snake_pianist
کاربر سایت
Bigboss ( یا همون Naked Snake ) نزدیک به 90 سال قبل از داستان MGS 4 مرده !!
90 سال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اشتباه نکردی نیما جون :biggrin1:
لطفآ اگه چیزی از نقدهای سایتها و داستان بازی و ... هست که آخر بازی یا حوادث داخل بازی رو لو میده , توی spoiler بزارین. چون MGS بازی ای هست که کل اساسش روی داستانه و حالا برای من بدبخت که نمیتونم بخرم مهم نیست آخرش رو بخونم ولی کسی که میخواد بشینه توی PS3 بازی کنه , به خاطر تک تک ثانیه ها و آخر بازی اونو بازی میکنه.
در این جمله آخری گفته این پایان داستان اسنیک هست ولی کارکتر های دیگه ای هستند برای ادامه بازی ...... (شاید منظورش کارکتری مثل Raiden باشه که هنوز جوونه و اول راهه)
پس اینطور که معلومه Solid Snake یا همون Old Snake توی این MGS4 میمیره
در صورت مشاهده چنین حرکتی گزارش مستقیم خواهیم داشت به استاد سیاوش (Darkfie1d ) که ==> .نوشته شده توسط Dinosaur
لطفآ اگه چیزی از نقدهای سایتها و داستان بازی و ... هست که آخر بازی یا حوادث داخل بازی رو لو میده , توی spoiler بزارین. چون MGS بازی ای هست که کل اساسش روی داستانه و حالا برای من بدبخت که نمیتونم بخرم مهم نیست آخرش رو بخونم ولی کسی که میخواد بشینه توی PS3 بازی کنه , به خاطر تک تک ثانیه ها و آخر بازی اونو بازی میکنه.
آقا نیما شما مطمئنی
تنها نقش کلیدی که میتونه داشته باشه اینه که Solid Snake اینا برن سر خاکش !!!
Bigboss رو یجورایی پدر Solid Snake بدونید ...
Solid Snake کاراکتر اصلی MGS 1 - MGS 2 و حالا MGS 4 هست که داستان تمامیه این قسمت ها بعد از سال 2000 هست ...
Bigboss که بنام Naked Snake هم شناخته میشد کاراکتر اصلی MGS 3 و MGS Portable Ops هست که داستان این دو قسمت بر میگرده به حدود سال 1970 و قبلش ...
آقا نیما شما مطمئنی
آخه یادمه در عکس اولیه ای که از بازی آمده بود شخصی بود که حدث می زدند BIGBOSS باشه
دوما EVA که هنوز زنده است چه طور BIGBOSS نمی تونه زنده باشه
اون که از نظر ژنتیکی تغییراتی نداره
در اين قسمت امكان حضور هر شخصيتي هست!یه سوالی که ذهن منو مشغول خودش کرده:
*Eva* هم احتمال داره که برگرده؟! :cheesygri
یه "خورده حساب شخصی" باهاش دارم...
یه سوالی که ذهن منو مشغول خودش کرده:
*Eva* هم احتمال داره که برگرده؟! :cheesygri
یه "خورده حساب شخصی" باهاش دارم...
در اين قسمت امكان حضور هر شخصيتي هست!
اره Eva هم حضور داره بهنام . یادمه تو یکی از تریلرها نشونش دادند .
این هم عکسشه :