Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

mohamad_128 جان شما که تو Profileـت زدی PS2 داری، اگر داری چند وقت صبر کن ( 1هفته، شایدم کمتر ) که بازی MGS Essential برای PS2 بیاد و برو اونو تو PS2 بازی کن. اون بازی شمال هر سه MGS هست ( 1 و 2 و 3 )
سبک بازی اکشن مخفی کاری هست و شما باید بدون اینکه کسی متوجه بشه بازی رو طی کنید... ( سربازان و ... )
در ضمن بازی سوم شخص هست (TPS)

MGS Essential که الان حدودا 1 ماهی هست ریلیز شده ... اگه اورجینالشو بگیری میتونی با همین PS3 ( البته 60 گیگ و 80 گیگ ) هر سه تاشو بازی کنی .

اینم بگم که این پک فقط برای UC اومده و برای ریجن های دیگه نمیاد ، در نتیجه اگه بخواین با PS3 بازی کنید باید حتما دستگاه هم UC باشه :biggrin1:

خیلی پک خوبی هست ، من از Play-Asia اصلش رو خریدم و اونا هم همین دیروز فرستادن ، حالا ببینم کی میرسه دستم ( خودشون گفتن تا 25 اپریل ) ... میخوام قبل از MGS 4 بشینم یه بار دیگه هر سه تاشو به ترتیب بازی کنم تا برسیم به اصل ماجرا ...

آخرین ویرایش:

MGS Essential که الان حدودا 1 ماهی هست ریلیز شده ... اگه اورجینالشو بگیری میتونی با همین PS3 ( البته 60 گیگ و 80 گیگ ) هر سه تاشو بازی کنی .

اینم بگم که این پک فقط برای UC اومده و برای ریجن های دیگه نمیاد ، در نتیجه اگه بخواین با PS3 بازی کنید باید حتما دستگاه هم UC باشه :biggrin1:

خیلی پک خوبی هست ، من از Play-Asia اصلش رو خریدم و اونا هم همین دیروز فرستادن ، حالا ببینم کی میرسه دستم ( خودشون گفتن تا 25 اپریل ) ... میخوام قبل از MGS 4 بشینم یه بار دیگه هر سه تاشو به ترتیب بازی کنم تا برسیم به اصل ماجرا ...
نیما جان Play-Asia به ایران شیپ می کنه ؟
پول گمرک رو کی باید داد ؟
ممنون می شم یه سری توضیح کامل بدی شاید منم خواستم از این سایت بازی بخرم.
ممنون

نیما جان Play-Asia به ایران شیپ می کنه ؟
پول گمرک رو کی باید داد ؟
ممنون می شم یه سری توضیح کامل بدی شاید منم خواستم از این سایت بازی بخرم.
ممنون

به ایران که شیپ میکنه ، چون توی لیستش هست و همه اطلاعات منو هم قبول کرد . این اولین خرید من از این سایت بود و هیچ اطلاعی ازش ندارم ! اگه بازی دستم رسید ، اونموقع میتونم شرایطش رو بگم .

کلا از من 45 دلار گرفتن ، 35 تا که قیمت خود بازی بود و 10 تا برای هزینه Shipping . که البته سو نوع مختلف داشت باری پست ، از لحاظ جعبه ، که یکی توی پاکت میفرستادن 5 دلار - یکی توی یه جعبه 10 دلار - و یکی توی یه جعبه بهتر 15 دلار

من براشون یه ایمیل زدم که از کجا مطمئن باشیم که خرید از شما safe هست در جواب گفتن ازکسانی که خرید داشتن بپرسید تا مطمئن بشید
حالا نیما خریده و ما هم وقتی رسید ازش میپرسیم که مطمئن بشیم:biggrin1:

میدونم بی ربطه
اما قکر میکنین این سایت میتونه بازیهای درجه M به بالارو وارد کنه . مگه اعلام نشده که دیگه حق فروشه بازیهای بالای M داده نمیشه

میدونم بی ربطه
اما قکر میکنین این سایت میتونه بازیهای درجه M به بالارو وارد کنه . مگه اعلام نشده که دیگه حق فروشه بازیهای بالای M داده نمیشه

اتفاقا بیربط هم نیست چون اونا میفرستن اگر اینطرف به مشکل خورد و تو پست یا گمرک یا ... جلوش گرفته شد تکلیف چیه؟:confused:
تو یه تاپیک دیگه هم من گفتم که میگن این رده سنی ممنوع اعلام شده:(
در هر حال فکر میکنم اینایی هم که تو بازار میارن و با قیمتهایه بالا میدن به همین دلایله دیگه اوناهم فهمیدن به این آسونیها نیست هر کاری میخوان میکنن

خوب همه MGS ها هم Mature ه و هم اینکه چیزی که اینجا حساس هستند روش Se**al Content دارن . در نتیجه در صورت رسیدن یا نرسیدن این پک ، همه چی مشخص میشه .

من سفارش دادم چون اگه برسه خیلی خوب میشه از این به بعد . کلا به ریسکش میارزید به نظرم .

کاشکی بجای mgs1
mgs twin snakesرو تو این پک میذاشتن
منظورم اینه کهtwin snakes که انحصاریgc هست رو برایps2 پورت میکرد
اخه گرافیکmgs1 خیلی ستمه
ولی
xxmgscompare14_640w.jpg
twin snakes
:eek:

مرسی

kiya
کاشکی بجای mgs1
mgs twin snakesرو تو این پک میذاشتن
اتفاقا باید ممنون باشی که این کارو نکردن :دی. TS یه CutScene های داره که اگر ببینی، بازیُ کنسولُ و ... همه رو خورد میکنی :cheesygri.
ویرایش: ts تحد لیسانس |Nintendo ست و فکر نکنم |Konami بتونه برنامه ریزی بکنه براش.

باتشکر از نیما و احسان عزیز.

آخرین ویرایش:
خوب همه MGS ها هم Mature ه و هم اینکه چیزی که اینجا حساس هستند روش Se**al Content دارن . در نتیجه در صورت رسیدن یا نرسیدن این پک ، همه چی مشخص میشه .

من سفارش دادم چون اگه برسه خیلی خوب میشه از این به بعد . کلا به ریسکش میارزید به نظرم .
یه چیز دیگه اینکه حتی اگه فرضو به این بگیریم که همه ی بازیها دستمون برسن اینکار فقط برای بازیهایی بنظرم عاقلانس که وقتی وارد ایران شدن بالای 100 یا 120 یا... قیمت داشته باشن. همین GTA واسه من بدون حساب مالیات که احتمالا آخر میگیرن نزدیک 90 تومن خرج داشته.

1 ماه که فکر نمیکنم، تو EB games که 2 روز اومده ! توی Play asia هم برای پیش فروش بود.
منم میخوام همین کار رو بکنم، گفتم واسم بیارن از US ، دستگاهم هم که UC ـه :دی

اینو Kojima اول آپریل داد بیرون که بدشم گفت چون از AC خیلی خوشم اومد Altayr رو انتخاب کردم برای این "شوخی"
البته این کار ها به علاقه ی کوجیما به خانوم Jade Raymond هم برمیگرده :دی

درود ب همه
:دی

احتمالا جزو چیز های "ازاد شدنی" ست:دی.

پ.ن. بادا بادا مبارک بادا ... ( پیدا کنید پرتقال فروش را ).

من همون روزی که اومد اینجا گذاشتم Trailer رو:

آخر این Jade Raymond با کوجیما ازدواج میکنه :cheesygri

32438-t_mgs4_aprilfoolssurp.jpg

HD: http://www.gametrailers.com/download/32472/t_mgs4_aprilfoolssurpv2_h264.wmv

143.4MB

SD: http://www.gametrailers.com/download/32438/t_mgs4_aprilfoolssurpv2.wmv

43.8MB

یه trailer هستش از گیم پلی MGS4 که Snake لباس Altair رو پوشیده. اولش هم Jade صحبت میکنه. آخرش هم kojima ! ( در حد 1 جمله )

پ.ن: پیشنهاد میشه SDـش رو بگیرین :دی 140MB نمیرزه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or