نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
یه هایپی کنین ثواب داره :/
نه به پارسال که داشتیم منفجر میشدیم نه به امسال :-s

زمان E3:
بازی a,b,c,d,e,f,g,h,.... معرفی می شن
Only on Xbox One

چند ماه بعد:
بازی a,b,c,d برای Windows 10 تایید می شن
Only on Windows 10 and Xbox One

چند ماه بعد:
بازی e,f,g,h کنسل می شن، یکی دوتا استادیو 1st Party هم تعطیل می شه

Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype

یه نکته جالب در مورد مایکروسافت محدود بودن فرست پارتی‌هاست که باعث شده با ثرد پارتی‌ها همکاری بکنه.
اما دیگه مثل قبل نیست که این مسئله فقط مختص مایکروسافت باشه... فرام‌سافت‌ویر، کپکام و... با سونی همکاری دارن.
بعد اینکه امسال هم باید منتظر معرفی یه انحصاری در همکاری با استودیوای به جز فرست‌پارتی‌های مایکرو باشیم یا نه خیلی جالبه...
یه سری استودیو مستقل مثل ابسیدین و کرایتک هستن که فکر نمی‌کنم دیگه حاضر به همکاری باشن.
یه سری استودیو مثل اینسامنیاک و پلاتینیوم درحال همکاری بودن/هستن.
یه سری هم که طرف سونی ـن.
کلا سوپرایز باحالیه که ببینیم با چه استودیویی قراره همکاری بشه. (البته اگر استودیوی خوبی مونده باشه! :D) ریکور و اسکیل‌باند همکاری جالبی بودن. جالب‌تر از اون همکاری با استودیوهایی بود که خودشون ناشر دارن. مثل همکاری سر تایتان‌فال و هیلو وارز. (منظورم صرفا مالکیت نیست.)

بین نمایش‌های مولتی هم به رسم گذشته اگر مس‌افکت نمایش داشته باشه می‌تونه حکم نمایش ویچر E3 2014 رو بازی بکنه. :D در کنارش مس‌افکت 2 و 3 هم برای بکوارد تایید بشن.
درباره فورتزا هم یه حسی دارم که هورایزن 3 نیست. نمی‌دونم چرا! :D یه نسخه رالی بزنن، بشه رقیب درت. ;)):D
نمایش گیرز هم می‌تونه جالب باشه. کلا تفکرات جدیدی برای کمپین داره این کوالیشن که اگر بگیره و خوب پیاده سازی بشه شک نکنید بازی موفق میشه.
اسکیل‌باند هم باشه لطفا تا ببینیم کامیا جلوی بقیه RPGـها چی کار کرده.
خواسته هم... یه WRPG جدید معرفی بشه یا Kameo یا Perfect Dark به سبک Perfect Dark Core برگرده خوش‌حال میشم. :D

زمان E3:
Only on Xbox One

چند ماه بعد:

چند ماه بعد:

خیالت راحت باشه، از این به بعد دیگه همه بازی ها رو میگن روی Windows 10 هم میاد تا ملت تکلیفشون رو بدونن :دی من خودم با این کار موافق نیستم ولی اگه مایکروسافت بازی های PC رو هم بیاره روی Xbox اونوقت میشه یه جوری با قضیه کنار اومد، مثلا Age of Empires :دی

• Like
Reactions: Cj_sa and sajjad++
یه نکته جالب در مورد مایکروسافت محدود بودن فرست پارتی‌هاست که باعث شده با ثرد پارتی‌ها همکاری بکنه.
اما دیگه مثل قبل نیست که این مسئله فقط مختص مایکروسافت باشه... فرام‌سافت‌ویر، کپکام و... با سونی همکاری دارن.
بعد اینکه امسال هم باید منتظر معرفی یه انحصاری در همکاری با استودیوای به جز فرست‌پارتی‌های مایکرو باشیم یا نه خیلی جالبه...
یه سری استودیو مستقل مثل ابسیدین و کرایتک هستن که فکر نمی‌کنم دیگه حاضر به همکاری باشن.
یه سری استودیو مثل اینسامنیاک و پلاتینیوم درحال همکاری بودن/هستن.
یه سری هم که طرف سونی ـن.
کلا سوپرایز باحالیه که ببینیم با چه استودیویی قراره همکاری بشه. (البته اگر استودیوی خوبی مونده باشه! :D) ریکور و اسکیل‌باند همکاری جالبی بودن. جالب‌تر از اون همکاری با استودیوهایی بود که خودشون ناشر دارن. مثل همکاری سر تایتان‌فال و هیلو وارز. (منظورم صرفا مالکیت نیست.)

بین نمایش‌های مولتی هم به رسم گذشته اگر مس‌افکت نمایش داشته باشه می‌تونه حکم نمایش ویچر E3 2014 رو بازی بکنه. :D در کنارش مس‌افکت 2 و 3 هم برای بکوارد تایید بشن.
درباره فورتزا هم یه حسی دارم که هورایزن 3 نیست. نمی‌دونم چرا! :D یه نسخه رالی بزنن، بشه رقیب درت. ;)):D
نمایش گیرز هم می‌تونه جالب باشه. کلا تفکرات جدیدی برای کمپین داره این کوالیشن که اگر بگیره و خوب پیاده سازی بشه شک نکنید بازی موفق میشه.
اسکیل‌باند هم باشه لطفا تا ببینیم کامیا جلوی بقیه RPGـها چی کار کرده.
خواسته هم... یه WRPG جدید معرفی بشه یا Kameo یا Perfect Dark به سبک Perfect Dark Core برگرده خوش‌حال میشم. :D

استدیو خوب که قبلا ماکروسافت باهاش همکاری کرده باشه بازم هست مثل People Can Fly یا Sumo Digital. از طرفی هم ماکرو با ناشرها هم وارد معامله شده جدیدا که این مورد تعداد گزینه های روی میز رو افزایش میده.

من خودم فکر میکنم در صورت همکاری این استدیو ها میتونن برای ماکروسافت بازی انحصاری بسازن :
People Can Fly
Sumo Digital
Insomniac
Crytek
Epic
Starbreeze
Ninja Theory

• Like
Reactions: Hazmat and Frobary
استودیو زیاده، یه موقع دیدید Valve دوباره با مایکروسافت همکاری کرد تعجب نکنید :دی مثلا ممکنه L4D3 رو انحصاری بسازن، البته ایده ای ندارم کدوم استودیو همچین کاری انجام میده چون سازنده قبلی فکر کنم سری Evolve بیچاره شد! :دی

حالا لیک به کنار، هیچ بازی بزرگی خارج از این کنفرانس ها هم یهو معرفی نمیشه :D

اصلا امسال هیچی از برنامشون نه گذاشتن در بیاد نه معرفی کردن ! :D واقعا هم بعید میدونم فقط اینا باشن که الآن میدونیم. یه چیزایی هم که مثل Forza نمیدونیم چیه ولی منم حس میکنم Horizon 3 نیست

چند ماه بعد:

حساس شدنت رو درک میکنم :D ولی این خبرای این چند وقت همچین بدیم نبوده.
Lionhead واقعا شاهکاری خیلی وقته ازش که ندیده بودیم هیچ، همون زمان مولینیو هم شده بود فقط یه چیزه نرمال. این آخر هم که فقط اسمش مونده بود با بازیه F2P ! (جاش هم تو انگلیس گیلفرد جایی نیست که کسی رو بتونن جذاب کنن ! دهکس قشنگ ! یارو نمیاد مثلا ونکوور رو ول کنه بره اونجا) اینکه یه ایده مزخرف F2P و یه استودیو که الآن در بهترین حالت یه جای نرمال بود رو تعطیل کردن خبر بدی تیست

Team Dakota هم که اصلا استودیو نبود که تعطیل شه. یه چیزی بود مثل Hired Gun برای هیلو 2 که فقط اومدن یه ایده مزخرف دیگه F2P مثل Spark رو امتحان کردن و بعدم فرستادنشون رو پروژه های دیگه.

یعنی اتفاقا باید خوشحال باشیم که سیاست F2P رو کلا گذاشتن کنار و تمرکزشون رو کلا فقط گذاشتن روی AAA

البته الآن من واقعا مخالفتی ندارم در 343 تخته کنن ! :d مولتی پلیرش فقط شاهکاره، از نظر تکنیکی هم با دستگاهی که زیر دستشونه تونستن با 60 فریم چیز خوبی تحویل بدن. سر هیلو 4 هم که شاهکار کردن. ولی اصل کار که داستان و Narrative و گیم پلی و موسیقی هست باید نه تنها عوض شه، بلکه نوابغ مزخرفی مثل Brian Reed و Josh Holmes و Bonnie Ross و ... رو بریزن بیرون ! همون تعطیل کنن از اول موافق ترم ! (حتی فرنکی هم با این شرایط رو دربایسی نداریم، افتضاح کار کرده باید بره)

استودیو FP باید استانداردش مثل T10 باشه که اگه Forza 5 رو فاکتور بگیریم هرچی ساخته فوق العاده بوده.

استدیو خوب که قبلا ماکروسافت باهاش همکاری کرده باشه بازم هست مثل People Can Fly یا Sumo Digital. از طرفی هم ماکرو با ناشرها هم وارد معامله شده جدیدا که این مورد تعداد گزینه های روی میز رو افزایش میده.

من خودم فکر میکنم در صورت همکاری این استدیو ها میتونن برای ماکروسافت بازی انحصاری بسازن :
People Can Fly
Sumo Digital
Insomniac
Crytek
Epic
Starbreeze
Ninja Theory

مهمترین جایی که میتونن باهاش همکاری کنن Certain Affinity هست که هم آدمای غولی توشن هم روابط خیلی خوبه. مهمترین نکته کل هیلو ها، یعنی مولتی هیلو 2 رو همین رئیس این استودیو و هسته تیمش تو بانجی ساختن

Epic هم که دیگه بازی بعید میدونم مثل سابق بسازه :D اون People can Fly هم که دیگه وجود خارجی نداره
Crytek هم سر Ryse خیلی بعیده

خیالت راحت باشه، از این به بعد دیگه همه بازی ها رو میگن روی Windows 10 هم میاد تا ملت تکلیفشون رو بدونن :D من خودم با این کار موافق نیستم ولی اگه مایکروسافت بازی های PC رو هم بیاره روی Xbox اونوقت میشه یه جوری با قضیه کنار اومد، مثلا Age of Empires :D

اینا اگه با تکلیف ملت کار داشتن از روز اول یک کینکت روی دست ما نمی زاشتن

مایکروسافت عنوانی روی PC نداره دیگه، یکی از دلایلی که عناوین X1 رو داره میاره روی PC چون چیزی برای ارائه روی PC نداره (اون استورشم ساپورت 3rd Party نداره)
می خواد RTS بارون کنه X1 رو؟ کل فن بیس RTS روی PC ان از دم، تا وقتی عناوینی مثل Totalwar و Starcraft و Company of Heroes و Warhammer و ... روی PC هستن کلا RTS روی کنسول آوردن خنده داره، مگه یک عنوانی باشه با حال و هوای همون Halo Wars، کلا RTS شناسنامه PC اه

بعد اصلا W10 به کنار
بستن استادیو Lionhead با اون همه افتخار رو با چی می شه توجیه کرد؟ Phantom Dust چی شد؟ این مضخرفاتی که 343i می سازه چیه (منی که Halo باز نبودم و فقط نسخه 3 رو قبلا بازی کردم بودم و این نسل عین آدم هیلو بازی کردم از 343i شاکی شدم چه برسه به فن ها)؟ اون آجری که 100$ زورکی می فروختن و قول ساپورتش رو داده بودن الان کدوم قسمت ساختمون بکارم؟ و ...

ولی اصل کار که داستان و Narrative و گیم پلی و موسیقی هست باید نه تنها عوض شه، بلکه نوابغ مزخرفی مثل Brian Reed و Josh Holmes و Bonnie Ross و ... رو بریزن بیرون ! همون تعطیل کنن از اول موافق ترم ! (حتی فرنکی هم با این شرایط رو دربایسی نداریم، افتضاح کار کرده باید بره)
طرف با انگری برد رسید به جایی که میخوان براش پارک بزنن (مثل دیزنی لند) اینا با یونیورس هیلو رسیدن به هیلو 5 !.

آخرین ویرایش:
اینا اگه با تکلیف ملت کار داشتن از روز اول یک کینکت روی دست ما نمی زاشتن

مایکروسافت عنوانی روی PC نداره دیگه، یکی از دلایلی که عناوین X1 رو داره میاره روی PC چون چیزی برای ارائه روی PC نداره (اون استورشم ساپورت 3rd Party نداره)
می خواد RTS بارون کنه X1 رو؟ کل فن بیس RTS روی PC ان از دم، تا وقتی عناوینی مثل Totalwar و Starcraft و Company of Heroes و Warhammer و ... روی PC هستن کلا RTS روی کنسول آوردن خنده داره، مگه یک عنوانی باشه با حال و هوای همون Halo Wars، کلا RTS شناسنامه PC اه

بعد اصلا W10 به کنار
بستن استادیو Lionhead با اون همه افتخار رو با چی می شه توجیه کرد؟ Phantom Dust چی شد؟ این مضخرفاتی که 343i می سازه چیه (منی که Halo باز نبودم و فقط نسخه 3 رو قبلا بازی کردم بودم و این نسل عین آدم هیلو بازی کردم از 343i شاکی شدم چه برسه به فن ها)؟ اون آجری که 100$ زورکی می فروختن و قول ساپورتش رو داده بودن الان کدوم قسمت ساختمون بکارم؟ و ...
اون مشکلات استودیوها رو هر ناشری ممکنه بهش بربخوره، من موافق بسته شدن Lionhead نبودم و نیستم، ولی چیزی هست که برای همه پیش میاد. بعدش ما داریم در مورد مدیریت فیل اسپنسر صحبت میکنیم، وگرنه الان هنوز گیر TV TV و Kinect بودیم :D Phantom Dust رو من حس میکنم همین کنفرانس دوباره نمایش داده میشه با سازنده جدید. در مورد استراتژی هم میشه رو کنسول هم آورد، حالا به خوبی PC نمیشه قطعا ولی باز بودنش روی کنسول بهتر از نبودنش هست، دقت کنی همین امروز هم یه بازی Turn Based Strategy واسه گلد در نظر گرفتن که ممکنه نشونه باشه! :D لیست ip ها هم کم نیست، از MechWarrior بگیر تا برسیم به Rise of Nation و Midtown Madness و The Movies و کلی بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم :D

اون مشکلات استودیوها رو هر ناشری ممکنه بهش بربخوره، من موافق بسته شدن Lionhead نبودم و نیستم، ولی چیزی هست که برای همه پیش میاد. بعدش ما داریم در مورد مدیریت فیل اسپنسر صحبت میکنیم، وگرنه الان هنوز گیر TV TV و Kinect بودیم :D Phantom Dust رو من حس میکنم همین کنفرانس دوباره نمایش داده میشه با سازنده جدید. در مورد استراتژی هم میشه رو کنسول هم آورد، حالا به خوبی PC نمیشه قطعا ولی باز بودنش روی کنسول بهتر از نبودنش هست، دقت کنی همین امروز هم یه بازی Turn Based Strategy واسه گلد در نظر گرفتن که ممکنه نشونه باشه! :D لیست ip ها هم کم نیست، از MechWarrior بگیر تا برسیم به Rise of Nation و Midtown Madness و The Movies و کلی بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم :D

Microsoft Studios - Wikipedia, the free encyclopedia
انبوهی از بازی های بی خود به همراه یک سری عناوین که میراث Rare اه و چند عنوانی دیگر....

مایکروسافت RTS داره برای PC، چیز دیگه ای که به درد PC گیمر جماعت بخوره نداره که بخواد ملت رو بکشونه سمت استور و کلا اکوسیستم!!! W10
اون The Movies هم گفتی یاد Lionhead دوباره تازه شد :|

پ.ن: این Twisted Pixel هم اگه از زیر دست مایکروسافت نمیومد بیرون به احتمال بسیار زیاد الان تخته شده بود

@Timeless One

سیاست F2P سیاست بدی نیست
بازیت اگه بازی باشه و سیاست خوبی داشته باشی، سود آوری خوبی داره
League Of Legends - Riot Games
Dota 2 - Valve
HearthStone: Heroes of Warcraft - Blizzard
World Of Tanks - Wargaming
Runescape - Jagex
و تعداد بسیاری بازی دیگه که F2P هستن و درآمد خوبی برای سازندگانشون دارن، حتی روی موبایل همین Clash Of Clans....

آخرین ویرایش:
زمان E3:
Only on Xbox One

چند ماه بعد:

چند ماه بعد:

اسپنسر آب پاکی رو از قبل ریخت رو دست ملت! گفت از این به بعد همه ی بازی هایی که امکان اومدن روی PC رو داشته باشن روی این پلتفورم هم عرضه می شن مثل هیلو و فورتزا و ..... دیگه فاجعه ای که سر کواتوم بریک رقم خورد تکرار نمی شه! کلا صورت مسئله رو پاک کردن که دیگه مشکلی نداشته باشن!از اون سمت هم تأیید کرد که با اومدن موس و کیبورد روی one اون بازی هایی از pc که امکان اومدنشون روی one فراهم می شه هم روی این پلتفورم عرضه می شن مثل بازی های استراتژیک

اواخـر امسال ایکس باکس اسلیمـ رو داریمـ با هارد 2 ترابایت ...
اسمـ رمزمدل پرقدرت تر که سال 2017 عرضـه میشه Scorpio هست و گفته شده که با ثردپارتیـها هفته قبل در مورد این مدل یه همایش مخفیانه برگزار شده
در این متن اومده که هیلـو رو همـ واسه ویندوز تائید شده بدونین !
منبع : کوتاکو :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or