Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

میگم نمیشه چند نفر سرمایه گذاری کنن بصورت رسمی بازیارو وارد کنن:confused:
اینجوری قیمتا هم مثل اروپا و کشورای درس حسابی میشه مثلا نهایتا 60تومن
اونم دست دومش 25-30تومن
(مثلا خودمون با کمک بازی سنتر عزیز:love:این کارو کنیم)
هی میگیم تحریم/:) اخه BMWرو مثل سیب زمینی میارن از خریدن پرایدم راحت تره:laughing:
تحریم کیلویی چنده این:eek::eek::eek: $$$$$ مهمه

مزخرف میگم؟
یا میشه در موردش فکر کرد:confused:

مرسی

عزیز جان یه چیزی بگم . ما برو بچ گیمر که نمی تونیم بازی وارد کنیم .این بازی هایی رو هم که میبینی تو ابران هست قاچاقی میارن. بازی که میرسه دست منو شما از زیر دست 3 .4 تا واسطه عبور کرده البته حداقل 3.4 تا تا اینکه قیمتش افزایش پیدا کرده . ما اگه خیلی زرنگ و زبل باشیم شاید بتونیم منبع رو برای خریدن بازیها پیدا کنیم و با سود خیلی کم بفروشیم به بچه ها .اما ... اما یه اشکال داره اونم اینه که ما داریم بازارو برای دزدای دریایی خراب می کنیم
نتیجه اینکه شناسایی می شیم و سپس کله .
دیگر آقای منبع بر اثر فشار دزدای دریایی به ما جنس نمی دهد.
این قانون بازار ایران که بهتره بگیم آشفته بازار ایران است.
من براتون ثابت می کنم که بازی برای آقای وارد کننده (قاچاقچی)خیلی کمتر از قیمت جهانیش در میاد.

به این می گن یه بازی واقعاً انحصاری.
بازیی واقعاً انحصارییه که کنسول های دیگه تو کفش باشن و متال گیر دقیقاً همون بازییه .
خداییش روی هر کارگردانه این کوجیما کم کرده ، دمش گرم

چرا یکی رو بانک قرار نمیدین و پولهاتون رو بهش نمیسپارین تا وظیفه خرید رو با استفاده از یه credit card از سایتهایی که به ایران شیپ دارن به عهده بگیره؟!
یعنی طرف پولهارو جمع کنه و یه credit card قابل charge بگیره و در عوض یه سود خیلی کم مثل 4-5 تومن براتون خرید رو انجام بده!؟
تا وقتی به هم اعتماد نکنید همینه که هست؟!

اقایون نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی کی تونسته از کشور خودمون رکورد بنده رو توی بازی متال گیر 3 بزنه ! البته می دونم خیلی ها هستن ولی می خوام بدونم که برم رکوردمو بهتر کنم ( از بیکاری ) تا وقتی MGS4 بیاد :cheesygri
من بازی رو در حالت Extreme با 13 تا save و بدون Alert شدن و بدون کشتن 1 نفر و بدون Continue توی 4 ساعت تموم کردم!!!!!!!!!
کسی هست که این رکورد رو زده باشه .
خدا وکیلیش اگه کسی هست و زده بگه . دروغ نباشه !!!!!!!!

سلام.من یه سوال دارم شاید یه ذره احمقانه باشه.من هیچ کدوم از بازیهای این سری رو بازی نکردم.میخواستم ببینم گیم پلی اون چطوریه؟یعنی شلیکها در حالت اول شخص هست یا سوم شخص؟اگه میشه یه توضیحی بدین.
ممنون

سلام.من یه سوال دارم شاید یه ذره احمقانه باشه.من هیچ کدوم از بازیهای این سری رو بازی نکردم.میخواستم ببینم گیم پلی اون چطوریه؟یعنی شلیکها در حالت اول شخص هست یا سوم شخص؟اگه میشه یه توضیحی بدین.
ممنون

خب نیاز به توضیح نداره شما اول برو یه ps1 بگیر بشین یکشو بازی کن خوب که از نظر داستانی حالشو بردی برو یه ps2 بگیر بشین قسمت دومشو بازی کن وقتی که دومیش تموم شد بشین سومیشو بازی کن و وقتی که سومیشو بازی کردی تازه ذهنت آماده میشه که MGS4 رو بازی کنی البته اینو جدی گفتم چون هیچ زبانی قادر به وصف متال گیر نیست و تا خودت تجربه نکنی نمیفهمی که چی هستش این متال گیر.... تمام:-"

mohamad_128 جان شما که تو Profileـت زدی PS2 داری، اگر داری چند وقت صبر کن ( 1هفته، شایدم کمتر ) که بازی MGS Essential برای PS2 بیاد و برو اونو تو PS2 بازی کن. اون بازی شمال هر سه MGS هست ( 1 و 2 و 3 )
سبک بازی اکشن مخفی کاری هست و شما باید بدون اینکه کسی متوجه بشه بازی رو طی کنید... ( سربازان و ... )
در ضمن بازی سوم شخص هست (TPS)

ممنون
هم اول شخه و هم سوم شخص .توضيحش سخته چون بازي نكردم:biggrin1:
ولي شنيدم وقتي در حالت first person بريد و دكمه ي مثلث رو بزنيد مي تونيد بازي رو به همون حالت ادامه بديد(البته فقط در MGS4 )
شماره هاي قبلي هم همينطور بود فقط در حالت اول شخص نميشد حركت كرد و در حالت سوم شخص هم هدف نداشت.

آخرین ویرایش:
یه چیز شاید نسبتا جالب:
هنوز توی اینکه اون اسنیک جوونی که توی یکی از تریلرهای بازی نشونش دادن دقیقا کیه شک داریم اما من یه احتمالی میدم(چون امروز داشتم برای بار 360ام MGS1 رو (دموهای داخل بازی) میدیم یه قسمتی بود که Sniper Wolf اسنیکو اسیر میکنه.وقتی اسنیک توی اتاق شکنجه بیهوش بود توی صحبتای بین لیکوئید و ولف و آسلات ; لیکوئید به ولف میگه که یه نمونه از DNA اسنیک رو گرفته!!
خب این اسنیک جوونی که ما قراره توی MGS4 ببینیم شاید یه کپی ایندفعه از خود Solid Snake باشه که با اون DNA ایکه ازش لیکوئید گرفت کلون شده باشه!
حدثه خب دیگه!:biggrin1:

یه چیز شاید نسبتا جالب:
هنوز توی اینکه اون اسنیک جوونی که توی یکی از تریلرهای بازی نشونش دادن دقیقا کیه شک داریم اما من یه احتمالی میدم(چون امروز داشتم برای بار 360ام MGS1 رو (دموهای داخل بازی) میدیم یه قسمتی بود که Sniper Wolf اسنیکو اسیر میکنه.وقتی اسنیک توی اتاق شکنجه بیهوش بود توی صحبتای بین لیکوئید و ولف و آسلات ; لیکوئید به ولف میگه که یه نمونه از DNA اسنیک رو گرفته!!
خب این اسنیک جوونی که ما قراره توی MGS4 ببینیم شاید یه کپی ایندفعه از خود Solid Snake باشه که با اون DNA ایکه ازش لیکوئید گرفت کلون شده باشه!
حدثه خب دیگه!:biggrin1:
ایول آقا رضا
حدس جالبی بود شاید اینطوری بشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or