Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

گویا قبلا یک ویدیو از گیم پلی MGS4 پخش شده که اسنیک لباس Altair رو پوشیده و به جک ماه اپریل معروف شده
امروز کونامی اعلام کرد شما در طول بازی میتوانید در طول بازی لباس الطیر رو ازاد کنید !

alasa.jpg

kotaku

حضور Eva در MGS4 خیلی وقته که تایید شده و همه کارکترهایی که در MGS4 حضور دارند قبلا معرفی شدن و عکسهاشون اومده
ولی هیچ عکسی از Big Boss نیومده خود کوجیما تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که Big Boss نقش کلیدی در MGS4 داره ! شاید واقعا BigBoss نمرده باشه؟!؟!؟!!

90 سال :eek::eek::eek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه نکردی نیما جون :biggrin1:

90 رو همینطوری گفتم ( مبالغه بود ) درستش حدود 60 - 70 سال ، البته زمان MGS 4 دقیق مشخص نیست ، من تخمینی با توجه به سن اسنیک گفتم ...

آقا نیما شما مطمئنی
آخه یادمه در عکس اولیه ای که از بازی آمده بود شخصی بود که حدث می زدند BIGBOSS باشه
دوما EVA که هنوز زنده است چه طور BIGBOSS نمی تونه زنده باشه
اون که از نظر ژنتیکی تغییراتی نداره

BIGBOSS که کلا مرده ، EVA هم در MGS 4 حضور داره ولی اونم باید میمرد تا اون موقع ، حداقل باید 80 سالش باشه ، ولی بهش 50 - 60 میخوره ... ( عمل ممل زیاد داشته ! )

حضور Eva در MGS4 خیلی وقته که تایید شده و همه کارکترهایی که در MGS4 حضور دارند قبلا معرفی شدن و عکسهاشون اومده
ولی هیچ عکسی از Big Boss نیومده خود کوجیما تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که Big Boss نقش کلیدی در MGS4 داره ! شاید واقعا BigBoss نمرده باشه؟!؟!؟!!

تو کدوم مصاحبه همچین حرفی زده ؟!

عزیز دل تو یکی از trailer ها هم دیدیمش که تو یک قصره ( نمیدونم ) پشتش به اسنیک است برگ میگرده بهش میگه my mama . big mama . با این وجود باز شایعه است :confused::eek:

اون رو EVA به Solid Snake میگه ، که منو BIG MAMA صدا کن ....

حالا چه ربطی به BIGBOSS داره ؟!!

سلام
مطمئن باشید بازی توی 2014 نیست.
چرا؟ نگاه کنید، اولگا در پاییز 2008 تازه حامله بوده، پس بچش حد اقل اوایل تابستون 2008 زاییده شده.
بعد، حداقل بهار یا اوایل تابستون 2009، بین 10 تا 14 ماهش بوده و طوری بالغ بوده که بتونن ضربان قلبش رو از طریق میکروچیپ کنترل کنند. خوب. ما در تریلر، دختر اولگا رو(شاید اون زنی که توی تریلر هست ایوا نباشه، اما اون کودکه بچه ی اولگاست. اصلا نائومی هم میبینیم جلوش اسم اولگا رو میبره پس چه شکیه؟) در حدی که حداقل 10-11 سالش هست میبینیم. پس تخمینا نه سال، چه بسا بیشتر(من توجه نکردم غده داره یا نه:biggrin1:) از حادثه ی بیگ شل میگذره. بنابراین ما حداقل بازی رو در سال 2017-20016 میبینیم. و مطمئن باشید اگر سالید اسنیک حداقل 2-3 جای دنیا رو میره، پس 6 ماه دیگه هم باید اضافه شه... نمیدونم یک فاکتور دیگه سن آتکان هست چون ما اصلا از رایدن تصویری که جزئیات چهرش رو نشون بده نداریم. آتکان حداقل توی بیگ شل، 25 سالش بود، اما باید تا 29 هم بریم.(ده سال بود به علت آزار نامادری و مرگ پدر از خونه در رفته بود... و اما ازش یادم نیست... 12-13 سال کوچیکتر بود پس احتمالا 29 تخمین درستتریه)
خوب الان در تصویرها مردی رو میبینیم که حداقل چهل سال رو گذرونده، پس با 11 سال بعد از بیگ شل طرفیم یعنی 2020. بعد یک چیز دیگه به میون میاد، اینطور سن دختر اولگا(سانی بود فکر کنم) درست در نمیاد اگر بخوایم به تصویر بگیم. پس شاید رشد تضمنی داره... خلاصه 2014 نیست خیالتون تخت. منکه توی مصاحبه ای نخوندم. اگه لینک معتبری دارید ممنون میشم.

کاملا تایید میشه.
اصلا زنی که متولد 1938 هست، خوب زمان بیگ شل بوده 67 سالش، و حالا بعد از یازده سال تخمینی، با 78 عمر باید نون رو توی آب جوش ترید کنه بخوره چه برسه بیاد دنبال سالید اسنیک به خاورمیانه.:blink:و بهش CQC هم یاد بده.

آخرین ویرایش:

ببخشید من فکر کردم شما میگین EVA در بازی حضور نداره . اینطور جواب دادم . اما ذر مورد BIG BOSS فکر کنم کمی حق با شماست ! :-"
بچه ها من الان رفتم GAMETRAILERS عکسی دیدم برام عجیب بود . BIG BOSS
ویرایش : یک لحظه تحت تاثیر قرار گرفتم فکر کردم BIG BOSS بود .
2dsofty.jpg

آخرین ویرایش:
خوب الان در تصویرها مردی رو میبینیم که حداقل چهل سال رو گذرونده، پس با 11 سال بعد از بیگ شل طرفیم یعنی 2020. بعد یک چیز دیگه به میون میاد، اینطور سن دختر اولگا(سانی بود

یعنی به نظر شما Solid Snake با اون موهای سفید و صورت چروکیده 40 سالش هست ؟!

البته اگه اینطوری باشه طبیعی تره و سن OTACON - EVA و دختر اولگا بیشتر با ظاهرشون جور در میاد ..
یعنی اگه سال 2020 باشه همه چی غیر از خود Solid Snake طبیعی تر میشه ، پس در نتیجه باید این رو در نظر بگیریم که Solid Snake حدود 40 هست ولی سختی زیاد کشیده شبیه 60 ساله ها شده ...

ببخشید من فکر کردم شما میگین EVA در بازی حضور نداره . اینطور جواب دادم . اما ذر مورد BIG BOSS فکر کنم کمی حق با شماست ! :-"
بچه ها من الان رفتم GAMETRAILERS عکسی دیدم برام عجیب بود . BIG BOSS
2dsofty.jpg

خب چیش عجیبه ؟! من فکر میکنم شما در مورد MGS اطلاعاتت کمه و احتمالا الان تعجب کردی که این یارو اگه Bigboss ه پس چرا Solid Snake ه ؟! آره ؟

یعنی به نظر شما Solid Snake با اون موهای سفید و صورت چروکیده 40 سالش هست ؟!

البته اگه اینطوری باشه طبیعی تره و سن OTACON - EVA و دختر اولگا بیشتر با ظاهرشون جور در میاد ..
یعنی اگه سال 2020 باشه همه چی غیر از خود Solid Snake طبیعی تر میشه ، پس در نتیجه باید این رو در نظر بگیریم که Solid Snake حدود 40 هست ولی سختی زیاد کشیده شبیه 60 ساله ها شده ...
مشکل دقیقا همینجاست... آتکان کمتر پیر شده اما سالید اسنیک نه.
دلیلش هم قبلا گفته شده فکر کنم... نائومی هانتر ویروسی ساخته تا سالید اسنیک توسط اون پیر به نظر بیاد... نمیدونم چرا دقیقا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or