نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
چه Fu*kloadـی مایکروسافت به SE داده تا فرنچایزی که با هزار تا بدبختی از Eidos گرفتن رو بفروشن :دی

البته کار خوبی کرد، توی دستای MS خیلی شانس بیشتری برای موفق شدن داره، و این که بحث Uncharted Vs Tomb Raider رو ایجاد می کنه که هر کار بکنن UC بهتره، ولی همین که الان یه رقابت ایجاد شده خودش خیلی سوده.

ماجرای انحصاری شدن TR که مشخصه TR قبلی تا آخر 13 به سختی تونسته بود به سوددهی برسه پس برای SE آنچنان خوب نبود, اما الان مایکروسافت هزینه ساخت رو میده و سودش رو SE میبره=>Win Win:d
Fatality:))

اين كارا رو من ٥ ٦ سال پيش مي كردم محض اطلاعت. نه ميگم Tomb Rider بده نه ميگم Uncharted خوبه فقط اين لوده بازيا و نديد بديد بازي دراوردن ديگه نخ نما و لوس شده
آقا XONE یه بازی AA خوب کم داشت که به شکر خدا و زحمات فیل حل شد :d برای کیفیته بازی هم فقط موقع انتشارش میشه حرف زد از الان نمیشه گفت در حد آنچارتد ولی اینکه شما بیای اینجا فقط الکی جو رو خراب بکنی درست نیست :)
پ.ن : تازه دوستمون هم که گفتن از حرفشون منظور مقایسه نداشتن !

يه سري كلا زاده شدن براي مقايسه كردن. هنوز نه به داره نه به باره ميگن Tomb Rider ميشه Uncharted برند ِ XBOX.
قرص ضد توهم مصرف كنيد. جسارتا نمرات و جوايز اين سه گانه انچارتد رو بررسي كنيد.

TR و انچارتد سبکاشون یکیه تقریبا...(بعنی میشه گفت نزدیک ترین بازیا از نظر سبکن به هم)
هر دو بسیار شناخته شدن ... هر دو شاهکارن ... مقایسشون مشکلی نداره به نظرم

گفتم که: به همون اندازه که بشه 2تا استودیو باهاش تاسیس کرد. فروش بیشتر از نصف tomb روی PS4 بوده. به نظر من مایکروسافت مبلغ سنگینی پرداخت کرده.
با چقدر پول میشه دو تا استدیو که می تونن بازی های AAA بسازن تاسیس کرد؟ :-/
این که دقیقا معنی انحصاری زمـانی رو میده :))
در فلان زمان برای ایکس باکس انحصاری ـست یعنی چی؟
احتمالا با کینکت حرف زده بوده که این تویت رو داده :-/
5U16z83.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or