Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

حالا یه سوال
معلوم نشده بدن Raiden چرا داره وا میره که مجبور شده همش رو روباتی کنه (غیر ا کله ش و شش هاش )
یا چرا خون سفید بالا میاره ؟
توی MGS 2 هم خون رایدن رو از بدنش خارج کرده بودند و خون با سروم مغنی که آدرنالینش رو در سطح کم نگه میداره:blink: بهش تزریق شده بود.(توی ژاپن زیست شناسی درس میدند؟)
کمپل تقلبی میگفت آخر ماموریت، خون واقعیت رو بر میگردونیم... آخرش هم نشد و رایدن ساپورترهاش یعنی پتریوتها رو بدست نیاورد و مسلما به همین دلیل مجبور به بازسازی بدنش شدند.(فکر کنم فیزیک رو هم عموم مردم ژاپن یاد نمیگیرن)

میگم 14 دقیقه اول دموس یا گیم پلی ام نشون میده:biggrin1:
جفتش. 14 دقیقه هم نیست، دو دقیقه ی آخرش حرف میزنه یکی به ژاپنی !
ولی 70%ـش دمو هایی هست که قبلا" هم دیدین. البته یک جاش من دیدم که تغییر کرده ! اونجا که روباته پای اسنیک رو میگیره ! اونجا قبلا" فرق داشت.

عجب غلطی کردم این 14 دقیقه اول بازی رو دیدم، عطشم چندبرابر شد :((.

پ.ن.:دی So... I'll Need To Dust Off The PS3 For This lol. Cant Wait For This To Come Out.
فریدون خود کرده را تدبیر نیست:cheesygri
البته همه ما این عطش را داریم ولی کسانی مثل من وشما (شما بیشتر) که2 ninja gaiden را در پیش رو داریم چی می کشیم:((
یک وقت این وسط ها سر و کله alone in dark پیدا نشه
حالا خوبه چند تا بازی تاریخ عرضه ندارند(RE5 ,............)
خدا صبر بده

چرا از صدای Liquid خبری نیست:(. این یارو با اون صدای نکره ش همش داره داد و هوار میکنه، سردرد گرفتم :cheesygri.

فریدون کتک خوردی تاحالا؟ :دی
هرکی به پت من توهین کنه با شمشیرم طرفه :دی

بگذیریم، چون لیکوئید بدن آسلات رو کاملا در اختیار گرفته و دیگه آسلاتی نداریم، و اصلا مسخره بود که صدای لیکویید از دستش بیاد، و اینکه وویس اکتور آسلات تو نسخه ژاپنی مرد بیچاره و جای آسلات و لیکویید تو MGS2، لیکویید فقط حرف زد، اینور گفتن چون پت زیمرمن هست، کم کلارک دیگه نباشه... منطقی هم هست.

فریدون کتک خوردی تاحالا؟ :دی
هرکی به پت من توهین کنه با شمشیرم طرفه :دی

بگذیریم، چون لیکوئید بدن آسلات رو کاملا در اختیار گرفته و دیگه آسلاتی نداریم، و اصلا مسخره بود که صدای لیکویید از دستش بیاد، و اینکه وویس اکتور آسلات تو نسخه ژاپنی مرد بیچاره و جای آسلات و لیکویید تو MGS2، لیکویید فقط حرف زد، اینور گفتن چون پت زیمرمن هست، کم کلارک دیگه نباشه... منطقی هم هست.
اگر اون جریان جور شد، تا دلت خواست بزن:biggrin1:.
ممنون از بابت توضیح. ولی صدای لیکوئید حرف نداره، Dominant بود مثل چی:biggrin1:.

پ.ن. خودمونیم چه ضخیم شده لیکوئید، هیتلر روسفید شد :biggrin1:.

واحسرتا ! وا مصیبتا ! بالاخره اون 187 مگی دانلود شد و کف کردیم ! همون طور که علیرضا گفت 10 دقیقه اول بازی همون تریلر E3-2006 هست که اولش با یه آهنگ فوق العاده زیبا و غم انگیز شروع میشه و بعدش Gekko ها میان و ... ولی توی بازی اصلی تفاوتهای کوچیک و بزرگی با اون تریلر وجود داره و جوش بهتره. تیکه هایی که از گیم پلی نشون میده کمه ولی توی یکی از این تیکه ها سکته کردم ! Snake داره راه میره و در همون حال یدونه Gekko از دور با یه حالت فوق العاده سینمایی میدوئه طرفش و سربازای بدبخت رو لت و پار میکنه ( همون تیکه ای که توی E3 هم بود و حالا اونجا رو به جای اینکه ببینیم بازی میکنیم ) بعد Snake از دستش درمیره و پناه میبره به یه جای متروکه که یه دفعه در و دیوار میشکنه و یه Gekko ی دیگه تلپی از بالا میپره پایین ! فوق العاده بود آقا فوق العاده !

4gq6d6h.gif

کوجیما دوسِت داریم
139fs108574.gif

واحسرتا ! وا مصیبتا ! بالاخره اون 187 مگی دانلود شد و کف کردیم ! همون طور که علیرضا گفت 10 دقیقه اول بازی همون تریلر E3-2006 هست که اولش با یه آهنگ فوق العاده زیبا و غم انگیز شروع میشه و بعدش Gekko ها میان و ... ولی توی بازی اصلی تفاوتهای کوچیک و بزرگی با اون تریلر وجود داره و جوش بهتره. تیکه هایی که از گیم پلی نشون میده کمه ولی توی یکی از این تیکه ها سکته کردم ! Snake داره راه میره و در همون حال یدونه Gekko از دور با یه حالت فوق العاده سینمایی میدوئه طرفش و سربازای بدبخت رو لت و پار میکنه ( همون تیکه ای که توی E3 هم بود و حالا اونجا رو به جای اینکه ببینیم بازی میکنیم ) بعد Snake از دستش درمیره و پناه میبره به یه جای متروکه که یه دفعه در و دیوار میشکنه و یه Gekko ی دیگه تلپی از بالا میپره پایین ! فوق العاده بود آقا فوق العاده !

4gq6d6h.gif

کوجیما دوسِت داریم
139fs108574.gif
manzooret az un 187 mb iie hamoon joke mahe avril e ke ba kargardane Assassin's Creed (Jade Raymond:love::love:) 2ros kardan ??:D
hamoon ke snake ba lebase Altair e ?:D

4gq6d6h.gif

کوجیما دوسِت داریم
139fs108574.gif
این Gekko ها ( قورباغه، گاو، پلنگ!) چرا همش از اسلحه سبک استفاده میکنن :دی. ترق توروق ـش کمه.
کارمون به تیمارستان نکشه خیلی یه
84.gif
.

4gq6d6h.gif

کوجیما دوسِت داریم
139fs108574.gif

اریا دیدی در همون حینی که داره Cut Scene رو پخش میکنه ناگهان میره داخل خود بازی ( منظورم Game Play هست ) ؟!
یعنی من دیدم فکم خوابید یه صحنه !! :دی . خیلی خیلی قشنگ بود . انفجارهای فوق العاده و ... . اینگار که توی یک جنگ واقعی هستی .
به نظر من یکی از سختی های همین بازی همین Gekko ها هستند . تعدادشون زیاده و کشتنشون هم گویا باید سخت باشه . اونجایی هم که Gekko از بالای دیوار میپره پایین خیلی جالب بود . فقط میشه گفت فیزیک بازی خارق العاده هست :دی !
در کل پیشنهاد میکنم دوستانی که این تریلر رو ندیدند حتما مشاهده کنند .

manzooret az un 187 mb iie hamoon joke mahe avril e ke ba kargardane Assassin's Creed (Jade Raymond:love::love:) 2ros kardan ??:D
hamoon ke snake ba lebase Altair e ?:D

اره میشه گفت همون مرحله هست اما اینبار اسنیک لباس مخصوص خودش رو تنش کرده .

آخرین ویرایش:
این Gekko ها ( قورباغه، گاو، پلنگ!) چرا همش از اسلحه سبک استفاده میکنن :biggrin1:. ترق توروق ـش کمه.
اون تیکه رو بچسب که Gekko ئه لِنگشو میندازه طرف Snake !

اریا دیدی در همون حینی که داره Cut Scene رو پخش میکنه ناگهان میره تو بازی ؟!
آره
4gq6d6h.gif

انگار فقط من اینجا PS3 ندارم ! کاش میشد وقتی بازی منتشر میشه , یه نفر بشینه کل Cutscene ها رو آپلود کنه ببینیم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or