Metal Gear Solid 5 تایید شد !

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
PLT65.ag_event.65cover-281x400.jpg

هیدئو کوجیما تایید کرد که در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری بازی Metal Gear Solid یعنی MGS5 است . مجله رسمی پلی استیشن (OPM) در آخرین شماره از نشریه خود مصاحبه ای را در همین مورد با خالق افسانه ای سری متال گیر ترتیب داده است .
در اولین اقدام آقای کوجیما نظر خود را در مورد اینکه نه تنها کارگردان Spin-Off جدید (MGS: Rising) نیست بلکه هیچ تداخلی هم در نویسندگی این عنوان ندارد, بیان میکند و در مورد برنامه هایه آینده خود برای Metal Gear Solid 5 و پروژه Ogre سخن هایی به میان می آورد .

این اولین بار در عمر 16 ساله مجله OPM است که برای طرح کاور خود از عکس بازی ساز استفاده میکند . آخرین شماره از این نشریه در تاریخ 29 نوامبر عرضه خواهد شد .
http://thegamefanatics.com/metal-gear-solid-5-confirmed/

چه خبر غیر منتظره ای
اصلا انتظارشو نداشتم و امیدوارم انحصاری نباشه که اندکی امید هست با پول های آقا ماکروسافت :d
در کل دمش گرم چه قیافه باحالو بامزه اییم داره تو عکس افتاده گوگولی :d
سلام
مگه به پوله؟
نکنه برا شماره 4ش پول نداشتن؟
مهم اینه کوجیما وطن پرسته افتضاح.

وقتی پای پول میاد وسط، وطن مطن سزش گرد ِ ... یارو برداشته MGS Collection داده بیرون؛ انجین جدید ردیف کرده بعد بیاد کلی هزینه کنه رو بازی و انحصاریش کنه چون وطن پرست ِ ؟

دوره بازی های انحصاری توسط استدیو هایی که First Party نیستند سر اومد ِ؛ من منکر افت کیفیت به واسطه مولتی شدن بازی ها نمیشم ولی دیگه چاره ای حز این نمونده.

• Like
Reactions: u.s.a
وقتی پای پول میاد وسط، وطن مطن سزش گرد ِ ... یارو برداشته MGS Collection داده بیرون؛ انجین جدید ردیف کرده بعد بیاد کلی هزینه کنه رو بازی و انحصاریش کنه چون وطن پرست ِ ؟

دوره بازی های انحصاری توسط استدیو هایی که First Party نیستند سر اومد ِ؛ من منکر افت کیفیت به واسطه مولتی شدن بازی ها نمیشم ولی دیگه چاره ای حز این نمونده.
ای باو حالا یه دری به تخته خورده بعد از یه نسل MGS Collection مولتی شده دلیل محکمی نیست که MGS بعدی هم مولتی باشه.
اگه اینجوری بود اول MGS 4 رو مولتی میکردن بعد 5ـش رو...
اینکه انجینش هم مولتی پلتفرمه زیاد دلیل محکمی نیست. شاید بعدا بخواد عمومیش کنه یه برای IP های دیگه استفاده کنه.
ولی من بعید میدونم کوجیما این کارو بکنه و سونی هم نمیذاره از چنگش در بیاد.

تا وقتی که کوجیما بالای سر این سری باشه کوچکترین نگرانی وجود نداره حتی اگه 10 تا متال گیر دیگه ام ساخته شه بازم نباید نگران شد همونطور که قبلنم دیدیم تو هر سری جزئیات و نوآوری هایی وارد بازی میکنه که همه غافلگیر میشن و بازی تو تکرار نمیفته حتی تو PW هم که برای یه کنسول دستی با اون همه محدودیت ساخته شده بود هم شاهکاری بزرگ و به یاد موندنی خلق کرد البته همونطور که قبلا گفتم داستان متال گیر تو نسخه ی چهارم به طور کامل تموم شدو به تمام سوالات پاسخ داد و این یکم جای نگرانی داره ولی خوب دنیای این بازی به قدری بزرگه که میشه اداش داد. بازیم به احتمال زیاد مولتی پلتفرم چون نمایش موتور جدیدش تو حاشیه ی نمایشگاه E3 رو 360 بود

یک بازی رو نام ببر که تمام قسمت هاش در یک سطح باشن ؟ از نظر داستانی .(دوستمون سوالش رو اشتباه پرسید )

ببخشید اما MGS4 از نظر داستانی یک چیز با شکوه بود حالا اگه MGS 3 بهتر بوده یا هستش دلیل نمیشه MGS 4 چیز بدی باشه یا بخواد MSG 3 رو بگیره اینم شد از اون حرف ها .
من حرفی زدم در مورد داستان ؟! ایشون گفتن داستان بهتر از MGS4 که بیشتر طرفدار های بازی که از MGS1 بازی کردن، توافق نظر دارن در مورد 3 !
حالا شما الآن چی داری میگی من نفهمیدم ! ربطش هم به پست و جوابم نفهمیدم !

خوب اشتباه شما ها همین هستش یکی از بهترین قسمت هاش هستش نه بهترین به خاطر این که یک بازی ادامه دار هستش یعنی سری وار نه یک چیز جدا که شما میخوای به بخش های مختلف تقسیمش کنی .

اگه MGS1 وجود نداشت که MGS3 برای شما بی معنیه. اگه MGS1,2,3 نبود که MGS4 بی معنی بود دقت کنی یکی از بهنرین قسمت های سری هستش نه بهترین به خاطر این که نمیشه از قسمت های قبل جداش کرد یک پیشینه ای بوده که اون رو به اون خوبی در اوردن .
بیخیال ! شما اصلا نمیدونی من دارم راجع به چیز حرف میزنم ! همینجوری واسه خودت یه چیزایی داری میگی !

آخرین ویرایش:
من حرفی زدم در مورد داستان ؟! ایشون گفتن داستان بهتر از MGS4 که بیشتر طرفدار های بازی که از MGS1 بازی کردن، توافق نظر دارن در مورد 3 !
حالا شما الآن چی داری میگی من نفهمیدم ! ربطش هم به پست و جوابم نفهمیدم !

خوب اشتباه شما ها همین هستش یکی از بهترین قسمت هاش هستش نه بهترین به خاطر این که یک بازی ادامه دار هستش یعنی سری وار نه یک چیز جدا که شما میخوای به بخش های مختلف تقسیمش کنی .

اگه MGS1 وجود نداشت که MGS3 برای شما بی معنیه. اگه MGS1,2,3 نبود که MGS4 بی معنی بود دقت کنی یکی از بهنرین قسمت های سری هستش نه بهترین به خاطر این که نمیشه از قسمت های قبل جداش کرد یک پیشینه ای بوده که اون رو به اون خوبی در اوردن .

بیخیال ! شما اصلا نمیدونی من دارم راجع به چیز حرف میزنم ! همینجوری واسه خودت یه چیزایی داری میگی !

بله شما درست میگی .lol . شما با حرف هات خوش باش .

آخرین ویرایش:
اين حرف هارو نزنيد كه شماره ي 4 فلانه بيساره . بهترين بازي تو اين سري بود كه من بازي كردم ، گرافيك فوق العاده ، كلي Easter Egg خوب صدا گذاري بي نظير اصلا همه چيش خوب بود. برگشت به Shadow Mosses واي.
شماره ي 3 هم بسيار عالي بود ولي اون براي نسل قبل بود ، نسل قبل بازي خوب زياد بود خود MGS2 حرف نداشت. كلا نبايد سري MGS رو بگيم اين بهتره يا بدتره هركسي يه نظري داره و بهتر بودن و بدتر يه چيز نسبي است!

من برام عجیبه یه خورده. فکر نمیکردم کوجیما بخواد به صورت شماره دار ادامه بده. چون در این حالت باید داستان رو ادامه بده. داستان هم توی 4 به نوعی تموم شد... نمیدونم والا :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or