نمایشگاه/رویداد Microsoft Gamescom 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

3ia9dqnj5w7ggiykubf9.jpg

خب مایکروسافت تاریخ کنفرانس GC رو اعلام کرد، 12 August ساعت 16:30 به وقت ایران :دی
نمایش تریلرهای اختصاصی، اخبار و Announcement های جدید تایید شدن. بعد از چند سال اولین سال هست که کنفرانس مایکروسافت به صورت مستقیم بر روی Xbox و Xbox Live پخش میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان من یک نکته‌ای کشف کردم:d الان داشتم با Xbox مراسم رو دوباره میدیدم، دیدم چقدر راحت داره استریم میکنه با چه کیفیتی!:d من فکر کنم دفعه بعد از خود کنسول ببینیم بهتره

مایکروسافت میدونه رو چی دست بزاره . خبر انحصاری شدن TR که تو نت پخش شد ملت فراموش کردن rareیی هم وجود خارجی داره :bighug:

دیگه احتمالا میره واسه E3 بعدی اگری هم در حال ساخت بازی ای باشن حالا چه ip جدید یا یکی از قدیمی ها.

PlayStation Wow: PS4 dominates gamescom 2014 | VG247

You could argue there was no “nuke,” but Sony’s gamescom conference this year was more carpet-bomb than mushroom cloud, an endless explosion of games and announcements, all of which would separately make top headlines on a normal day, and every single one of them related to PS4.
Sony’s message couldn’t have been clearer: PS4 is here, the past is just that, and this is just the beginning. PlayStation’s ball and chain is usually its platform diversity, that it’s required by games law to give proper time to all its existing hardware, but the decision has clearly been made that PS4′s time is now. Vita can wait, and PS3 has probably waited long enough. PlayStation 4′s games look incredible and Sony’s online aspirations are breathtakingly audacious.

خب برای چی کنفرانس مایکروسافت نگاه میکنی؟:d
چه ربطی داره؟:d از مایکروسافت بدم که نمیاد که نخوام ببینمش!
مثلاً از با سونی حال نمیکنم، برا همین نه کنفرانساشو میبینم نه نقد بازیاشو میخونم و...
مایکرو سافت، نمایش خوبی نداره کنفرانساش. چون نحوه‌ی نمایش (یا همون تبلیغ) خیلی مهمه. ممکنه شما یه جنس بنجل داشته باشی، ولی چنان نمایشش بدی که آدم فکر کن چه چیز شاخیه! و برعکس ممکنه یه جنس خوب داشته باشی، ولی با یه نمایش بد، همه چیو خراب کنی.

مثلاً همین کوانتوم بریک فکر میکردم خیلی بازی خوبی باشه. ولی چیزی که از بازی دیدم، بنظر یه بازی بی‌مزه و تکراری اومد. به هر حال تا آدم بازی رو تجربه نکنه نمیتونه نظر قطعی رو بده.

یه چیزی که خیلی مشخصه اینه که مایکرو همیشه کنفرانس هاش جوریه که خیلی از اون طرفی ها به جای اینکه از کنفرانس خودشون لذت ببرن میان زود با این کنفرانس مقایسش می کنن :d دقیقا سره هر بازی ای که سونی نشون میده میان یه تیکه به ماها میندازن :d این نشون میده مایکرو چقدر خوب انجام داده کارش رو و طرفداراش رو کاملا راضی کرده. خدارو شکر مایکرو فن های واقعی حتی به خودشون اجازه ندادن یه کلمه بد در مورد سونی بگن :d

من به این نکته داشتم توجه میکردم که اگه مثلا یه درصد بازی ای مثل بتمن برای Xbox :d انحصاری شده بود الان آمار فروش PS4 و افتخارات دوران PS2 هم به این تاپیک آورده شده بود =));)
حالا باز خوبه تام رایدر فقط انحصاری شد :d

فیل اسپنسر از وقتی اومده E3 و GC رو اونجوری ترکوند، نمی دونم مایکروسافت تو TGS کنفرانس داشته باشه یا نه، ولی فکرش رو کنید اگه کنفرانس داشته باشه فیل اسپنسر چه بلایی سر TGS میاره :)) برای اولین بار در تاریخ مایکروسافت میریم که داشته باشیم حمله مستقیم به خاک دشمن!! :دی
به کله ی مستر چیف قسم این SONY از اول هم حرفی برا گفتن نداشت :| همیشه از لحاظ گرافیک و طراحی جزئیات و بویژه رنگ آمیزی محیط هم 360 و هم One حرف اول و آخر رو می زنن ! سونی فن ها همینجورین ! هیچ جوری نرم نمیشن ! سونی هر چی بده بیرون می پسندن ! :|

ممد باندل چند؟ :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or