طبق آمار اين نسل وان ٢١ ميليون دستگاه فروخته از اين تعداد ٦٠٪ بخاطر همين فلگشيپ ها اومدن سمتش ( هيلو / فورتزا / گيرز ) با عرضه اينا رو PC نسل بعد خيلي از مشتري هاشو از دست ميده !
اواخـر امسال ایکس باکس اسلیمـ رو داریمـ با هارد 2 ترابایت ...
اسمـ رمزمدل پرقدرت تر که سال 2017 عرضـه میشه Scorpio هست و گفته شده که با ثردپارتیـها هفته قبل در مورد این مدل یه همایش مخفیانه برگزار شده
در این متن اومده که هیلـو رو همـ واسه ویندوز تائید شده بدونین !
منبع : کوتاکو
اواخـر امسال ایکس باکس اسلیمـ رو داریمـ با هارد 2 ترابایت ...
اسمـ رمزمدل پرقدرت تر که سال 2017 عرضـه میشه Scorpio هست و گفته شده که با ثردپارتیـها هفته قبل در مورد این مدل یه همایش مخفیانه برگزار شده
در این متن اومده که هیلـو رو همـ واسه ویندوز تائید شده بدونین !
منبع : کوتاکو
“I’m not a big fan of Xbox One and a half,” he said. “If we’re going to move forward, I want to move forward in big numbers. “For us, our box is doing well. It performs, it’s reliable, the servers are doing well.
“If we’re going to go forward with anything, I want it to be a really substantial change for people–an upgrade.”
من که ترجیح می دم پول بالای گرافیک بدم تا هر 3-4 سال پول بالای کنسول جدید بدم (نوامبر امسال تازه عمر X1 می شه سه سال، با این اوصاف عمرش به 4 سال هم نمی کشه)
وقتی تمامی بازی ها X1 دارن برای PC میان، دلیلی نمی بینم دیگه برای کنسول پول خرج کنم
خجالت نمی کشن بعد 3 سال میخوان کنسول جدید بدن؟ پلتفرما رو کامل قاطی کردن. پی سی رو با این استور آشغالشون می خوان کنسول کنن، کنسول رو با آپگرید هاشون می خوان پی سی کنن![]()
آیا این یکپارچه شدن پلتفرم هاش به صورت کامل قراره انجام بشه؟ یعنی استور یکپارچه میشه و من یه بازی میخرم و هم روی X1 و هم روی هر دیوایس WIN10 میتونم ازش استفاده کنم یا بازم جدا از همن؟ .
اینکه همه اینکار رو می کنن دلیل نمی شه که کار خوبی محسوب بشه یهویی! قسمت جالبش اینه هیچ مشکلی با سیاست های پول چاپیدن سونی و مایکرو ندارین انگار!این کاریه که مایکرو فقط نمیکنه. سونی هم همینه. ادامه هم چه خوشمون بیاد چه نیاد، 4 سال یه بار کنسول جدید میاد، نهایت کنسول قدیمی هم به اندازه 2 سال بعدش پشتیبانی میشه که تقریبا عمرشون رو میکنه 6-7 سال که کافیه. حالا مساله اینه که یا با شرایط کنار میتونیم بیاییم یا باید به قول شما PC ! ولی اینکه دیگه هردو شرکت راهشون اینه که اینجوری کنسول بدن بیرون، تغییر نمیکنه.
اینکه 5 سال یه بار آدم کنسول بگیره 400 یا 500 دلار، هنوز بهتر از اینه که دوبرابرش برای PC خرج بشه. نظر شخصیمه. استور هم بحث دیگه ای هست. بازی های خودشون روی اون میدن و فقط اینا نیستن. سونی و EA هم همینن. بقیه هم دیر یا زود همین کار رو میکنن