نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
اینکه همه اینکار رو می کنن دلیل نمی شه که کار خوبی محسوب بشه یهویی! قسمت جالبش اینه هیچ مشکلی با سیاست های پول چاپیدن سونی و مایکرو ندارین انگار!
خب ببین دید فرق داره. شما میگی پول چاپیدن. ولی این کنسول ها بیشتر از این نیستن که بخوان بعد از 5 سال پشتیبانی بشن. این زمان حداقل از دید من برای یه نسل کافیه تا مثل قبلی 10 سال بخواد ادامه داشته باشه.

بعد این پیشرفت شایعه ps و xbox کم نیست. این مینیمم 2 برابر شدن قدرت جهشش بیشتر از 10 برابر نسل قبله. من اسم اینو نمیذارم پول چاپیدح چون پیشرفت کمی نیست. سر همین neo شاید اولش منفی بوده باشه ولی الآن جو منفی سنگینی پشتش نیست

پ.ن: طبق شایعه مایکروسافت همینجوریش خیلی دیر داره نسبت به سونی کنسول جدید میده که اصلا خوب نیست. دلایلش هم واضحه. عکس العمل هم کاملا لازمه نشون بده که عقب نمونه

من با تجربه ای که از خرید Xbox one به دست آوردم ترجیح میدم برم پشمک بخورم بمیرم تا سمت کنسول برم ! :D
چه بخوایم چه نخوایم دیگه کنسول ها دارن کمرنگ میشن ! نسل قبل عمرشون 6_7 سال بود الان 3_4 سال و نسل بعدش ۱_۲ سال بعدش 1_2 ماه !:D

البته داداش عمره عادیه کنسول ها همیشه همین حدود 5 سال بوده ! از ps1 ps2 xorginal و کلا نسل های قبل ترش هم همین حدودا بوده حتی کمتر هم بوده . فقط نسل هفتم به شدت طولانی شد که رسما تو دو سال اخر هم هیچ پیشرفت خاصی تو بازی ها ندیدیم

اینکه همه اینکار رو می کنن دلیل نمی شه که کار خوبی محسوب بشه یهویی! قسمت جالبش اینه هیچ مشکلی با سیاست های پول چاپیدن سونی و مایکرو ندارین انگار!
پول چاپیدن؟ توسعه و عرضه کنسول جدید اونم با قیمت رقابتی فک نمیکنم غیر از ضرر چیز دیگه ای هم داشته باشه

البته داداش عمره عادیه کنسول ها همیشه همین حدود 5 سال بوده ! از ps1 ps2 xorginal و کلا نسل های قبل ترش هم همین حدودا بوده حتی کمتر هم بوده . فقط نسل هفتم به شدت طولانی شد که رسما تو دو سال اخر هم هیچ پیشرفت خاصی تو بازی ها ندیدیم
کلا دیگه کنسول گرفتن اشتباهه محضه ! الان من یه ساله دارم دنبال یه راهی میگردم بتونم هدست 7.1 به Xbox وصل کنم چون Xbox هدست USB ساپورت نمیکنه آخرشم کلا gave up ! جالبه که تو قسمت فیدبک سایت Xbox ملت این پست زدن چند هزار هم رای دادن ولی Microsoft میگه به چپم ! :D

قیمت PC بالاست ولی اقلا دیگه این مزخرفات نداره !

هی گیر دادن چون فلان بازی برای pc میاد من چیکار دارم x1 بخرم ؟! کنسول مزایایی داره که pc هیچ کدومش را نداره یه پکیج جمع و جور کوچیک براحتی قابل هم بدون کابل و سیم اضافه که بخوای 10 متر پشتش سیم وصل کنی ! بدون صدای فن ازار دهنده pc ها که گوش ادم را کر میکنه بدون صدای dvd رام و مصرف برق بسیار کمتر نسبت به pc و بدون هنگ کردن سیستم و............... راحت بازی را بزار تو کنسول با بهترین کیفیت بازی کن .
کل مزیتی که pc داره وجود ماوس و کیبورد تو برخی سبکها که بهتر میشه بازی کرد که خدا را شکر اینجور که پیداست کنسولها همدر اینده به صورت رسمی ساپورتش میکنند که دیگه این مزیت برای pc نمیششه و مورد دیگه بروز بودنش که خدا را شکر کنسول ها هر 4 سال یه بار عوض میشن که این مزیت را هم pc نداره . از طرفی کنسول خیلی ارزونتر از pc برای خریدار تموم میشه .
حالا شما xbox دیگه نخر برو pc بخر چون بازیهاش روی pc میاد اخر سر حساب کتاب میکنیم کی بیشتر ضرر کرده و کی حماقت کرده ؟!

• Like
Reactions: kurosh900
هی گیر دادن چون فلان بازی برای pc میاد من چیکار دارم x1 بخرم ؟! کنسول مزایایی داره که pc هیچ کدومش را نداره یه پکیج جمع و جور کوچیک براحتی قابل هم بدون کابل و سیم اضافه که بخوای 10 متر پشتش سیم وصل کنی ! بدون صدای فن ازار دهنده pc ها که گوش ادم را کر میکنه بدون صدای dvd رام و مصرف برق بسیار کمتر نسبت به pc و بدون هنگ کردن سیستم و............... راحت بازی را بزار تو کنسول با بهترین کیفیت بازی کن .
کل مزیتی که pc داره وجود ماوس و کیبورد تو برخی سبکها که بهتر میشه بازی کرد که خدا را شکر اینجور که پیداست کنسولها همدر اینده به صورت رسمی ساپورتش میکنند که دیگه این مزیت برای pc نمیششه و مورد دیگه بروز بودنش که خدا را شکر کنسول ها هر 4 سال یه بار عوض میشن که این مزیت را هم pc نداره . از طرفی کنسول خیلی ارزونتر از pc برای خریدار تموم میشه .
حالا شما xbox دیگه نخر برو pc بخر چون بازیهاش روی pc میاد اخر سر حساب کتاب میکنیم کی بیشتر ضرر کرده و کی حماقت کرده ؟!

با این منطق شما کنسول از PC که هیچی، از HPC هم بهتره ;)

دوست من این دلایل و فلسفه ای که فرمودی فقط واسه خرید جاروبرقی یا ماشین لباس شویی خوبه ! برق کم مصرف میکنه، سیم نداره، کوچیکه، بی صداس !
دروغ میگم بگو دروغ میگی :D

شما میگی PC گرونتره ؟ از یه لحاظی آره ولی اگه جمع بندی کنی میبینی خیلی بهتره !
اولا که PC کیفیت بهتری تحویلت میده
دوما که pc نیاز نیست همه بازی ها رو ارجینال بگیری
سوما‌ که بازیهایی که تا دیروز دلیل خرید کنسول بودن تو صف دارن واسه PC میان
موس و کیبورد هم که خودتون فرمودید ( البته الانم میشه به کنسول موس و کیبورد وصل کرد ولی 200 دلار تو خرج میفتید)، البته اینی هم که میگید در آینده میاد هم خودش یه دلیل محکمه که کنسول ها عقب موندن !

من با ماشین حساب، حساب کردم PC عقلانی تره شما با چرتکه بشین حل معادلات کن تا جواب رو به دست بیاری ایشالا ! :D

منکه گفتم با اون طرز تفکر خودتون شما pc بخرید حتما بهتر خواهد بود ولی از نظر شما ! اجازه بدید این تاپیک x1 به روال عادیش طی بشه و اینجا را با پستهای قشنگ پر نکنید 6 و 7 ماه این جمله تکراری که من چیکار دارم x1 بخرم و میرم pc میخرم را شنیدیم مخصوصا اون اشخاصی که رابطه خوبی با مایکرو و کنسولش ندارند به نظر من این جملات را بیشتر تکرار نکنند بهتره بالاخره کم و زیاد شناختی از شما دوست گرامی داریم نمیخوایم بیشتر بشناسیم !
Tune in for the newest games, tech and features coming to Xbox One and Windows 10

Xbox E3 2016 Briefing
که چی ؟

آخرین ویرایش:
منکه گفتم با اون طرز تفکر خودتون شما pc بخرید حتما بهتر خواهد بود ولی از نظر شما ! اجازه بدید این تاپیک x1 به روال عادیش طی بشه و اینجا را با پستهای قشنگ پر نکنید 6 و 7 ماه این جمله تکراری که من چیکار دارم x1 بخرم و میرم pc میخرم را شنیدیم مخصوصا اون اشخاصی که رابطه خوبی با مایکرو و کنسولش ندارند به نظر من این جملات را بیشتر تکرار نکنند بهتره بالاخره کم و زیاد شناختی از شما دوست گرامی داریم نمیخوایم بیشتر بشناسیم !

Tune in for the newest games, tech and features coming to Xbox One and Windows 10

Xbox E3 2016 Briefing

البته اگر از دیدگاه تفسیر های ... نگاه کنید منظور مایکروسافت W10 روی Xbox 1 اه ;;)

خیلی حال میده اگه یکی از معرفی های کنفرانس این باشه :D

k0bf0wt184u94ep199wu.jpg

تد پرایس 2013 و 2014 اومد روی استیج، امیدوارم امسال هم بیاد :D
====
اینم یه خبر نه چندان خوب :دی CDPR گفته که Cyberpunk 2077 تو E3 حضور نداره :| در عوض بازی جدیدشون حضور داره که خب احتمال داره یه بازی MOBA یا همچین چیزی باشه که من خوشم نمیاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or