یه هایپی کنین ثواب داره :/
نه به پارسال که داشتیم منفجر میشدیم نه به امسال![]()
خیالت راحت باشه، از این به بعد دیگه همه بازی ها رو میگن روی Windows 10 هم میاد تا ملت تکلیفشون رو بدوننزمان E3:
بازی a,b,c,d,e,f,g,h,.... معرفی می شن
Only on Xbox One
چند ماه بعد:
بازی a,b,c,d برای Windows 10 تایید می شن
Only on Windows 10 and Xbox One
چند ماه بعد:
بازی e,f,g,h کنسل می شن، یکی دوتا استادیو 1st Party هم تعطیل می شه
Hype Hype Hype Hype Hype Hype Hype
یه نکته جالب در مورد مایکروسافت محدود بودن فرست پارتیهاست که باعث شده با ثرد پارتیها همکاری بکنه.
اما دیگه مثل قبل نیست که این مسئله فقط مختص مایکروسافت باشه... فرامسافتویر، کپکام و... با سونی همکاری دارن.
بعد اینکه امسال هم باید منتظر معرفی یه انحصاری در همکاری با استودیوای به جز فرستپارتیهای مایکرو باشیم یا نه خیلی جالبه...
یه سری استودیو مستقل مثل ابسیدین و کرایتک هستن که فکر نمیکنم دیگه حاضر به همکاری باشن.
یه سری استودیو مثل اینسامنیاک و پلاتینیوم درحال همکاری بودن/هستن.
یه سری هم که طرف سونی ـن.
کلا سوپرایز باحالیه که ببینیم با چه استودیویی قراره همکاری بشه. (البته اگر استودیوی خوبی مونده باشه!) ریکور و اسکیلباند همکاری جالبی بودن. جالبتر از اون همکاری با استودیوهایی بود که خودشون ناشر دارن. مثل همکاری سر تایتانفال و هیلو وارز. (منظورم صرفا مالکیت نیست.)
اسکیلباند هم باشه لطفا تا ببینیم کامیا جلوی بقیه RPGـها چی کار کرده.
خواسته هم... یه WRPG جدید معرفی بشه یا Kameo یا Perfect Dark به سبک Perfect Dark Core برگرده خوشحال میشم.![]()
حالا لیک به کنار، هیچ بازی بزرگی خارج از این کنفرانس ها هم یهو معرفی نمیشه![]()
حساس شدنت رو درک میکنمچند ماه بعد:
استدیو خوب که قبلا ماکروسافت باهاش همکاری کرده باشه بازم هست مثل People Can Fly یا Sumo Digital. از طرفی هم ماکرو با ناشرها هم وارد معامله شده جدیدا که این مورد تعداد گزینه های روی میز رو افزایش میده.
من خودم فکر میکنم در صورت همکاری این استدیو ها میتونن برای ماکروسافت بازی انحصاری بسازن :
People Can Fly
Sumo Digital
Insomniac
Crytek
Epic
Starbreeze
Ninja Theory
خیالت راحت باشه، از این به بعد دیگه همه بازی ها رو میگن روی Windows 10 هم میاد تا ملت تکلیفشون رو بدوننمن خودم با این کار موافق نیستم ولی اگه مایکروسافت بازی های PC رو هم بیاره روی Xbox اونوقت میشه یه جوری با قضیه کنار اومد، مثلا Age of Empires
![]()
طرف با انگری برد رسید به جایی که میخوان براش پارک بزنن (مثل دیزنی لند) اینا با یونیورس هیلو رسیدن به هیلو 5 !.ولی اصل کار که داستان و Narrative و گیم پلی و موسیقی هست باید نه تنها عوض شه، بلکه نوابغ مزخرفی مثل Brian Reed و Josh Holmes و Bonnie Ross و ... رو بریزن بیرون ! همون تعطیل کنن از اول موافق ترم ! (حتی فرنکی هم با این شرایط رو دربایسی نداریم، افتضاح کار کرده باید بره)
اون مشکلات استودیوها رو هر ناشری ممکنه بهش بربخوره، من موافق بسته شدن Lionhead نبودم و نیستم، ولی چیزی هست که برای همه پیش میاد. بعدش ما داریم در مورد مدیریت فیل اسپنسر صحبت میکنیم، وگرنه الان هنوز گیر TV TV و Kinect بودیماینا اگه با تکلیف ملت کار داشتن از روز اول یک کینکت روی دست ما نمی زاشتن
مایکروسافت عنوانی روی PC نداره دیگه، یکی از دلایلی که عناوین X1 رو داره میاره روی PC چون چیزی برای ارائه روی PC نداره (اون استورشم ساپورت 3rd Party نداره)
می خواد RTS بارون کنه X1 رو؟ کل فن بیس RTS روی PC ان از دم، تا وقتی عناوینی مثل Totalwar و Starcraft و Company of Heroes و Warhammer و ... روی PC هستن کلا RTS روی کنسول آوردن خنده داره، مگه یک عنوانی باشه با حال و هوای همون Halo Wars، کلا RTS شناسنامه PC اه
بعد اصلا W10 به کنار
بستن استادیو Lionhead با اون همه افتخار رو با چی می شه توجیه کرد؟ Phantom Dust چی شد؟ این مضخرفاتی که 343i می سازه چیه (منی که Halo باز نبودم و فقط نسخه 3 رو قبلا بازی کردم بودم و این نسل عین آدم هیلو بازی کردم از 343i شاکی شدم چه برسه به فن ها)؟ اون آجری که 100$ زورکی می فروختن و قول ساپورتش رو داده بودن الان کدوم قسمت ساختمون بکارم؟ و ...
اون مشکلات استودیوها رو هر ناشری ممکنه بهش بربخوره، من موافق بسته شدن Lionhead نبودم و نیستم، ولی چیزی هست که برای همه پیش میاد. بعدش ما داریم در مورد مدیریت فیل اسپنسر صحبت میکنیم، وگرنه الان هنوز گیر TV TV و Kinect بودیمPhantom Dust رو من حس میکنم همین کنفرانس دوباره نمایش داده میشه با سازنده جدید. در مورد استراتژی هم میشه رو کنسول هم آورد، حالا به خوبی PC نمیشه قطعا ولی باز بودنش روی کنسول بهتر از نبودنش هست، دقت کنی همین امروز هم یه بازی Turn Based Strategy واسه گلد در نظر گرفتن که ممکنه نشونه باشه!
لیست ip ها هم کم نیست، از MechWarrior بگیر تا برسیم به Rise of Nation و Midtown Madness و The Movies و کلی بازی دیگه که الان حضور ذهن ندارم
![]()
اسپنسر آب پاکی رو از قبل ریخت رو دست ملت! گفت از این به بعد همه ی بازی هایی که امکان اومدن روی PC رو داشته باشن روی این پلتفورم هم عرضه می شن مثل هیلو و فورتزا و ..... دیگه فاجعه ای که سر کواتوم بریک رقم خورد تکرار نمی شه! کلا صورت مسئله رو پاک کردن که دیگه مشکلی نداشته باشن!از اون سمت هم تأیید کرد که با اومدن موس و کیبورد روی one اون بازی هایی از pc که امکان اومدنشون روی one فراهم می شه هم روی این پلتفورم عرضه می شن مثل بازی های استراتژیکزمان E3:
بازی a,b,c,d,e,f,g,h,.... معرفی می شن
Only on Xbox One
چند ماه بعد:
بازی a,b,c,d برای Windows 10 تایید می شن
Only on Windows 10 and Xbox One
چند ماه بعد: