snake_pianist
Loyal Member
انگار فقط من اینجا PS3 ندارم !
خب آریا جون اون 360 او بفروش یه ps3 بخر:biggrin1: اینجوری ps3 دار میشی:biggrin1:
انگار فقط من اینجا PS3 ندارم !
واحسرتا ! وا مصیبتا ! بالاخره اون 187 مگی دانلود شد و کف کردیم ! همون طور که علیرضا گفت 10 دقیقه اول بازی همون تریلر E3-2006 هست که اولش با یه آهنگ فوق العاده زیبا و غم انگیز شروع میشه و بعدش Gekko ها میان و ... ولی توی بازی اصلی تفاوتهای کوچیک و بزرگی با اون تریلر وجود داره و جوش بهتره. تیکه هایی که از گیم پلی نشون میده کمه ولی توی یکی از این تیکه ها سکته کردم ! Snake داره راه میره و در همون حال یدونه Gekko از دور با یه حالت فوق العاده سینمایی میدوئه طرفش و سربازای بدبخت رو لت و پار میکنه ( همون تیکه ای که توی E3 هم بود و حالا اونجا رو به جای اینکه ببینیم بازی میکنیم ) بعد Snake از دستش درمیره و پناه میبره به یه جای متروکه که یه دفعه در و دیوار میشکنه و یه Gekko ی دیگه تلپی از بالا میپره پایین ! فوق العاده بود آقا فوق العاده !
کوجیما دوسِت داریم
http://download.gamevideos.com/18834/MGS4Opening_640x360.wmvdamn you, link me, damn you, link meeee....
یه ***** شکن ردیف کن برا خودت,یه روز بعد از اومدن بازی کات سین هاش میره رو youtube.comاون تیکه رو بچسب که Gekko ئه لِنگشو میندازه طرف Snake !
آره
انگار فقط من اینجا PS3 ندارم ! کاش میشد وقتی بازی منتشر میشه , یه نفر بشینه کل Cutscene ها رو آپلود کنه ببینیم
روی لینک کلیک راست کن.copy link adressاسنیک کم پیدایی :biggrin1: . راهی برای دانلود از youtobe نداریم . :confused:
اسنیک کم پیدایی :biggrin1: . راهی برای دانلود از youtobe نداریم . :confused:
:biggrin1:دوستان ببخشید
این سوال من اصلاً ربطی به بحث شما نداره ولی چون اینجا بخش متالگیر باز های حرفه ای هست یه سوالی دارم که اگه جوابشو بدین ممنون میشم
خبرهایی مبنی بر اینکه اون مخلوقی که در متالگیر 4 با شخصیت ومپ مبارزه می کرد یه دختره !!
آیا واقعاً دختره و اگه هست چه جور دختریه !!!:cheesygri
و اینکه من تا 3 روز پیش فکر میکردم اون رایدن .... اصلاً این رایدن توی متالگیر 4 چه نقشی داره ؟
ممنون میشم