گرینبرگ و رفقا (دن ایوب و گراهام جنینگز که این دومی جدیده انگار) نشستن Halo Wars 2 بازی کردن
دن ایوب هم زیرش گفته:
you heaped much destruction!
:think:
پ.ن: Total War: Warhammer آخرین بازی استودیو Creative Assembly هم که نمرات خیلی خوبی گرفته هایپ Halo Wars 2 برده بالا خود به خود![]()
حاجی سریع استعفا نامه رو بنویس بیار تا امضا کنم!احتمالا قابلیت پشتیبانی از موس و کیبورد فراهم بشه و Halo Wars 2 هم فقط از موس پشتیبانی بکنه
====
بیشتر از هر چیز منتظر نمایش ریکور هستم و خیلی بهش امید دارم، از لحاظ داستان و موسیقی که تضمین شده هست و باید ببینیم گیم پلی چجوریاست
در درجه دوم منتظر معرفی نسخه دوم Sunset Overdrive هستم و این قضیه رایگان شدن نسخه اولش خیلی احتمالش رو بالا برده
گیرز که انتظار خاصی ازش ندارم فقط نا امیدمون نکنه
تو مولتی پلتفرم ها بیشتر منتظر بتلفیلد هستم و معرفی RDجدید تو رویاهام هست
امیدوارم مثل پارسال نصف انحصاری هارو نندازن برا گیمزکام و زمان ایندی هارو هم کم کنن![]()
موافقم با تمام حرفاتاحتمالا قابلیت پشتیبانی از موس و کیبورد فراهم بشه و Halo Wars 2 هم فقط از موس پشتیبانی بکنه
====
بیشتر از هر چیز منتظر نمایش ریکور هستم و خیلی بهش امید دارم، از لحاظ داستان و موسیقی که تضمین شده هست و باید ببینیم گیم پلی چجوریاست
در درجه دوم منتظر معرفی نسخه دوم Sunset Overdrive هستم و این قضیه رایگان شدن نسخه اولش خیلی احتمالش رو بالا برده
گیرز که انتظار خاصی ازش ندارم فقط نا امیدمون نکنه
تو مولتی پلتفرم ها بیشتر منتظر بتلفیلد هستم و معرفی RDجدید تو رویاهام هست
امیدوارم مثل پارسال نصف انحصاری هارو نندازن برا گیمزکام و زمان ایندی هارو هم کم کنن![]()
امسال اولین سالی هست که هیچ اشتیاقی به دیدن کنفرانس مایکروسافت ندارم
من که بتا رو بازی کردم و راضیم ازش و به قول خودت Week One میگیرمشحاجی سریع استعفا نامه رو بنویس بیار تا امضا کنم!![]()
![]()