
سوني خيلي خوب داره عمل ميكنه و كاملا هم مشخصه...
مايكروسافت هم خدايي خيلي بهتر از اول نسل شده از همه نظر به خصوص سرويس دهيشون واقعا از اين رو به اون رو شده و بنظرم در مقايسه با سوني هم بهتره...
تنها مشكلي كه مشكل خيلي خيلي بزرگي هم هست نبود انحصاري جديد و بزرگ هست كه بتونه نظر اكثر گيمر هارو به خودش جلب كنه كاري كه سوني به خوبي تونست امسال انجام بدن و با معرفي Death Stranding و Gow مغز همه منفجر شد (توجه كنيد انحصاري هاي معرفي شده الان به هيچ وجه بد نيستن،Sea Of Thieves با اينكه خيليا مسخرش ميكنن و هيچ اعتقادي ندارن ميتونه تبديل به يكي از بهترين بازي هاي اين نسل مايكروسافت بشه به شرطي كه پلير توي بازي به بي هدفي نخوره و هميشه ماجراجويي با تنوع زياد تو بازي وجود داشته باشه،State Of Decay 2 هم ايده بسيار جالبي داره
اينكه تو يك مپ بزرگ پلير هاي زيادي تقسيم به گروه هاي ٤ نفره ميشن و كمپ ميسازن و براي بقا و زنده موندن بايد با زامبي ها و گروه هاي ديگه رقابت كنن،و بقيه بازي ها هم به همين شكل هستن) اميدوارم امسال اين مشكل حل شه..
خدا فيل رو خير بده با اين تغيير سياست ها
خدا ميدونه اگر دان متريك هد اف اكس باكس ميموند چي ميشد

Sent from my iPhone using Tapatalk

بدون هیچی شکی قبول دارم مایکرو داره خدماتی به مراتب بهتر از رقیبش ارائه میده (البته جز play evrywhere یا anywhere که به نظرم یه اشتباه بود حداقل برای x1 )

Sea Of Thieves یکی از بهترین چیزایی که مایکرو ساخته ... حداقل برای من ، خیلی برام خوشاینده که مایکرو ریسک پذیر تر شده و بازی های فانتزی تو این حال و هوا منتشر میکنه که منم خیلی دوست دارم امیدوارم محصول نهایی هم کاملا عالی و موفق باشه ... اتفاقا به recore هم خیلی امید داشتم ... اولین تریلر بازی و کانسپتش باعث شد اب گلوم رو قورت بدم .... نمیدونم چرا اون طور که واقعا میتونست باشه نشد. مایکرو تعداد بازی های این شکلیش رو زیاد کنه چرا کنه نه من خودمم یه SCO خریدم .... ولی مایکرو اون اتیش لعنتی رو روشن نمیکنه ...

البته در مورد دان متریک نظر متفاوتی دارم ... جز یه مصاحبه خیلی بدی که کرد واقعا نمیشه همه تقصیرا رو انداخت گردنش ... ولی طی دوره مدیریتش تو XBOX واقعا خیلی خوب و سرسختانه کار کرد. به نظر من که واقعا نمیشه نتایج کاریش رو انکار کرد.

این بحثا درسته کلا بی ربطه ! و کل کل دوباره شروع شد و امار رو کردن ولی چون فعلا خبری از جانب ماکرو نیست بعضی سونی فن ها تایپک گرم کردن !(:|

AGAIN ??:D8-|

• Like
Reactions: Spartan AR
از این Cuphead چرا خبری نمیشه؟ :D
Cuphead هنوزم اصلی‌ترین دلیلیه که داره منو وسوسه می‌کنه X1 بگیرم :x امیدوارم تاریخ عرضه‌ی دقیق رو تو E3 معرفی کنن و به سلامتی با موفقیت عرضه شه و بترکونه <:-P

• Like
Reactions: sadegh93
بدون هیچی شکی قبول دارم مایکرو داره خدماتی به مراتب بهتر از رقیبش ارائه میده (البته جز play evrywhere یا anywhere که به نظرم یه اشتباه بود حداقل برای x1 )

Sea Of Thieves یکی از بهترین چیزایی که مایکرو ساخته ... حداقل برای من ، خیلی برام خوشاینده که مایکرو ریسک پذیر تر شده و بازی های فانتزی تو این حال و هوا منتشر میکنه که منم خیلی دوست دارم امیدوارم محصول نهایی هم کاملا عالی و موفق باشه ... اتفاقا به recore هم خیلی امید داشتم ... اولین تریلر بازی و کانسپتش باعث شد اب گلوم رو قورت بدم .... نمیدونم چرا اون طور که واقعا میتونست باشه نشد. مایکرو تعداد بازی های این شکلیش رو زیاد کنه چرا کنه نه من خودمم یه SCO خریدم .... ولی مایکرو اون اتیش لعنتی رو روشن نمیکنه ...

البته در مورد دان متریک نظر متفاوتی دارم ... جز یه مصاحبه خیلی بدی که کرد واقعا نمیشه همه تقصیرا رو انداخت گردنش ... ولی طی دوره مدیریتش تو XBOX واقعا خیلی خوب و سرسختانه کار کرد. به نظر من که واقعا نمیشه نتایج کاریش رو انکار کرد.

AGAIN ??:D8-|
بنظر من Play Anywhere خيلي قابليت خوبيه ،اينكه بتوني بازي كه خريد كردي رو روي پيسي هم انجام بدي و كراس پلي هم بينشون وجود داره و سيو ها هم تو كلاد منتقل ميشن...مثلا خود من يحتمل شادو اف وار رو روي استور پيسي ميخرم بازيش ميكنم وقتي هم اسكورپيو اومد ادامه بازي رو روي اسكورپيو ميرم...
البته موافقم ممكنه به فروش اكس باكس لطمه بزنه
در خصوص ريكور هم بگم با توجه به تعريفي كه ازش شنيدم گويا خيلي بازي خوبي هست و مشكلات فنيش باعث شدن انقدر خراب كنه (گويا الان هم مشكلاتش درست شدن مطمعن نيستم)
اميدوارم مايكرو امسال موتورش راه بيوفته،لامصب اين همه سرمايه و پول داره ميتونه مثل نسل بدون نياز به فرست پارتي انحصاري خوف داشته باشه
جدا ازينا يكي از بازيهايي كه خيلي وقته منتظرم نسخه جديدي ازش ببينم AoE هست كه ميتونه يكي از بمب هاي ايتري بشه اگر معرفي شه...

دان متريك هم من شخصا باهاش مشكل دارم:دي
چون سال ٢٠١٣ درست سر اين تحريم ها و اين چيزا زدن پروفايل لايو من كه كلي پول خرجش كرده بودمو سالها براش زحمت كشيده بودم رو بن كردن،و پروفايل كلي از ايراني هاي ديگه رو دليلشم نوشته بودن جز كشور هاي تحريم شده .كوبا و ايران و كره شمالي و يه كشور ديگه هستيد
ميدونم مستقيما ربطي به متريك نداره ولي قطعا اون ازين موضوع با خبر بوده چون تعداد كثيري از افراد بن شدن،خدا لعنتشون كنه...

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or