Nima
مدیر انجمن
آقا من دیگه طاقت ندارم ! آخرین تریلر بازی ( فکر کنم آخرینه ) اومد و حتمآ برین دانلود کنین.
فقط شاید تریلر یه ذره کوچیک اسپویل کنه داستان رو ولی دیدنش می ارزه :
راستی در مورد تغییر صورت Snake , یکی همون تبلیغه هست که علیرضا لینکش رو گذاشته. یکی دیگه هم توی آخرین تریلر رسمی بازی هست که بالا توضیح دادم و یه لحظه صورت Snake تغییر میکنه.توی این تریلر یه لحظه هم یکی از اون 4 تا Beauty & Beast ها رو نشون میده که آدم شده. موتورسواری Eva رو هم نشون میده ! ( به رسم MGS3 ! ) و جالبترین چیز به نظرم یه تیکه 1 ثانیه ای بود که یه سری روبات کوچیک فوق العاده عجیب رو نشون میداد که خیلی جالب راه میرفتن. و البته از همه مهمتر به رسم همه نسخه های MGS توی این یکی هم شکنجه وجود داره !
دقیقآ سینمایی ترین تریلری که دیدم به همراه Mass Effect این بوده !خیلی وحشتناک بود این تریلر ! بقول یکی از کارشناسان صنعت بازی " جو عالی بود و همه چی سینمایی " :laughing:
100 درصد بینید ...
آریا ، اون ربات که خیلی وقته معرفی شده ... اسمش Cell هست و snake بوسیله کنترلر PS3 اونو کنترل میکنه ، خیلی هم تو بازی بدرد میخوره و همراه Snake هست . توسط Otacon ساخته شده و از همین طریق هم Snake با Otacon در ارتباطه
دقیقآ سینمایی ترین تریلری که دیدم به همراه Mass Effect این بوده !
نیما اون روباته رو نمیگم. دقیقه 1:56 رو نگاه کن. یه لحظه ( یه صدم ثانیه ! ) یه سری روبات خیلی کوچیک ( شایدم بزرگ هستن و توی اون تیکه این طوری به نظر میان ؟ ) رو نشون میده که خیلی عجیب غریبن.
اون یکی از اون 4 تایی بود که توی یه تریلر نشون میده. همون روباتهایی که هرکدوم به نوعی به یکی از دشمنهای بازیهای قبلی ( Raven , Psycho Mantis , Sniper Wolf , Decoy Octopus ) برمیگردن از لحاظ اسم. هرکدوم از اونها یه زن خوشگل (!) بودن که نمیدونم به چه دلیلی این طوری شدن. حالا این زنه هم یکی از اوناست که مدلش این یاروئه :راستی اون زنه که مثل نینجا بود میخندید کی بود خیلی شبیه اولگا بود.:confused:
من که این چیزا حالیم نیست بشه سر جلسه ی امتحان(البته نه کنکور; دانشگاهو) نمیرم ولی MGS4 رو از دست نمدمحیف که باید تا بعد کنکور صبر کنم تا پی اس 3 بگیرم بازی کنم
هل نکن چیز جدیدی نیستن! همونایی که لینکشون صفحه ی قبله و من دانلود نکردمو میگمداش رضا میگم این 4 تا تریلر جدید کدوماس؟:biggrin1:
شما کودوم رو میگید ؟بچه ها این تریلر 187.10 مگا بایتیه چیه؟ یه وقت HD این 19 مگیه نباشه الکی dl نکنم :biggrin1: اگه کسی دان کرده جواب بده.
پسر خوف کردم این چی بود راستی کسی که روی تریلر حرف میزنه همونی نیست که واسه فیلمای اکشن هالیوود صحبت میکنه. اون جونورا چی بودن :biggrin1: تو مایه جونورای تو ماتریکس بودن :biggrin1: بابا کدوم آدم بی احساسیه که این بازی رو نخره . این بازی با توجه به کپی خور نشدن ps3 رکورد فروش همه بازیا رو میشکنه . من که دیگه خواب ندارم:biggrin1: