Fatality

آقا XONE یه بازی AA خوب کم داشت که به شکر خدا و زحمات فیل حل شد :d برای کیفیته بازی هم فقط موقع انتشارش میشه حرف زد از الان نمیشه گفت در حد آنچارتد ولی اینکه شما بیای اینجا فقط الکی جو رو خراب بکنی درست نیستاين كارا رو من ٥ ٦ سال پيش مي كردم محض اطلاعت. نه ميگم Tomb Rider بده نه ميگم Uncharted خوبه فقط اين لوده بازيا و نديد بديد بازي دراوردن ديگه نخ نما و لوس شده
ما ندید بدیدیم ، کاریش نمیشه کرداين كارا رو من ٥ ٦ سال پيش مي كردم محض اطلاعت. نه ميگم Tomb Rider بده نه ميگم Uncharted خوبه فقط اين لوده بازيا و نديد بديد بازي دراوردن ديگه نخ نما و لوس شده
يه سري كلا زاده شدن براي مقايسه كردن. هنوز نه به داره نه به باره ميگن Tomb Rider ميشه Uncharted برند ِ XBOX.
قرص ضد توهم مصرف كنيد. جسارتا نمرات و جوايز اين سه گانه انچارتد رو بررسي كنيد.
گفتم که: به همون اندازه که بشه 2تا استودیو باهاش تاسیس کرد. فروش بیشتر از نصف tomb روی PS4 بوده. به نظر من مایکروسافت مبلغ سنگینی پرداخت کرده.شما فکر میکنید چقدره؟
فیل رسما زد نابود کرد! F:L, Halo 5,QB و TR برای 2015![]()
با چقدر پول میشه دو تا استدیو که می تونن بازی های AAA بسازن تاسیس کرد؟گفتم که: به همون اندازه که بشه 2تا استودیو باهاش تاسیس کرد. فروش بیشتر از نصف tomb روی PS4 بوده. به نظر من مایکروسافت مبلغ سنگینی پرداخت کرده.

احتمالا با کینکت حرف زده بوده که این تویت رو دادهاین که دقیقا معنی انحصاری زمـانی رو میده![]()
در فلان زمان برای ایکس باکس انحصاری ـست یعنی چی؟