خب ببین دید فرق داره. شما میگی پول چاپیدن. ولی این کنسول ها بیشتر از این نیستن که بخوان بعد از 5 سال پشتیبانی بشن. این زمان حداقل از دید من برای یه نسل کافیه تا مثل قبلی 10 سال بخواد ادامه داشته باشه.اینکه همه اینکار رو می کنن دلیل نمی شه که کار خوبی محسوب بشه یهویی! قسمت جالبش اینه هیچ مشکلی با سیاست های پول چاپیدن سونی و مایکرو ندارین انگار!
من با تجربه ای که از خرید Xbox one به دست آوردم ترجیح میدم برم پشمک بخورم بمیرم تا سمت کنسول برم !
چه بخوایم چه نخوایم دیگه کنسول ها دارن کمرنگ میشن ! نسل قبل عمرشون 6_7 سال بود الان 3_4 سال و نسل بعدش ۱_۲ سال بعدش 1_2 ماه !
پول چاپیدن؟ توسعه و عرضه کنسول جدید اونم با قیمت رقابتی فک نمیکنم غیر از ضرر چیز دیگه ای هم داشته باشهاینکه همه اینکار رو می کنن دلیل نمی شه که کار خوبی محسوب بشه یهویی! قسمت جالبش اینه هیچ مشکلی با سیاست های پول چاپیدن سونی و مایکرو ندارین انگار!
کلا دیگه کنسول گرفتن اشتباهه محضه ! الان من یه ساله دارم دنبال یه راهی میگردم بتونم هدست 7.1 به Xbox وصل کنم چون Xbox هدست USB ساپورت نمیکنه آخرشم کلا gave up ! جالبه که تو قسمت فیدبک سایت Xbox ملت این پست زدن چند هزار هم رای دادن ولی Microsoft میگه به چپم !البته داداش عمره عادیه کنسول ها همیشه همین حدود 5 سال بوده ! از ps1 ps2 xorginal و کلا نسل های قبل ترش هم همین حدودا بوده حتی کمتر هم بوده . فقط نسل هفتم به شدت طولانی شد که رسما تو دو سال اخر هم هیچ پیشرفت خاصی تو بازی ها ندیدیم
هی گیر دادن چون فلان بازی برای pc میاد من چیکار دارم x1 بخرم ؟! کنسول مزایایی داره که pc هیچ کدومش را نداره یه پکیج جمع و جور کوچیک براحتی قابل هم بدون کابل و سیم اضافه که بخوای 10 متر پشتش سیم وصل کنی ! بدون صدای فن ازار دهنده pc ها که گوش ادم را کر میکنه بدون صدای dvd رام و مصرف برق بسیار کمتر نسبت به pc و بدون هنگ کردن سیستم و............... راحت بازی را بزار تو کنسول با بهترین کیفیت بازی کن .
کل مزیتی که pc داره وجود ماوس و کیبورد تو برخی سبکها که بهتر میشه بازی کرد که خدا را شکر اینجور که پیداست کنسولها همدر اینده به صورت رسمی ساپورتش میکنند که دیگه این مزیت برای pc نمیششه و مورد دیگه بروز بودنش که خدا را شکر کنسول ها هر 4 سال یه بار عوض میشن که این مزیت را هم pc نداره . از طرفی کنسول خیلی ارزونتر از pc برای خریدار تموم میشه .
حالا شما xbox دیگه نخر برو pc بخر چون بازیهاش روی pc میاد اخر سر حساب کتاب میکنیم کی بیشتر ضرر کرده و کی حماقت کرده ؟!
دوست من این دلایل و فلسفه ای که فرمودی فقط واسه خرید جاروبرقی یا ماشین لباس شویی خوبه ! برق کم مصرف میکنه، سیم نداره، کوچیکه، بی صداس !هی گیر دادن چون فلان بازی برای pc میاد من چیکار دارم x1 بخرم ؟! کنسول مزایایی داره که pc هیچ کدومش را نداره یه پکیج جمع و جور کوچیک براحتی قابل هم بدون کابل و سیم اضافه که بخوای 10 متر پشتش سیم وصل کنی ! بدون صدای فن ازار دهنده pc ها که گوش ادم را کر میکنه بدون صدای dvd رام و مصرف برق بسیار کمتر نسبت به pc و بدون هنگ کردن سیستم و............... راحت بازی را بزار تو کنسول با بهترین کیفیت بازی کن .
کل مزیتی که pc داره وجود ماوس و کیبورد تو برخی سبکها که بهتر میشه بازی کرد که خدا را شکر اینجور که پیداست کنسولها همدر اینده به صورت رسمی ساپورتش میکنند که دیگه این مزیت برای pc نمیششه و مورد دیگه بروز بودنش که خدا را شکر کنسول ها هر 4 سال یه بار عوض میشن که این مزیت را هم pc نداره . از طرفی کنسول خیلی ارزونتر از pc برای خریدار تموم میشه .
حالا شما xbox دیگه نخر برو pc بخر چون بازیهاش روی pc میاد اخر سر حساب کتاب میکنیم کی بیشتر ضرر کرده و کی حماقت کرده ؟!
که چی ؟Tune in for the newest games, tech and features coming to Xbox One and Windows 10
Xbox E3 2016 Briefing
منکه گفتم با اون طرز تفکر خودتون شما pc بخرید حتما بهتر خواهد بود ولی از نظر شما ! اجازه بدید این تاپیک x1 به روال عادیش طی بشه و اینجا را با پستهای قشنگ پر نکنید 6 و 7 ماه این جمله تکراری که من چیکار دارم x1 بخرم و میرم pc میخرم را شنیدیم مخصوصا اون اشخاصی که رابطه خوبی با مایکرو و کنسولش ندارند به نظر من این جملات را بیشتر تکرار نکنند بهتره بالاخره کم و زیاد شناختی از شما دوست گرامی داریم نمیخوایم بیشتر بشناسیم !