نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
همهه این قضایا سر نینتندو هست به نظر من مایکرو و سونی فقط برای رقابت با نینتندو کنسول جدید میدند الان شما فکر کنید از کنسولهای جدید خبری نباشه و پس فردا نینتندو با قدرت خیلی بیشتر بازار بیاد مطمئن باشید خیلی سریع هم با حمایت بازیسازها مواجه میشه و کاملا میشه لید پلتفورم .به نظر من نسل بعد برای این که همزمان 3 کنسول جدید میاد بازار دوام خیلی بیشتری از این نسل خواهد داشت چون دیگه رقیبی بینشون نیست که به خاطرش به فکر باشن از طرفی طبق اطلاعات قدرت خیلی خوبی هم دارنم که هر بازیسازی را راضی نگه داره و حدقل خیلی راحت بازی ها را با فریم استاندارد 60 فریم بازی میکنیم . به نظر هم میاد که هم کنسول سونی و هم مایکروسافت از همین معماری کنسول حاضرشون استفاده میکنه ولی با قطعات خیلی قویتر باعث هم میشه خیلی سریع بازیسازها بتونن از قدرت سخت افزاریشون بهترین کارایی را بگیرند و 2 و 3 سال طول نکشه که ته و توه سخت افزارشون را در بیارن .
این نسل اگه میخواد تموم بشه بهتره که هرچه سریع تر تموم بشه من راضی هستم همین اواخر 2016 بیاند تا منتظر باشیم سال 2017 بیاد حداقل تکلیف خیلی سریعتر مشخص بشه این 1 سال هم هیچ دردی را دوا نمیکنه !

• Like
Reactions: sajjad++
همهه این قضایا سر نینتندو هست به نظر من مایکرو و سونی فقط برای رقابت با نینتندو کنسول جدید میدند الان شما فکر کنید از کنسولهای جدید خبری نباشه و پس فردا نینتندو با قدرت خیلی بیشتر بازار بیاد مطمئن باشید خیلی سریع هم با حمایت بازیسازها مواجه میشه و کاملا میشه لید پلتفورم .به نظر من نسل بعد برای این که همزمان 3 کنسول جدید میاد بازار دوام خیلی بیشتری از این نسل خواهد داشت چون دیگه رقیبی بینشون نیست که به خاطرش به فکر باشن از طرفی طبق اطلاعات قدرت خیلی خوبی هم دارنم که هر بازیسازی را راضی نگه داره و حدقل خیلی راحت بازی ها را با فریم استاندارد 60 فریم بازی میکنیم . به نظر هم میاد که هم کنسول سونی و هم مایکروسافت از همین معماری کنسول حاضرشون استفاده میکنه ولی با قطعات خیلی قویتر باعث هم میشه خیلی سریع بازیسازها بتونن از قدرت سخت افزاریشون بهترین کارایی را بگیرند و 2 و 3 سال طول نکشه که ته و توه سخت افزارشون را در بیارن .
این نسل اگه میخواد تموم بشه بهتره که هرچه سریع تر تموم بشه من راضی هستم همین اواخر 2016 بیاند تا منتظر باشیم سال 2017 بیاد حداقل تکلیف خیلی سریعتر مشخص بشه این 1 سال هم هیچ دردی را دوا نمیکنه !
لید پلتفرم چی؟ وقتی تقریبا هیچ کدوم از بازی های بزرگ (Call of Duty, Battlefield, GTA, Elder Scrolls, Fallout و کلی بازی پرفروش دیگه) برای کنسول های نینتندو نیومدن دقیقا چرا سازنده باید بیاد یهو NX رو صرفا به خاطر قدرت بیشترش (اگه واقعیت داشته باشه)، لید پلتفرم کنه؟ :D شما فکر میکنی یه نسخه از CoD بیاد روی NX چند درصد فروش رو به خودش اختصاص میده؟ به نظر من این کنسول های قدرتمند اول به خاطر ضعف کنسول های فعلی و دوم به خاطر پشتیبانی از VR میخوان راهی بازار بشن. تو شایعات جدید اومده که Xbox Scorpio با Oculus Rift سازگاری کامل داره.
====
دوستان این قطار هایپ امسالمون هست :D فعلا یه سری بچه ها بلیط گرفتن و سوار شدن، البته تا مقصد فاصله زیاده :D

axu8u1gft0uw95fwghmz.jpg

نگاه به قیافه ـش نکنید، با اطمینان سوار بشید و یه راست تا خود لس آنجلس باهاش میریم :D واگن هم به اندازه کافی داره و نگران جا نباشید! :D هر کی خواست سوار بشه یه پیام بهم بده، فقط لطفا توی تاپیک در این مورد بحثی شکل نگیره که اسپم بازار (!) نشه :D

آخرین ویرایش:
فرخ راست میگه، همه این آتیشا از گور نینتندو بلند میشه:D
اصلا بحث لید پلتفرم نیست، شرکت سازنده میتونه رو قدرت سخت افزاری کنسولش مانور بده و تبلیغات کنه، همین کاری که سونی با مایکروسافت کرد و کلی جلو افتاد. همه کاربر ها که نمیرن مقایسه گرافیکی بین کنسول ها رو ببینن و فقط N% قویتر بودن کنسول X تو ذهنشون میمونه.
البته منظور من این نیست که صد در صد بخاطر کنسول نینتدو _ه ولی بی تقصیر هم نیست:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Gartall
فرخ راست میگه، همه این آتیشا از گور نینتندو بلند میشه:D
اصلا بحث لید پلتفرم نیست، شرکت سازنده میتونه رو قدرت سخت افزاری کنسولش مانور بده و تبلیغات کنه، همین کاری که سونی با مایکروسافت کرد و کلی جلو افتاد. همه کاربر ها که نمیرن مقایسه گرافیکی بین کنسول ها رو ببینن و فقط N% قویتر بودن کنسول X تو ذهنشون میمونه.

در تاریخ کنسول سازی نینتندو نمی بینی که روی قدرت سخت افزاریش مانور داده باشه

بعد Gamecube و Nintendo 64 و Dreamcast و Xbox رو به یاد بیارید که کنسول های قوی ای بودن اما موفق نبودن
زمانی که N64 بود کسی اصلا نمی دونست معماری 64 بیت چیه!!!!

آخرین ویرایش:
لید پلتفرم چی؟ وقتی تقریبا هیچ کدوم از بازی های بزرگ (Call of Duty, Battlefield, GTA, Elder Scrolls, Fallout و کلی بازی پرفروش دیگه) برای کنسول های نینتندو نیومدن دقیقا چرا سازنده باید بیاد یهو NX رو صرفا به خاطر قدرت بیشترش (اگه واقعیت داشته باشه)، لید پلتفرم کنه؟ :D شما فکر میکنی یه نسخه از CoD بیاد روی NX چند درصد فروش رو به خودش اختصاص میده؟ به نظر من این کنسول های قدرتمند اول به خاطر ضعف کنسول های فعلی و دوم به خاطر پشتیبانی از VR میخوان راهی بازار بشن. تو شایعات جدید اومده که Xbox Scorpio با Oculus Rift سازگاری کامل داره.
==
برو بابا :D یه حرفی زدی میخوای به زور رو حرفت بمونی :D لول مثلا VR میخواد یدفعه دنیا را بترکونه که سونی یه همچین ریسکی میکنه که کنسول فوق موقش یعنی PS4 را بیخیال بشه بره طرف کنسول جدید ؟! خودت یه چند چندتا بکن ببین با عقل سلیمت درست در میاد ؟:D با چه تضمینی یا سندی میشه همچین حرفی زد که بتونه یه همچین حماقتی بکنه ؟
دیگه اگه بخوای بگی سونی فقط به خاطر VR پاشده کنسول جدید معرفی کنه ( که هیچ تضمینی برای موفقیت VR نیست ) و مایکرو هم به دنبال سونی که چیکار کرده با تقلید به خاطر Oculus Rift کنسول جدید میزنه دیگه اوج بی منطقیت را ثابت میکنی :D
نینتندو NX طبق شایعات اخیر مشخصه قدرت بالایی داره از الان برات تضمین میکنم . چقدر هم باحال NX سال 2017 میاد کنسولهای جدید مایکرو و سونی هم سال 2017 میاد چه اتفاق جالبی که همشون همزمان شدند :x:-? دیگه تابلو هست وقتی کنسول نینتندو سال 2017 میاد و کنسولهای سونی و مایکرو هم همزمان مشخص هست اتیش از کجا بلند میشه . نینتندو هم ثابت کرده با تصمیم گیرهای درستش بعضا میتونه بازار را تسخیر کنه و ممکنه کنسولش کلی نواوری هم داشته باشه مایکرو و سونی کمی عقب بیافتند کاملا به ضررشون هست .
بری اسمون بیای پایین استودیو کنسولی را لید پلتفورم انتخاب میکنه که قدرت بیشتر داشته باشه اصلا هم قرار نیست مثلا چون NX لید پلتفورم هست یعنی بازی روی X1 و PS4 کم میفروشه هیچ فرقی با حالشون نمیکنه هرچقدر هم بخواد روی NX کم بفروشه باز هیچ فرقی به حال بازیساز هم نمیکنه که ریسکی این وسط کرده باشه !
کنسولهای جدید هیچ ضعف سخت افزار اونجوری که فکر میکنی ندارند فقط تنها مشکل این نسل اینه که همینطور که گفتم مشکل از طرف خود بازیسازهاست که انجینهای نسلی قبلی را برای نسل حاضر استفاده میکنند ! نسل قبل بازیسازها با انجین کاملا نسل بعدی اومدند جلو و تاثیراتش فوق العاده بود .
وگرنه اگه انجین انجین باشه همون اول کاری RYSE روی X1 گرافیک فوق العاده داشت همچنین همین اواخر بازیهای مثل QB و انچارتد 4 کاملا مشخص میکنه که این نسل اونطور که فکر میکنی ضعیف نیستند و هنوز میشه کلی کار روش انجام داد همین DOOM4 با گرافیک عالیش 60 فیریم مثل هلو برات اجرا میکنه .

آخرین ویرایش:
الان لیست بازیهای تایید شده در ای تری امسال رو گیم اسپات منتشر کرد، یک چیزی یادم امد.بتفیلد 1 اول تو مراسم خوده EA نمایش داره و بعدش تو مراسم مایکروسافت خداکنه این دیوانگی که سال پیش سره فالوت دراوردن رو در نیارند. حالا فالوت یک بازی هست چند ده ساعت گیمپلی داره، ازش تکراری نشون دادند خدا بتفلد 1 رو بخیر کنه !

نسل جدید یعنی یه کیفیتی در این حد :
oszkjzfexk96i32mznjs.jpg
نه این چیزای درب داغونی که تو این نسل به خوردمون دادن:D
یادم میاد وقتی اپیک این تک دموهای انجین را نشون میداد بعضی ها ( که شاید خودت بدونی ؟) پسندش نمیکردند و میگفتن این نمایش از سطح انتظارشون برای نسل بعد خیلی پایینتره حالا کاری ندارم که داشتند با بازیهای نسل حاضر هم مقایسه میکردند ! کسی اگه اون تاپیک ها را یادش میاد بره بگرده ببینه چه خبر بود فکر کنم الان با دیدن پستهای خودشون ..............

اینها را گفتم سطح انتظارت را مصطفی خیلی بالاتر ببر این چیه مرد ؟:D

گرز 4 احتمال حضورش در E3 ، صد در صد هست ! پست اول رو لطفا اصلاح کنید :D

به نظرتون به نمایش یک تریلر از بخش داستانی کفایت میکنن یا یه مقدار گیم پلی نشون میدن یا جفتش ؟ :-?

سینا رو میگی؟:D اون بنده خدا تا یه مدت CG هم نشونش میدادی میگفت انتظاراتتون رو ببرین بالاتر:D
-----------------------------
فانتزی من واسه e3 امسال (با اینکه احتمالش زیر خط فقره ) همکاری دوباره مایکرو و اپیک و نمایش Samaritan یا infiltrator هست:D
vgrve6epqmht0vjxa5y9.jpg

tvd3xtwyhp8svd5es2j5.jpg
xi8qizmi22mdwipdqhg2.jpg

ov9gbnyk3ok2lal8vpc1.jpg

• Like
Reactions: M@SOUD64
نه بابا بیچاره سینا دیگه تا این حد نبود :D
مخصوصا بیشتر تو سر نمایش Samaritan منظورم هست infiltrato هم همینطور بود شاید یادت نمیاد یه تعدادی بودند که خودشون با دیدن این پستها قشنگ یادشون میاد :D خیلی هم بحث شد روش تا جایی که داشتن با بازیهای اون نسل مقایسه میکردند اگه الان دیدی اومدند پستم را نقل قول کردند بدون که همونها منظورم هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or