هيچي يه سرنگ هست پيدا ميكني توي لوازمت بعد وقتي زديش ميري بالاي سر ومپ r1 + مثلث رو ميزني البته اگه درست يادم باشه اگه درست گفته باشم و بزني سرنگ رو ميزنه زيرگلوش :d
دستت درد نکنه فقط اون سرنگو از کجا باید پیر بیارم ؟ توی map دنبالش بگردم ؟هيچي يه سرنگ هست پيدا ميكني توي لوازمت بعد وقتي زديش ميري بالاي سر ومپ r1 + مثلث رو ميزني البته اگه درست يادم باشه اگه درست گفته باشم و بزني سرنگ رو ميزنه زيرگلوش :d
تو وسایل سنیک هست لازم نیست جایی دنبالش بگردی.دستت درد نکنه فقط اون سرنگو از کجا باید پیر بیارم ؟ توی map دنبالش بگردم ؟
بله فقط تفنگی هستسلام این متال گیر فقط تفنگیه شمشیری نداره؟
اگه اینطوریه میفروشمش!!
نه بابا مخفی کاری میل خودته که چه جوری بازی کنی هم میتونی همه را بکشی بدونه اینکه مخفی بشی و هم میتونی هیچکس را نکشی و بازی را تمام کنیبچه ها چون من زیاد از سبک مخفی کاری خوشم نمیاد میخواستم بدونم کل بازی مخف یکاریه؟؟؟؟؟؟
یا اگه کلش مخی کاری نیست تقریبا چند درصدش اینطوریه!؟
سلام مرحله اخر توی کشتی باید چیکار کنم تا کشته نشم ؟ تا میرم در را باز کنم دو تا ربات دنبالم میکنن وبعدش خلاص در ضمن همه راهها را امتحان کردم هر چی هم میکشی تموم نمیشن.لطفا راهنمایی کنید
اقا دستت درد نکنه اونجا رو با راهنمایی شما رد کردم. حالا چه جوری باید باس این مرحله را کشت همه روی هوا معلق هستند و هر چی تیر میزنی فایده نداره چیکار کنم