Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

دوستان سلام.
الان نزدیک ریلیز بازیه...
من 1 چیزی هنوز که هنوزه نفهمیدم....
شخصیت متال گیر 4 همون شخصیت متال گیر 3 (بیگ باس) هستش؟؟؟؟

نه عزیز OLD SNAKE است همون SNAKE خودمون پیر شده . اما حضور BIG BOSS تایید شده و یک نقش کلیدی در بازی را دارد . ;)

تا اینجا که من می دونم (اطلاعات من) و پیش نمایشی که از بازی نوشتم، تو نسخه های قبلی یک ماده ای برای کشتن اسنیک بهش تزریق شده. الانم اسنیک فقط 6 ماه وقت داره تا دنیا رو نجات بده و بعد خداحافظ همه فن ها.

به همه ی کسایی که میخوان تا اومدن بازی از داستان بازی سر درارن پیشنهاد میکنم به تاپیک MGS Fan Club (لینکش توی امضام هست) برن و تا جان دربدن دارن تمام صفحاتو بخونن.(بعضی صفحه ها و کل کل و بحث راجع به داستان بازی بین بچه ها هم جالبه;)).مطمئن باشین به اندازه ی کافی چیز دسگیرتون میشه.

hamid barca یه سوال کردی که جوابشو بهت می دم ولی قبلش تو همین تایپکی که reza razor گفته برو ببین داستان چیه . اون snake ای که در قسمت سوم دیدی big boss اه همونی که این solid snake رو از روش clone کردن(شبیه سازی) .

همونطور که میدونید(نمیدونید) اولین Review بازی منتشر شده و یک امتیاز درخشان 10/10 به بازی داده شده.

OPM%20MGS4%20Cover%20Crop--article_image.jpg

And he very happily gave it a none-better 10/10 score. The review will be in issue 19, which goes on sale on Friday 16th of May, but you don't have to wait that long

میتونید مصاحبه Gamesradar رو با نویسنده این نقد اینجا بخونید !

hamid barca یه سوال کردی که جوابشو بهت می دم ولی قبلش تو همین تایپکی که reza razor گفته برو ببین داستان چیه . اون snake ای که در قسمت سوم دیدی big boss اه همونی که این solid snake رو از روش clone کردن(شبیه سازی) .
اون تاپیک 98 صفحه هست من اینقدر ها فن این بازی نیستم:biggrin1:
فقط یه چیزی اگه این شبیه سازیه پس چرا پیره خوب زمان جوونیهاش رو شبیه سازی میکردن که خوشتیپ تر بود:cheesygri
بازم شرمنده که پا برهنه اومدم وسط این همه طرفدار جان بر کف :eek:و سوالات مبتدیانه میپرسم:biggrin1:

آقا شما ها چه جور متال گیر فن هایی هستید که هنوز نمی دونید لیکوئید کیه ؟
oldsnake کیه ؟ solidsnake کیه ؟ bigboss کیه ؟!!!!!!!!!!!!!!
البته با عرض معذرت از همه دوستان
اگه نمی دونید چی به چیه یه سری به ترجمه ای که آقای reza ramor زده بزنید خیلی خوبه
اینارو شما باید وقتی متالگیر بازی می کنید بفهمید نه اینجااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم معذرت می خوام از همه عزیزان

همونطور که میدونید(نمیدونید) اولین Review بازی منتشر شده و یک امتیاز درخشان 10/10 به بازی داده شده.

OPM%20MGS4%20Cover%20Crop--article_image.jpg

میتونید مصاحبه Gamesradar رو با نویسنده این نقد اینجا بخونید !

جالب بود! همش میترسیدم چیزی نگه که من نباید بشنوم.(البته یه چیزایی گفتش اما نه مستقیم).

GR: You said in your review that MGS4 isn't perfect. What were your biggest complaints with it, and why did those issues disappoint you? Any major flaws?

PF: I think the game's ending suffers from the Return Of The King syndrome in that it keeps ending when it should really draw a line earlier on. That's the main one for me.
============================================================
GR: Can you talk about anything that really surprised you? Anything you weren't expecting, or that you expected to be there but wasn't?

PF: I was expecting the faction dynamic to be enforced, and to feature for longer. The other thing that surprised me is something that should be left to surprise you too. Sorry!
============================================================
GR: Did the game's ending feel as final a resolution as we're being led to believe it is, or is there still potential for continuation with or without Kojima?

PF: A bit of both. This is the end of Snake's story, but there are other characters who feasibly could live to sneak another day.
:confused::confused:

Last edited by a moderator:
PF: A bit of both. This is the end of Snake's story, but there are other characters who feasibly could live to sneak another day.
در این جمله آخری گفته این پایان داستان اسنیک هست ولی کارکتر های دیگه ای هستند برای ادامه بازی ...... (شاید منظورش کارکتری مثل Raiden باشه که هنوز جوونه و اول راهه)
پس اینطور که معلومه Solid Snake یا همون Old Snake توی این MGS4 میمیره :(

Last edited by a moderator:
نه عزیز OLD SNAKE است همون SNAKE خودمون پیر شده . اما حضور BIG BOSS تایید شده و یک نقش کلیدی در بازی را دارد . ;)

تنها نقش کلیدی که میتونه داشته باشه اینه که Solid Snake اینا برن سر خاکش !!!

Bigboss ( یا همون Naked Snake ) نزدیک به 90 سال قبل از داستان MGS 4 مرده !!

Bigboss رو یجورایی پدر Solid Snake بدونید ...

Solid Snake کاراکتر اصلی MGS 1 - MGS 2 و حالا MGS 4 هست که داستان تمامیه این قسمت ها بعد از سال 2000 هست ...

Bigboss که بنام Naked Snake هم شناخته میشد کاراکتر اصلی MGS 3 و MGS Portable Ops هست که داستان این دو قسمت بر میگرده به حدود سال 1970 و قبلش ...

لطفآ اگه چیزی از نقدهای سایتها و داستان بازی و ... هست که آخر بازی یا حوادث داخل بازی رو لو میده , توی spoiler بزارین. چون MGS بازی ای هست که کل اساسش روی داستانه و حالا برای من بدبخت :(( که نمیتونم بخرم مهم نیست آخرش رو بخونم ولی کسی که میخواد بشینه توی PS3 بازی کنه , به خاطر تک تک ثانیه ها و آخر بازی اونو بازی میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or