Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

شما کودوم رو میگید ؟

-----------

بچه ها چند تا Trailer ـه دیگه از بازی اومده که من هنوز خودم دانلودشون نکردم:

33933-cm_mgs4_keitai%5B2%5D_gt_large.jpg

SD Download (4MB)

33929-thumb.jpg

SD Download (8.3MB)

33928-thumb.jpg

SD Download (7.5MB)

33927-thumb.jpg

SD Download (7.8MB)

33853-t_mgs4_2008_jp.jpg

SD Download (19.1MB)
چه خبره:eek:
این 19 مگی که احتمالا همونیه ک قبلا گذاشتی بقیم که احتمالا تبلیغ بازین و چیز خاصی نباید داشته باشن;)
حالا باز بقیه ببینن بگن.

توی Trailer هایی که بالا گذاشتم نشون میده که بازی مثل بازی های 360 از سیستم امتیاز دهی استفاده میکنه که البته خیلی با اچیومنت فرق میکنه. مثلا توی یکی از Trailer ها نشون میده که اسنیک بار اول از جلوی یک سرباز رد میشه و بازی به حالت Alert در میاد. اسنیک میره یکجا قایم میشه تا Alert از بین بره. در این حالت 1000 Bonus میگیره. دفعه ی بعد سرباز ها رو میکشه ( با تیر ) که در این حالت 500 Bonus میگیره. دفعه ی بعد سرباز ها رو خفه میکنه و بی صدا میکشه که در این حالت 2000 Bonus میگیره.

برای اطلاعات بیشتر Trailer زیر را دانلود کنید:

33928-thumb.jpg

SD Download (7.5MB)

یک چیزی هم که خودم کشف کردم از عکسهایی که SNAKE 2007 گذاشت !
اگر در این عکس دقت کنید، میبینید روی بازیی که اون دختر دستش گرفته، درجه سنی ژاپنی ها قرار گرفته ولی BOXSHOT ـش همون BOXSHOTـی هست که گفته بودند فقط برای UC هست !

i6h09i.jpg

بچه ها جون من برین این Song آخر mgs3 رو dl کنین دوباره گوش بدین حال و روز الان اسنیک و ببینین گریتون میگیره . فکر می کنم موقعی که mgs3 تموم شده kojima پایان داستان mgs4 تو ذهنش داشته .

اینم لیریک
Son,
You've got a way to fall,
They'll tell you where to go,
But they won't know,
Son,
You'd better take it all,
They'll tell you what they know,
But they won't show,

Oh,
I've got something in my throat,
I need to be alone,
While I suffer,

Son,
You've got a way to kill,
They're picking on you still,
But they don't know,

Son,
You'd better wait to shine,
They'll tell you what is yours,
But they'll take mine,

Oh,
I need to be alone,
While I suffer,

Oh,
There's a hole inside my boat,
And I need stay afloat,
For the summer,
Long,

Oh,
I need to be alone,
While I suffer,

Oh,
There's a hole inside my boat,
And I need stay afloat,
For the summer,

Son,
You've got to wait to fall,
They'll tell you where to go,
But they won't know

آخرین ویرایش:
به نظرم علیرضا جان همین باکس شاتی که دست دختر قشنگ تر حالا نمیدونم
اخر مال pal چه شکلی شد ولی خدا کن یکی پال هم همین باشه
گفته بودند اون BOXSHOT آبی رنگ ـه برای PAL و J هست. از اون جایی که Jـش اینجوری هست، احتمال زیاد PALـش هم به همین شکل هست.

-----------------

بچه ها اینجا یک سری اطلاعات از محصولاتی که تو بازی وجود داره و اکثرشون هم ژاپنی هستند، هست که البته زبونش ژاپنی هست ولی تو N4g به زبون انگلیسی ترجمه شده. ( منبعش Famistu هست. )

منبع ژاپنی ( منبع اصلی )
ترجمه در N4G

وسایلی که اسنیک در بازی از اون ها استفاده میکنه رو نام برده:

Regain 24" energy drinks, UNIQLO T-shirts, I-pod, British motorcycle manufacturer Triumph Motorcycles, Sony Ericsson cellphones, ga-ko alarm clock, Assasin's Creed, movie "I Am Legend", and Japanese idol Akina Minami.

ut3.jpg

rige1.jpg

rige2.jpg

rige3.jpg

tora1.jpg

tora3.jpg
tora2.jpg

so1.jpg
so2.jpg

apu1.jpg

apu2.jpg

ga2.jpg

ga1.jpg

akina0.jpg

akina1.jpg

ipod1.jpg

ipod2.jpg
ipod3.jpg

asa1.jpg

asa3.jpg

iam.jpg

آخرین ویرایش:
گفته بودند اون BOXSHOT آبی رنگ ـه برای PAL و J هست. از اون جایی که Jـش اینجوری هست، احتمال زیاد PALـش هم به همین شکل هست.

-----------------

بچه ها اینجا یک سری اطلاعات از محصولاتی که تو بازی وجود داره و اکثرشون هم ژاپنی هستند، هست که البته زبونش ژاپنی هست ولی تو N4g به زبون انگلیسی ترجمه شده. ( منبعش Famistu هست. )

منبع ژاپنی ( منبع اصلی )
ترجمه در N4G

وسایلی که اسنیک در بازی از اون ها استفاده میکنه رو نام برده:

ut3.jpg

rige1.jpg

rige2.jpg

rige3.jpg

tora1.jpg

tora3.jpg
tora2.jpg

so1.jpg
so2.jpg

apu1.jpg

apu2.jpg

ga2.jpg

ga1.jpg

akina0.jpg

akina1.jpg

ipod1.jpg

ipod2.jpg
ipod3.jpg

asa1.jpg

asa3.jpg

iam.jpg
واقعا از چیزایی که میزاری و زحمت میکشی ممنون(همینطور جناب snake 2007).
از نظر من بهت واقعا باید عنوان کاربر فعال انجمن PlayStation 3 داده بشه;)(که نمیدونم چرا داده نمیشه!)
========================================
راستی با اون عکس ومپ که گوشی دستشه خیلی حال کردم عجب تیپی زده مرتیکه خوناشام:cheesygri:cool:

آخرین ویرایش:
مثه اینکه تغییر چهره ی اسنیک جز Camouflage است چون هر دفعه عوض می شه صدای OctoCamo ش در میاد :laughing:
در دقیقه ی 1:16 اگه دقت کنید یه صدای جدید می شنوید,به نظرتون صدای کیه ؟؟
تو اون عکسه هم دومی از سمت راست,به نظر می رسه بیگ باس باشه که از قبر کشیده باشنش بیرون:laughing:
من شنیده بودم Ryan Payton خیلی رو اسپویلر حساسه,پس این همه تریلر اسپویلر از کجا میاد:mad::mad::mad:

بچه ها این تریلر 187.10 مگا بایتیه چیه؟ یه وقت HD این 19 مگیه نباشه الکی dl نکنم :biggrin1: اگه کسی دان کرده جواب بده.
من هنوز دانلودش نکردم ولی الآن وسطاش هستم. این 187 مگی 10 , 12 دقیقه اول بازی هست که من چون PS3 ندارم :( دارم میگیرمش !

من هنوز دانلودش نکردم ولی الآن وسطاش هستم. این 187 مگی 10 , 12 دقیقه اول بازی هست که من چون PS3 ندارم :( دارم میگیرمش !
من دیشب تا یه جاهاییش رو دیدم !
چیز جدیدی نداره، همون Trailer هایی هست که قبلا" بوده فقط اسم عوامل ساخت بازی رو مینویسه و یک کمی هم Gameplay داره. ( البته اولش رو دیدم )

پ.ن: من لینک دانلودش رو تو GT پیدا نمیکنم، شما ها از کجا دانلود میکنید ؟

من دیشب تا یه جاهاییش رو دیدم !
چیز جدیدی نداره، همون Trailer هایی هست که قبلا" بوده فقط اسم عوامل ساخت بازی رو مینویسه و یک کمی هم Gameplay داره. ( البته اولش رو دیدم )

پ.ن: من لینک دانلودش رو تو GT پیدا نمیکنم، شما ها از کجا دانلود میکنید ؟
http://download.gamevideos.com/18834/MGS4Opening_640x360.wmv

2014 فقط 4 - 5 سال بعد از MGS 1 هست که اون موقع Solid Snake حدود 30 سالش بوده فقط !
این Solid Snake ی که الان توی MGS 4 هست حدود 50 - 60 سالشه ! مطمئنا داستان زودتر از 2030 نیست ....
مطمئن باش که 2014 ه چرا چون به استناد خود تریلره E3 2007 نائومی در مورد FOXDIE می گه :
نه سال قبل در Shadow Moses من اونو بهت تزریق کردم ، اسنیک.
و اگر بازی کرده باشین می دونین که ماجرای Shdow Moses در سال 2005 اتفاق افتاد
Do the Math
==
یعنی چی ؟ مگه لیکوئید مرده ؟!
شما ها مطمئنید که نزدیک بازی ها رفتین ؟
بله که لیکوئید مرده در پایان MGS1 بعد از تعقیب و گریز جیپ ها لیکوئید میاد که کار سالید رو تموم کنه اما زرت سکته می زنه میمیره مثل اختاپوس و بیکر
اینی که الان لیکوئید هست فقط یه قدرت روحی و روانیه که تونسته بدن آسلات رو توسط همون دست لیکوئید که به آسلات پیوند زده شده بگیره (یعنی جسما مرده اما روحا زنده س
==
حالا یه سوال
معلوم نشده بدن Raiden چرا داره وا میره که مجبور شده همش رو روباتی کنه (غیر ا کله ش و شش هاش )
یا چرا خون سفید بالا میاره ؟

شما ها مطمئنید که نزدیک بازی ها رفتین ؟
بله که لیکوئید مرده در پایان MGS1 بعد از تعقیب و گریز جیپ ها لیکوئید میاد که کار سالید رو تموم کنه اما زرت سکته می زنه میمیره مثل اختاپوس و بیکر
اینی که الان لیکوئید هست فقط یه قدرت روحی و روانیه که تونسته بدن آسلات رو توسط همون دست لیکوئید که به آسلات پیوند زده شده بگیره (یعنی جسما مرده اما روحا زنده س
من فکر کردم منظورت Liquid Ocelot هست ! یک لحظه غاطی کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or