لعنت بر مایکروسافت. این شرکت بی عرضه بجای اینکه بیاد خودش بازی انحصاری بزنه میاد بازیهای مولتی رو انحصاری میکنه. همه چیزو با پول میخره مثل عربهای پولدار.
لعنت بر اسکوار که خودشو فروخت

میخوای خودم برم این پستت رو تو تمام تاپیک ها کپی کنم که زحمتت نشه؟؟
واقعا بچه بازی و توهین تو این سایت دیگه به اوجش رسیده![]()
الان منی که به عنوان یه ایکس باکس فن باید از این خبر خوشحال باشم وقتی چنین واکنش های دد منشانه ای:d میبینم تو این تاپیک نمیدونم چه حسی داشته باشم![]()

بابا مگه چندتا استدیو داره که هی میگید بده اونا انحصاری بسازن؟همه ی استدیو هایی که ما میشناسیم دارن بازی میسازن دیگهخب راست می گه دیگه
مایکرو اگه عرضه داشت می یومد یه چهار تا انحصاری درست حسابی می ساخت نه اینکه بیاد اینجوری مرده خوری کنه![]()
عزیز من الان اگر سونی بیاد ی بازی مثلا gta یا bioshock یا هر بازی بزرگ دیگه ای رو انحصاری کنه چه احساسی بهت دست میده؟؟؟بازیهای مولتی باید مولتی بمونن.انحصاری کردن بازیهای مولتی کار کثیفیه حالا بخواد از طرف مایکروسافت باشه یا سونی فرقی نمیکنه.میخوای خودم برم این پستت رو تو تمام تاپیک ها کپی کنم که زحمتت نشه؟؟
واقعا بچه بازی و توهین تو این سایت دیگه به اوجش رسیده![]()
الان منی که به عنوان یه ایکس باکس فن باید از این خبر خوشحال باشم وقتی چنین واکنش های دد منشانه ای:d میبینم تو این تاپیک نمیدونم چه حسی داشته باشم![]()
عزیز من الان اگر سونی بیاد ی بازی مثلا gta یا bioshock یا هر بازی بزرگ دیگه ای رو انحصاری کنه چه احساسی بهت دست میده؟؟؟بازیهای مولتی باید مولتی بمونن.انحصاری کردن بازیهای مولتی کار کثیفیه حالا بخواد از طرف مایکروسافت باشه یا سونی فرقی نمیکنه.

"We've found in certain instances that if we can partner with a [third-party] team when they want to do something special, then we can work with them on their game to help it reach that level that they want to see," he said.
"This was really nice for us. If you look a Tomb Raider and what it is as a game, it fits extremely well for our line-up next year alongside Quantum Break and Halo 5. We haven't announced everything that's coming next, but if you think about the game that Tomb Raider is, it fits really well for us. So the partnership I think is really a win-win."
Spencer went on to stress that while third-party exclusives are something that the Xbox division can do, he doesn't know if Xbox owners will see "a ton" of them going forward.
انقدر نکوبین خودتون رو به در و دیوار!عزیز من الان اگر سونی بیاد ی بازی مثلا gta یا bioshock یا هر بازی بزرگ دیگه ای رو انحصاری کنه چه احساسی بهت دست میده؟؟؟بازیهای مولتی باید مولتی بمونن.انحصاری کردن بازیهای مولتی کار کثیفیه حالا بخواد از طرف مایکروسافت باشه یا سونی فرقی نمیکنه.

همین دوستان معترض اون موقعی که GTA نسل جدید معرفی شد چون تو کنفرانس سونی بود و حرفی هم از کنسول دیگه زده نشده بود نسخه مایکروسافت رو پیچیده بودندخب مشکل همین جاست. سونی نمی تونه. مایکرو می تونه. به فرض هر کدوم می تونستن مثلا GTA رو انحصاری کنن یک ثانیه هم شک نمی کردن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عجب خریتی کردم PS4 خریدم اول. آقا قبول نیست. من نمی دونستم Phil میاد می ترکونه.![]()
نه اتفاقا" الان که حسابی بعد E3 به شکم ها کره زده شده دیدن واکنش ها جالبه:d زوجه جناب X [که خیلی به هم میومدن(!)] تبدیل شد به یه چیزی شبیه رایز!کاش اون تریلر معرفی بازی رو به جای E3 همین جا پخش می کردن، اونوقت شدت تاثیر قضیه چند برابر میشد![]()
![]()