Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

نیما کمک یا یکی از دوستان .
من رفتم در سایت ثبت نام کردم حواسم نبود آنجایی که مربوط به آمریکا میشد را انتخاب کردم ( canada ....) یادم نیست و ایران را انتخاب کردم هر کار میکنم اصلا اون گزینه حذف نمیشه باید چکاری انجام دهم با تشکر .

اگه اورجینالشو بگیری میتونی با همین PS3 ( البته 60 گیگ و 80 گیگ ) هر سه تاشو بازی کنی .
يعني 40 گيگ بازي ps2 , ps1 نميخوره؟ مال شما كه اجرا ميشه عين ps2 اجرا ميكنه؟
يا مثلا مثل ps2 كه بازي ps1 ميزاشتي اكثرشون يه مقدار صفحه رو بالا ميبره؟

يعني 40 گيگ بازي ps2 , ps1 نميخوره؟ مال شما كه اجرا ميشه عين ps2 اجرا ميكنه؟
يا مثلا مثل ps2 كه بازي ps1 ميزاشتي اكثرشون يه مقدار صفحه رو بالا ميبره؟
بله، با 40 گیگ نمیتونید بازی کنید. عین PS2 اجرا میکنه. فقط حتما" باید ریجن دستگاه UC باشه ها، چون همونطوری که نیما گفت این بازی فقط برای UC اومده !

چند عکس از این محصول:

51%2BrI8lN4XL._AA280_.jpg

e59781b0c8a0d9a5be3e8110._AA280_.L.jpg

020a81b0c8a0f9a5be3e8110._AA280_.L.jpg

51QdkJrayNL._AA280_.jpg

MGS4 Rating and Content

خب این نسخه هم مثل نسخه های دیگه ی سری MGS از ESRB درجه ی M ( Mature ) رو گرفت. این بازی به دلایل زیر M گرفت:

خون، شوخی های زشت ( یه همچین چیزی میشه: Crude Humor ) ، زبان قوی ( Strong Language ! ) موضوع های وسوسه آمیز! (Suggestive Themes ) خشونت...

منبع: boardsus.playstation.com

چرا S*xsual Content نداره ؟! فکر کنم "Suggestive Themes" یه چیزی تو مایه های همون Se*xual Content هست! :دی

سلام

میخوام یه پیشنهاد مطرح کنم ببینیم که اگر طرف دار داشت و عملی شد دیگه ایندفه دسته توپخونه رو بگذاریم تو حنا تا دفعه بعد قیمته فضایی ندن
من پیشنهاد رو مطرح میکنم و اگر استقبال شد و قرار شد اجرا بشه یکی از دوستان لطف کنه پیگیریش کنه

به نظره من یکی از آقایون ( مثلا آقا نیما) که از سایته play-asia خرید کرده و آشنا هست بیاد لطف کنه و قبوله زحمت کنه از اونایی که بازی رو میخوان پول بگیره و از سایت خرید کنه اینطوری هم هزینه حمل سرشکن میشه و هم ممکنه تو تعداده بالا تخفیفی قائل باشن .
در هر صورت یه بار که این کار بشه میشه بازم تکرارش کرد و یکی از محاسنش هم اینه که دوستامون تو توپخونه یه کم به خودشون میان که برای بازیهایه این مدلی اینقدر دندون گرد نکنن:biggrin1:

منتظرم دوستان نظراتشون رو بگن:confused:

سلام

میخوام یه پیشنهاد مطرح کنم ببینیم که اگر طرف دار داشت و عملی شد دیگه ایندفه دسته توپخونه رو بگذاریم تو حنا تا دفعه بعد قیمته فضایی ندن
من پیشنهاد رو مطرح میکنم و اگر استقبال شد و قرار شد اجرا بشه یکی از دوستان لطف کنه پیگیریش کنه

به نظره من یکی از آقایون ( مثلا آقا نیما) که از سایته play-asia خرید کرده و آشنا هست بیاد لطف کنه و قبوله زحمت کنه از اونایی که بازی رو میخوان پول بگیره و از سایت خرید کنه اینطوری هم هزینه حمل سرشکن میشه و هم ممکنه تو تعداده بالا تخفیفی قائل باشن .
در هر صورت یه بار که این کار بشه میشه بازم تکرارش کرد و یکی از محاسنش هم اینه که دوستامون تو توپخونه یه کم به خودشون میان که برای بازیهایه این مدلی اینقدر دندون گرد نکنن:biggrin1:

منتظرم دوستان نظراتشون رو بگن:confused:

:eek::eek: فکر خوبیه منم میخواستم عضو بشم اما ویزا کارت ندارم . شک داشتم خصوصی از نیما پرسیدم دیدم آره کارت میخواد که ما نداریم . ( نیما قبول کن من وجدانتم ) .:biggrin1::biggrin1:
فکر پستشم نباش شما تهرانی من کرج بخوای حضوری از شما میگیرم :biggrin1:

راستی من یادم رفت راجع به بچه هایی که شهرستان هم هستن باید یه فکری کرد برای ایختنه پول که مشکلی نیست به حساب میریزن ولی برایه تحویلش یه فکری باید کرد چون هرکسی این کار رو قبول کنه درست نیست زحمته پست و ... بیافته گردنش
کسی اگر پیشنهادی داره بگه:confused:

راستی من یادم رفت راجع به بچه هایی که شهرستان هم هستن باید یه فکری کرد برای ایختنه پول که مشکلی نیست به حساب میریزن ولی برایه تحویلش یه فکری باید کرد چون هرکسی این کار رو قبول کنه درست نیست زحمته پست و ... بیافته گردنش

حالا نه به باره نه به داره نه عمو موندگار تو کاره :biggrin1: بیشتر بچه ها تهران هستند یا کرج .. من که کرجی هستم خودم حضورن میرم ازشون میگیرم بچه ها هم همین کار و بکنند .
( یکی نییست بگه چه خبرتونه شما دوتا نیما که نه اومده نه قبول کرده ):biggrin1::biggrin1::laughing:
ادامه بحث در فروش و تبادل ....
بچه ها من نفهمیدم اسنیک MGS 3 . همون اسنیک خودمونه یا همونی که لیکوئید با گرفتن DNA اسنیک بوجود آورده است . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

فکر می کنم ادامه این بحث توی فروش و تبادل بازی های ps3 باشه بهتره.اینجا هدف تایپک به هم می خوره بهمون گیر می دن . منم موافقم با این نظر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or