6TF خیــــــــــــــلیه!پولیگان هم وارد میدون شده این مقایسه کنسولا داده(درست و غلطش پا بنده نیست
)
Sources: Xbox One getting huge upgrade in 2017, slim model later this year
اصلا 6 به کنار. همون 4 و خورده این NEo هم دوبرابر شدنش از جهش 10 برابری این نسل بیشتره6TF خیــــــــــــــلیه!![]()
لید پلتفرم چی؟ وقتی تقریبا هیچ کدوم از بازی های بزرگ (Call of Duty, Battlefield, GTA, Elder Scrolls, Fallout و کلی بازی پرفروش دیگه) برای کنسول های نینتندو نیومدن دقیقا چرا سازنده باید بیاد یهو NX رو صرفا به خاطر قدرت بیشترش (اگه واقعیت داشته باشه)، لید پلتفرم کنه؟همهه این قضایا سر نینتندو هست به نظر من مایکرو و سونی فقط برای رقابت با نینتندو کنسول جدید میدند الان شما فکر کنید از کنسولهای جدید خبری نباشه و پس فردا نینتندو با قدرت خیلی بیشتر بازار بیاد مطمئن باشید خیلی سریع هم با حمایت بازیسازها مواجه میشه و کاملا میشه لید پلتفورم .به نظر من نسل بعد برای این که همزمان 3 کنسول جدید میاد بازار دوام خیلی بیشتری از این نسل خواهد داشت چون دیگه رقیبی بینشون نیست که به خاطرش به فکر باشن از طرفی طبق اطلاعات قدرت خیلی خوبی هم دارنم که هر بازیسازی را راضی نگه داره و حدقل خیلی راحت بازی ها را با فریم استاندارد 60 فریم بازی میکنیم . به نظر هم میاد که هم کنسول سونی و هم مایکروسافت از همین معماری کنسول حاضرشون استفاده میکنه ولی با قطعات خیلی قویتر باعث هم میشه خیلی سریع بازیسازها بتونن از قدرت سخت افزاریشون بهترین کارایی را بگیرند و 2 و 3 سال طول نکشه که ته و توه سخت افزارشون را در بیارن .
این نسل اگه میخواد تموم بشه بهتره که هرچه سریع تر تموم بشه من راضی هستم همین اواخر 2016 بیاند تا منتظر باشیم سال 2017 بیاد حداقل تکلیف خیلی سریعتر مشخص بشه این 1 سال هم هیچ دردی را دوا نمیکنه !
فرخ راست میگه، همه این آتیشا از گور نینتندو بلند میشه
اصلا بحث لید پلتفرم نیست، شرکت سازنده میتونه رو قدرت سخت افزاری کنسولش مانور بده و تبلیغات کنه، همین کاری که سونی با مایکروسافت کرد و کلی جلو افتاد. همه کاربر ها که نمیرن مقایسه گرافیکی بین کنسول ها رو ببینن و فقط N% قویتر بودن کنسول X تو ذهنشون میمونه.
برو بابالید پلتفرم چی؟ وقتی تقریبا هیچ کدوم از بازی های بزرگ (Call of Duty, Battlefield, GTA, Elder Scrolls, Fallout و کلی بازی پرفروش دیگه) برای کنسول های نینتندو نیومدن دقیقا چرا سازنده باید بیاد یهو NX رو صرفا به خاطر قدرت بیشترش (اگه واقعیت داشته باشه)، لید پلتفرم کنه؟شما فکر میکنی یه نسخه از CoD بیاد روی NX چند درصد فروش رو به خودش اختصاص میده؟ به نظر من این کنسول های قدرتمند اول به خاطر ضعف کنسول های فعلی و دوم به خاطر پشتیبانی از VR میخوان راهی بازار بشن. تو شایعات جدید اومده که Xbox Scorpio با Oculus Rift سازگاری کامل داره.
==
یادم میاد وقتی اپیک این تک دموهای انجین را نشون میداد بعضی ها ( که شاید خودت بدونی ؟) پسندش نمیکردند و میگفتن این نمایش از سطح انتظارشون برای نسل بعد خیلی پایینتره حالا کاری ندارم که داشتند با بازیهای نسل حاضر هم مقایسه میکردند ! کسی اگه اون تاپیک ها را یادش میاد بره بگرده ببینه چه خبر بود فکر کنم الان با دیدن پستهای خودشون ..............نسل جدید یعنی یه کیفیتی در این حد :
نه این چیزای درب داغونی که تو این نسل به خوردمون دادن![]()
![]()