Mehrdad
کاربر سایت
از تو قسمت Item ها ، سرنگ رو انتخاب كن و به خودت بزن (وقتي روشي دايره رو فك كنم بايد بزني) . وقتي كه زدي اون عروسك هايي كه در دست داره رو با يه اسلحه بزن و بنداز زمين و برو برشون دارسلام دوستان یکی به من کمک کنه اینجا که روی کره یک موجودی نشسته و هی خنده میکنه را رد کنم تیر هم هیچ فایده ای نداره. تیر وقتی میخوره به پایه کره قطع و وصل میشه. منظور من توی مرحله احر کشتی هست اونجا که سالن هست پر کامپیوتر لطفا دوستانی که تا اخر بازی رفتندکمک کنند من هم این بازی رو تموم کنم .ممنون
سلام دوستان یکی به من کمک کنه اینجا که روی کره یک موجودی نشسته و هی خنده میکنه را رد کنم تیر هم هیچ فایده ای نداره. تیر وقتی میخوره به پایه کره قطع و وصل میشه. منظور من توی مرحله احر کشتی هست اونجا که سالن هست پر کامپیوتر لطفا دوستانی که تا اخر بازی رفتندکمک کنند من هم این بازی رو تموم کنم .ممنون
اون عروسک هارو باید یه 4/5 باری هم بزنی تا بیفتن .اول باید عروسک که دست چپشه رو بزنی.از تو قسمت Item ها ، سرنگ رو انتخاب كن و به خودت بزن (وقتي روشي دايره رو فك كنم بايد بزني) . وقتي كه زدي اون عروسك هايي كه در دست داره رو با يه اسلحه بزن و بنداز زمين و برو برشون دار
فقط بخش داستانی رو ساپورت کنه کافیه .پچ براش بدن ، Metal Gear Online خراب میشه .
این 3.2 گیگ را میشود نصفه نصفه گرفت یا همه اش را یک جا باید گرفت ؟ با اون برنامه دانلود پچ ها با رایانه که تو سایت هست می شود پچ را گرفت یا باید تو بازی بود ؟