نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
ماکرو دهنت سرویس... بخدا اون 4 سالی که با عشق 360تو داشتم حرومت...

هفته بعد می خواستم برم ps4 بخرم...این هفته خواستم اخرین حرفامو با 360م بزنم. نشستم خیلی اتفاقی نسخه 1شو بازی کردم. لامصب عالی بود....
--------------------------------------------

خدا وکیلی این مراسم از همه مراسما بهم بیشتر چسبید... واقها وقتی ماکر دیگه "هایپ" نکرد فهمید چقد بهتر میتونه کار کنه! ایول بهش.
tr هم واقعا حرکت سیاست مدارانه ای بود. ایول. ولی خیلی ناشی ای

عالی بود:bighug:قشنگ تو حد و اندازه ی E3 ظهر شد:xنمایش QB فوقالعاده بود (برم با کیفیت بگیرم هی بشینم نگاه کنم):dمعرفی TR عالی ترین خبر بود واقعاً خوش حال شدم امیدوارم تو حد و اندازه های یه اکشن ادونچر واقعی دوباره ظاهر بشه از نسخه ی قبلی هم بسی لذت بردیم میتونه تو لیست انحصاری ها برای Uncharted رقیب به حساب بیاد.در کل خیلی خوب بود پیشنهاد میکنم برید الان ویدئوها رو با کیفیت بگیرید تا دوچندان لذت ببرید.:d

Tomb raider رو ps4 به مراتب بیشتر ازxone فروخته بود. حالا اسکوار چه جوری حاضر شده انحصاری بکنه فقط یک دلیل داره. پول های کلان مایکروسافت. یک مشت پول بسیار کلان. حالا اگه این بازی نتونه سیستم سلر بشه برای مایکروسافت براش فقط هزینه خواهد بود

Tomb raider رو ps4 به مراتب بیشتر ازxone فروخته بود. حالا اسکوار چه جوری حاضر شده انحصاری بکنه فقط یک دلیل داره. پول های کلان مایکروسافت. یک مشت پول بسیار کلان. حالا اگه این بازی نتونه سیستم سلر بشه برای مایکروسافت براش فقط هزینه خواهد بود

دارندگی و برازندگی ;) $-)

اینا خط مقدم ان یکم دیگه صبر کنید نیرو های پشتیبان میریزن اینجا :-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or