TR انحصاری شده برای مایکروسافت و کوانتم بریک میخ خودش رو زد:d یه کانال هم معرفی شد به اسم Halo Channel..سلام به همه
دوستان تو GC2014 چه اتفاقاتی افتاد؟ من دو روزه که سر کاربودم خونه نیومدم نمیدونم چی شده یکی از دوستان به اختصار توضیح میده
سپاسگذارم
نمایش تقریبا از بازیای 2014 بود. نمایشا خوب بودن (هیلو/ سانست / below / ori / و ...)سلام به همه
دوستان تو GC2014 چه اتفاقاتی افتاد؟ من دو روزه که سر کاربودم خونه نیومدم نمیدونم چی شده یکی از دوستان به اختصار توضیح میده
سپاسگذارم
جل الخالق GB؟بعد دیو کوک که فن سه موتوره سونی بود این آخرین سایتی بود که انتظار داشتم مایکروسافت رو بیشتر تحویل بگیره.بعدی کیه؟CinemaBlend احتمالا":d
بیشتر سعی میکنن تا روز آخر مراسم صبر کنن بعد نمره رد کنن:dنمرات دیگه نیومده؟؟
Sony vs Microsoft: Who won Gamescom 2014? | GameOnDailyThis year, Microsoft won Gamescom hands down.
دقیقا حرفت درسته،خوشحالم که گول اون تبلیغات سو سونی رو نخوردم و ابر کنسول مایکروسافت رو دوباره انتخاب کردم،مرسی فیل اسپنسراگه اون تبلیغای منفی قبل از عرضه نبود و مایکروسافت از اول سیاستاشو عین آدم توضیح میداد الان X1 راحت ۳ به ۱ نسبت به PS4 میفروخت. بازیای بیشتر و بهتر، سرویسای آنلاین بهتر، وسایل جانبی و باندلای بهتر...
حیف...
البته هنوز اول راهه، اگه مایکرو همینجوری جلو بره این نسلم مثل نسل قبل میتونه ببره، فک کنم ۹ سال وقت داره![]()