Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

یه چند باری با همون تیر زدن اونقدر بزن که بیفته رو زمین بعدش در حالی که افتاده رو زمین اسلحت رو Unequip کن و سرنگ ی که نائومی بهت داده رو equip کن .
پشتش واستا و R1 رو بگیر که ومپ رو بگیره بعدش علامتی میاد که باید مثلث رو بزنی .مثلث رو بزن تا سرنگو بهش تزریق کنه

آقا این یارو وَمپ رو چه جوری باید کشت ؟!

هیچ جوری نمیمیرهـ !

وقتی با تیر میزنیش میوفته میری پشت سرش وای میستی تا بلند شد فکر کنم با L1 از پشت میگیریش . قبلش هم باید تو آیتمهای ( سمت چپ ) سرنگ رو انتخاب کنی . سرنگ رو بهش تزریق میکنی ، چندبار که این کار رو تکرار کنی تمومه .

داستان این بازی چیه کسی میتونه برام بنویسه؟

نوشتن داستان این بازی خیلی راحت نیست چون برای نوشتن باید برگردی و از سری اول شروع کنی و کلی دنگو فنگ داره خیلی طولانی می شه خودت بشین بازی کن حالشو ببر.
فقط خلاصه : قبل جنگ جهانی دوم چند کشور متحد شدن و پول زیادی رو انبار کردن که تو جنگ دوم این پول محو شد و بعد معلوم شد با اون پول دارن MG می سازن , ....
کسی که بخواد داستان کل بازی رو کامل بنویسه باید تک تک سکانس ها گفتگو های بی سیم و نانو ماشین ها و ... کاملا گوش بده و حتی چند بار یکی رو تموم کنه .
ترتیب داستانی :
MGS3
MG
MG2
MGS
MGS2
MGS4
وقتی تمام اینارو تمامو کمال تموم کنه و فراموشی بش دست نده داستان رو می تونه بنویسه و تعداد کمی می تونن این کارو انجام بدن یا به عبارتی باید خر فن تمام عیار باشن که تعدادشون معدود و حتی وقت خیلی زیادی می بره و بازم امکان داره خلاصه کنی :|.
پس خودت دست بکارشو یا ... کوجیمارو گیر بیار:d.

دوست عزیز کل PS3 انحصاری هاش یه ور این بازی یه ور !! اونوقت ارزش نداشته باشه ؟ حتما بگیر بازی کن . گرافیکیش والا از خیلی بازی های الان هم بهتره

امروز صبح ساعت 4 تمومش کردم بینظیر بود
حیف که تموم شد :(
تو این 2 هفته متال گیر سولید 1 و 2 و peace walker رو هم باز تموم کردم واقعا بازیهاش بینظیرن هرچیم زمان بگذره کهنه نمیشن

آخرین ویرایش:
امروز صبح ساعت 4 تمومش کردم بینظیر بود
حیف که تموم شد :(
تو این 2 هفته متال گیر سولید 1 و 2 و peace walker رو هم باز تموم کردم واقعا بازیهاش بینظیرن هرچیم زمان بگذره کهنه نمیشن
ایول شما متال گیر 1 رو داری ؟از کجا گیر اوردی؟
دوستان میشه لطف کنین sound track های بازی رو بذارین,من هاردم داغون شد و هر چی داشتم به فنا رفت.
:(

ایول شما متال گیر 1 رو داری ؟از کجا گیر اوردی؟
دوستان میشه لطف کنین sound track های بازی رو بذارین,من هاردم داغون شد و هر چی داشتم به فنا رفت.
:(

از تورنت دانلود کردم من راحت پیدا میشه البته یه سری فایل هم باید بگیری که بتونی رو ویندوز 7 راحت اجراش کنی
نسخه ی گیم کیوب رو هم با دلفین میتونی باز کنی

از تورنت دانلود کردم من راحت پیدا میشه البته یه سری فایل هم باید بگیری که بتونی رو ویندوز 7 راحت اجراش کنی
نسخه ی گیم کیوب رو هم با دلفین میتونی باز کنی
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از چه سایتی دانلود کردی من لینک مگا اپلودش رو پیدا کردم که 2 دیسک هست ولی لینک کرکش و فیکسش خراب بود.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or