joopi_gam3r
کاربر سایت
90 سال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه نکردی نیما جون :biggrin1:
آقا نیما شما مطمئنی
آخه یادمه در عکس اولیه ای که از بازی آمده بود شخصی بود که حدث می زدند BIGBOSS باشه
دوما EVA که هنوز زنده است چه طور BIGBOSS نمی تونه زنده باشه
اون که از نظر ژنتیکی تغییراتی نداره
حضور Eva در MGS4 خیلی وقته که تایید شده و همه کارکترهایی که در MGS4 حضور دارند قبلا معرفی شدن و عکسهاشون اومده
ولی هیچ عکسی از Big Boss نیومده خود کوجیما تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که Big Boss نقش کلیدی در MGS4 داره ! شاید واقعا BigBoss نمرده باشه؟!؟!؟!!
تو کدوم مصاحبه همچین حرفی زده ؟!
ایشون خودشون این مصاحبه رو گرفته :laughing:
2014 ّا توجه به چیزهایی که منتشر شده
عزیز دل تو یکی از trailer ها هم دیدیمش که تو یک قصره ( نمیدونم ) پشتش به اسنیک است برگ میگرده بهش میگه my mama . big mama . با این وجود باز شایعه است :confused:
اون رو EVA به Solid Snake میگه ، که منو BIG MAMA صدا کن ....
حالا چه ربطی به BIGBOSS داره ؟!!
اون رو EVA به Solid Snake میگه ، که منو BIG MAMA صدا کن ....
حالا چه ربطی به BIGBOSS داره ؟!!
خوب الان در تصویرها مردی رو میبینیم که حداقل چهل سال رو گذرونده، پس با 11 سال بعد از بیگ شل طرفیم یعنی 2020. بعد یک چیز دیگه به میون میاد، اینطور سن دختر اولگا(سانی بود
ببخشید من فکر کردم شما میگین EVA در بازی حضور نداره . اینطور جواب دادم . اما ذر مورد BIG BOSS فکر کنم کمی حق با شماست !
بچه ها من الان رفتم GAMETRAILERS عکسی دیدم برام عجیب بود . BIG BOSS
مشکل دقیقا همینجاست... آتکان کمتر پیر شده اما سالید اسنیک نه.یعنی به نظر شما Solid Snake با اون موهای سفید و صورت چروکیده 40 سالش هست ؟!
البته اگه اینطوری باشه طبیعی تره و سن OTACON - EVA و دختر اولگا بیشتر با ظاهرشون جور در میاد ..
یعنی اگه سال 2020 باشه همه چی غیر از خود Solid Snake طبیعی تر میشه ، پس در نتیجه باید این رو در نظر بگیریم که Solid Snake حدود 40 هست ولی سختی زیاد کشیده شبیه 60 ساله ها شده ...