نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2017 Press Conference

منتظر رونمایی از عنوان چه استودیویی در کنفرانس مایکروسافت هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    120
  • نظرسنجی بسته شده است .

The Fade

Winds Howling
کاربر سایت
c81g_img_11699.gif

زمان برگزاری کنفرانس: 22 خرداد سال 1396، ساعت 1:30 بامداد
  • آنچه در پیشِ روست

درست سال پیش بود که فیل اسپنسر در پایان کنفرانس E3 2016، از پروژه‌ای رونمایی کرد که مزایایی بیشتر از توان کنسول‌های کنونی در اختیار بازیکنان و سازندگان قرار می‌دهد؛ مزایایی همچون پشتیبانی از کیفیت 4K واقعی که سخت‌افزاری قدرتمند را طلب می‌کند. رفته رفته مشخص شد که این پروژه، یعنی اسکورپیو، قرار است از خانواده‌ی Xbox One باشد و نه نسلی جدید از کنسول‌های خانگی مایکروسافت و اسپنسر چندین بار در مصاحبه‌های مختلف تأکید کرد که هر چه برای اسکورپیو عرضه شود، برای One هم عرضه خواهد شد اما سوال اینجاست؟ چگونه؟ اختلاف گرافیکی بین این دو کنسول، همین الان بر روی کاغذ بسیار فاحش است و این چالشی خواهد بود که مایکروسافت باید آن را پاسخ دهد. به‌علاوه، این کنسول چه قیمتی خواهد داشت؟ طراحی آن به چه شکل است؟ چه بازی‌هایی در هنگام عرضه قرار است از مزایای اسکورپیو استفاده کنند؟ عنوان جدیدی در راه خواهد بود؟ اصلا نام کنسول چیست؟ از آنجا که در این E3، پروژه اسکورپیو رونمایی کامل دارد، به جواب تمامشان خواهیم رسید؛ آن هم در 90 دقیقه و با متفاوت‌ترین کنفرانس مایکروسافت در این سال‌های اخیر، روبه‌رو خواهیم بود.
  • اخبار
9zr8_untitled-10.jpg

- استودیوی 343i تایید کرده که در E3 امسال حضور خواهد داشت ولی زیاد مشتاق نباشید چون نه خبری از Halo 6 است و نه از نسخه‌ی سالگرد Halo 3! آن‌ها گفته‌اند که «یک چیز کوچک» برای E3 کنار گذاشته‌اند. تیمِ آنلاکد از IGN در این ویدیو گزارش داده که احتمالاً شاهد Halo 5.5 یا به عبارتی Halo 5: ODST خواهیم بود.

wj2j_ssd.jpg

- سکوت خبری Crackdown 3 هم نگران کننده بود و انتظار می‌رفت که این بازی هم به سرنوشت Fable Legend و Scalebound دچار شود ولی با انتشار خبری در چند مدت پیش، متوجه شدیم که Crackdown 3 به عرضه شدن نزدیک است و با این اوصاف، قطعاً در E3 2017 حضور خواهد داشت.

bhj4_refund.jpg

- طبق این عکس که چند وقت پیش لیک شده بود، مایکروسافت قرار است قابلیت بازپس‌گیری پول را به ایکس‌باکس لایو اضافه کند و اگر شما عنوانی را خریداری و فقط دو ساعت از آن را تجربه کردید، می‌توانید طی 14 روز بازی را به صورت دیجیتالی برگردانید و پول خود را تحویل بگیرید. انتظار می‌رود که این قابلیت در E3 امسال، رسما تایید شود.

0ih4_صض.jpg

- مایکروسافت استفاده از نشان تجاری عنوان Scalebound را دوباره تمدید کرده‌است! البته این می‌تواند به این معنا هم باشد که شاید این کمپانی در آینده به ساخت این عنوان برگردد ولی بعضی از کاربران توییتر پا را فراتر گذاشته‌اند و ادعا کرده‌اند که بازی در دست ساخت است توسط یک شرکت نزدیک به مایکروسافت و البته خود این کمپانی هنوز واکنشی نشان نداده که شاید E3 محل خوبی برای اینکار باشد.

تاپیک در حال آپدیت ...

آخرین ویرایش:
از این Cuphead چرا خبری نمیشه؟ :D
Cuphead هنوزم اصلی‌ترین دلیلیه که داره منو وسوسه می‌کنه X1 بگیرم :x امیدوارم تاریخ عرضه‌ی دقیق رو تو E3 معرفی کنن و به سلامتی با موفقیت عرضه شه و بترکونه <:-P
منم شدید منتظرش هستم
امیدوارم ببینیمش :)
بازی دیگه هم اینطور هست ؟ below ? چی شد ؟

• Like
Reactions: FUTURE and stanley
Cuphead هنوزم اصلی‌ترین دلیلیه که داره منو وسوسه می‌کنه X1 بگیرم :x امیدوارم تاریخ عرضه‌ی دقیق رو تو E3 معرفی کنن و به سلامتی با موفقیت عرضه شه و بترکونه <:-P
منم بشدت منتظر بازى ام. از مدتها. واسه PC هم مياد، نمياد مگه؟
قطعا جزو عناوين Play anywhere هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
نگاه كردم واسه استيم هم مياد انگار

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FUTURE and sadegh93

آخرین خبر راجع بهش پاییز اومده بود که اعلام کرده بودن اواسط 2017 منتشر میشه @-)
قطعا تو کنفرانس مایکرو نمایش داره حالا یا با خبر تاخیر مجدد ( :-s ) یا اعلام تاریخ عرضه دقیق و ... :D
به غیر از Cuphead تکلیف BELOW هم باید مشخص بشه 8-| سر اعلام تاخیر گفته بودن دفعه ی بعد که از بازی چیزی ببینین یعنی تاریخ عرضه ی دقیق رو مشخص کردیم :-?

بدون هیچی شکی قبول دارم مایکرو داره خدماتی به مراتب بهتر از رقیبش ارائه میده (البته جز play evrywhere یا anywhere که به نظرم یه اشتباه بود حداقل برای x1 )

Sea Of Thieves یکی از بهترین چیزایی که مایکرو ساخته ... حداقل برای من ، خیلی برام خوشاینده که مایکرو ریسک پذیر تر شده و بازی های فانتزی تو این حال و هوا منتشر میکنه که منم خیلی دوست دارم امیدوارم محصول نهایی هم کاملا عالی و موفق باشه ... اتفاقا به recore هم خیلی امید داشتم ... اولین تریلر بازی و کانسپتش باعث شد اب گلوم رو قورت بدم .... نمیدونم چرا اون طور که واقعا میتونست باشه نشد. مایکرو تعداد بازی های این شکلیش رو زیاد کنه چرا کنه نه من خودمم یه SCO خریدم .... ولی مایکرو اون اتیش لعنتی رو روشن نمیکنه ...

البته در مورد دان متریک نظر متفاوتی دارم ... جز یه مصاحبه خیلی بدی که کرد واقعا نمیشه همه تقصیرا رو انداخت گردنش ... ولی طی دوره مدیریتش تو XBOX واقعا خیلی خوب و سرسختانه کار کرد. به نظر من که واقعا نمیشه نتایج کاریش رو انکار کرد.

AGAIN ??:D8-|

متریک اشتباهات به شدت زیادی داشت واقعا قضیه این نیست بخوایم کاسه کوزه ها رو سرش بشکنیم. از اشتباهات One بگذریم ولی مشکل اصلی متریک سیاست های به شدت گلخانه ایش بود تا جایی پیش رفت که ممکن بود حتی Geow هم مولتی پلتفرم بشه که اولین حرکت اسپنسر خرید این فرانچایز از اپیک بود! خیلی راحت میتونست بانجی رو نگه داره! مایکروسافت الان استدیوهای کینکت ساز و استدیوهایی که چندین سال خروجی نداشتند رو تعطیل میکنه ولی در دوران متریک یکی از خفن ترین استدیوهای مایکروسافت Ensemble تعطیل شد! عملکردش در pc gaming به شدت افتضاح بود و کلا Games for Windows LIVE برای خودش افتضاحی بود که دومی نداشت!
سیاست های گلخانه ای متریک اونقدر به Xbox لطمه زد که الان سرنوشت دنباله یکی از بهترین بازیهای نسل قبلش Alan Wake در دست مایکروسافت نیست.

به غیر از این من منتظر Ashen هستم، فضا و نمایش خیلی مرموز و جالبی داشت. اکانت رسمی Twitter هم گفته بودن که بازی در حال ساخت هست و به زودی خبرهایی می شنویم>:D<

جالبه من میخاستم بیام به We Happy Few هم اشاره کنم بعد در کمال تعجب دیدم بازی عرضه شده.اصلا این کی عرضه شد من نفهمیدم:|.

...............................

Cuphead و Ori 2 دوتا عنوانی هستند که من به شدت منتظرشون هستم.Cuphead که واقعا دیگه وقتشه عرضه بشه.Ori 2 هم باتوجه به موفقیتهای نسخه اول به نظر میرسه دور از انتظار نیست این E3 نسخه دومش معرفی بشه.نسخه اول جز بهترین بازی هایی هست که این نسل بازی کردم.قطعا جز 5 تای اوله.یک شاهکار به تمام معنا.

جالبه من میخاستم بیام به We Happy Few هم اشاره کنم بعد در کمال تعجب دیدم بازی عرضه شده.اصلا این کی عرضه شد من نفهمیدم:|.

...............................

Cuphead و Ori 2 دوتا عنوانی هستند که من به شدت منتظرشون هستم.Cuphead که واقعا دیگه وقتشه عرضه بشه.Ori 2 هم باتوجه به موفقیتهای نسخه اول به نظر میرسه دور از انتظار نیست این E3 نسخه دومش معرفی بشه.نسخه اول جز بهترین بازی هایی هست که این نسل بازی کردم.قطعا جز 5 تای اوله.یک شاهکار به تمام معنا.
Early Access هست :D شماره دوم Ori هم طبق شایعات قرار بود گیمزکام پارسال معرفی بشه که مایکروسافت کلا کنفرانس رو کنسل کرد. اسمش هم Ori and the Will of the Wisps بود، امیدوارم امسال معرفی و عرضه بشه :D
===
Below از سال 2013 همراه با مایکروسافت تو تمام کنفرانس ها بوده، امیدوارم امسال هم حاضر باشه \m/ lol
===
در مورد Sea of Thieves به نظرم میتونه یکی از بهترین بازی های مایکروسافت باشه، پارسال که کلی جایزه گرفت و حتی کاندید بهترین نمایش E3 هم بود، باید دید امسال چیکار میکنه :دی بهترین خبری که در موردش میتونن بگن اینه که Open beta بعد از تموم شدن کنفرانس شروع بشه و بازی هم نهایتا اوایل 2018 عرضه بشه.

Early Access هست :D شماره دوم Ori هم طبق شایعات قرار بود گیمزکام پارسال معرفی بشه که مایکروسافت کلا کنفرانس رو کنسل کرد. اسمش هم Ori and the Will of the Wisps بود، امیدوارم امسال معرفی و عرضه بشه :D
===
Below از سال 2013 همراه با مایکروسافت تو تمام کنفرانس ها بوده، امیدوارم امسال هم حاضر باشه \m/ lol
===
در مورد Sea of Thieves به نظرم میتونه یکی از بهترین بازی های مایکروسافت باشه، پارسال که کلی جایزه گرفت و حتی کاندید بهترین نمایش E3 هم بود، باید دید امسال چیکار میکنه :D بهترین خبری که در موردش میتونن بگن اینه که Open beta بعد از تموم شدن کنفرانس شروع بشه و بازی هم نهایتا اوایل 2018 عرضه بشه.

آره دیدم رو Steam. بازی تو این سبک Early Access ؟:-?

این Sea Of Thieves رو من اون اولین نمایش هاش زیاد خوشم نیومد ولی رفته رفته دیدم نسبت به بازی تغییر کردم.حس میکنم بیشترین شانس برای ترکوندن بین بازی های این نسل ماکروسافت را داره.

• Like
Reactions: sadegh93
آره دیدم رو Steam. بازی تو این سبک Early Access ؟:-?

این Sea Of Thieves رو من اون اولین نمایش هاش زیاد خوشم نیومد ولی رفته رفته دیدم نسبت به بازی تغییر کردم.حس میکنم بیشترین شانس برای ترکوندن بین بازی های این نسل ماکروسافت را داره.
بالا هم گفتم اين Sea Of Thieves خيلي ايده خوبي داره
ميتونه يكي از بهترين و فان ترين بازي هاي اين نسل مايكروسافت بشه به شرطي كه توش حوصله پلير از انجام كار هاي تكراري سر نره...
يعني ميتونه از نظر سرگرمي يه چيزي در حد ماينكرفت بشه كه ساعت ها ادمو سرگرم خودش ميكنه و حتي بهتر
اميدوارم عقلشون برسه به چيزايي كه گفتم خيلي دوست دارم موفق بشه از وقتي معرفي شد منتظرش بودم و براش هيجان زده بودم...
امسال از نظر مولتي پلير و انلاين كاملا بازي هاي خوبي پيش رو هست
State Of Decay 2
Sea of Thieves
CD3
Forza 7
خصوصا براي من دوتاي اولي خيلي مهم هستن
بتونن يه بازي سينگل دهن پر كن معرفي كنن عالي ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

این بابا به عنوان شخصیت بعدی KI معرفی شد، دیگه بعیده تو E3 خبری از این بازی بشه :D

mcxh_killer_instinct_wallpaper_eagle_by_mikazukiman-da380c4.png

===
خارج از بحث معرفی بازی های جدید، امیدوارم مایکروسافت تو نمایش بازی هاش بهتر عمل کنه. خیلی وقت ها از نظر محتوا کنفرانس عالی بوده ولی از نظر کارگردانی و چینش و نحوه نمایش، خوب کار نکردن. مثلا واسه Sea of Thieves یه ماموریت باشه که ملت برن تو جزیره و با اون اسکلت ها درگیر بشن، نه اینکه یهو چند نفر باشن که تو یه پایگاه دارن با همدیگه آواز میخونن! کلا بهترین حالت نمایش تو E3 صحنه های اکشن و سینمایی هست، نه راه رفتن و حرف زدن :D

نسخه بعدم Geow معرفی کنن الان Coaltion غیرفعاله یا 343 که کلا خبری ازش نیست همین سه گانه Halo Geow Forza معرفی کنن
اتفاقا عجیبم همینه که 343i تعداد کارکناش خیلی زیاده سال 2016 که اعلام کردن ۴۵۰ نفر بودن !! این همه آدم برای ساخت یه نسخه از Halo خیلی زیاده به نظرم ! Halo Wars 2 هم که با همکاری Creative Assembly ساختن و فکر نمیکنم تعداد زیادی از افرادشونو واسه اون گذاشته باشن حتی با اینکه قبل لانچ Halo 5 هم کارشون رو نسخه ی بعدی Halo شروع کرده بودن بازم به نظرم یه تعدادی میمونن که میتونستن از اون زمان رو یه IP جدید کار کرده باشن یا مثلا یه Spin-off از سری :-?
The Coalition باز وضعش فرق داره فکر کنم ، طبق آخرین اعلام که سال 2015 بوده ۲۰۰ تا کارمند داشتن که برای یه بازی AAA طبیعیه و اگه در نظر نگیریم که که تو این مدت اضافه شده به تعدادشون به نظرم نهایت برسن همون نسخه بعدیه Geow رو بسازن که اونم زوده براش و وقت زیادی نگذشته از انتشار بازی ( هنوز ۱ سال هم نشده :D )

===========================================================
Jez Corden :D
برای آشنایی بیشتر همون شخصیه که اولین بار تاریخ معرفی Scorpio توسط DF رو لو داد :D

sdmn0.jpg

udlyq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or