يعني 40 گيگ بازي ps2 , ps1 نميخوره؟ مال شما كه اجرا ميشه عين ps2 اجرا ميكنه؟اگه اورجینالشو بگیری میتونی با همین PS3 ( البته 60 گیگ و 80 گیگ ) هر سه تاشو بازی کنی .
بله، با 40 گیگ نمیتونید بازی کنید. عین PS2 اجرا میکنه. فقط حتما" باید ریجن دستگاه UC باشه ها، چون همونطوری که نیما گفت این بازی فقط برای UC اومده !يعني 40 گيگ بازي ps2 , ps1 نميخوره؟ مال شما كه اجرا ميشه عين ps2 اجرا ميكنه؟
يا مثلا مثل ps2 كه بازي ps1 ميزاشتي اكثرشون يه مقدار صفحه رو بالا ميبره؟
الان اکثرا" 19.99$ هستند ولی اگر قیمت رو برای Essential میخوای، Essential 29.99$ ـه.قیمت بازی های اورجینال ps2 چنده؟ :blushing:
البته این کار ها به علاقه ی کوجیما به خانوم Jade Raymond هم برمیگرده
من همون روزی که اومد اینجا گذاشتم Trailer رو:
سلام
میخوام یه پیشنهاد مطرح کنم ببینیم که اگر طرف دار داشت و عملی شد دیگه ایندفه دسته توپخونه رو بگذاریم تو حنا تا دفعه بعد قیمته فضایی ندن
من پیشنهاد رو مطرح میکنم و اگر استقبال شد و قرار شد اجرا بشه یکی از دوستان لطف کنه پیگیریش کنه
به نظره من یکی از آقایون ( مثلا آقا نیما) که از سایته play-asia خرید کرده و آشنا هست بیاد لطف کنه و قبوله زحمت کنه از اونایی که بازی رو میخوان پول بگیره و از سایت خرید کنه اینطوری هم هزینه حمل سرشکن میشه و هم ممکنه تو تعداده بالا تخفیفی قائل باشن .
در هر صورت یه بار که این کار بشه میشه بازم تکرارش کرد و یکی از محاسنش هم اینه که دوستامون تو توپخونه یه کم به خودشون میان که برای بازیهایه این مدلی اینقدر دندون گرد نکنن:biggrin1:
منتظرم دوستان نظراتشون رو بگن:confused:
راستی من یادم رفت راجع به بچه هایی که شهرستان هم هستن باید یه فکری کرد برای ایختنه پول که مشکلی نیست به حساب میریزن ولی برایه تحویلش یه فکری باید کرد چون هرکسی این کار رو قبول کنه درست نیست زحمته پست و ... بیافته گردنش
کسی اگر پیشنهادی داره بگه:confused:
راستی من یادم رفت راجع به بچه هایی که شهرستان هم هستن باید یه فکری کرد برای ایختنه پول که مشکلی نیست به حساب میریزن ولی برایه تحویلش یه فکری باید کرد چون هرکسی این کار رو قبول کنه درست نیست زحمته پست و ... بیافته گردنش
کسی اگر پیشنهادی داره بگه:confused: