The NASCAR Expansion for Forza Motorsport 6 brings the raw thrills of stock car racing to the world stage for the very first time
Featuring 24 new cars from the 2016 season , new Multiplayer events , new display elements for improved drafting and car spotting
and a new destination , Homestead Miami Speedway
the NASCAR Expansion lets you experience the power of NASCAR as only Forza Motorsport 6 can deliver
Forza Gotham Racing :fearscream:من بر خلاف دوستان فکر نمی کنم فورتزای امسال، هورایزن ۳ باشه و احتمالا یه نسخه ی جدید تو سری هست. هم FH2 هم FM6 قبل از E3 معرفی شدن و باکس شات هم داشتن. اما امسال نه اسم بازی رو گفتن، نه باکس شات رو نشون دادن. فقط ماشین روی کاور رو معرفی کردن. از یه طرف خود Greenawalt چند وقت پیش گفته بود که دوست داره یه نسخه ی فرعی دیگه به سری اضافه بشه.![]()
خب کم کم دیگه باید لیست کردن توهمات (!) رو شروع کنیمنمیدونم کسی اینو قبلا گذاشته یا نه ولی الان خودم کشفش کردم!
![]()
همون جور که مشخصه این پروفایل حداکثر یک سال پیش آپدیت شده، پس اون New IP معرفی نشده داره بهمون چشمک میزنهThe Coalition بیشتر از 200 تا کارمند تمام وقت داره، یعنی اینکه ممکنه یه تیم دوم جمع و جور داشته باشن که در کنار Gears بخوان رو یه بازی دیگه هم کار کنن، هر چند حتی اگه این قضیه واقعیت داشته باشه خیلی بعیده تو E3 خبری بشه ولی باز امیدوارم که واقعیت داشته باشه
![]()
اونا واسه موقعی بود که تازه مشخص شد گیرز رو مایکروسافت خریده، این واسه بعد از E3 2015 هستقدیمیه
یه سری دیگشون اینو نوشتن Unreleased که یعنی احتمال 90% کنسل شده همون موقع