Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

یه سوال:
این باندل های 80 گیگ با MGS4 چقدر طول میگشه ایران بیان؟(یعنی پک های قبلی PS3 چقدر طول کشید تا ایران برسن؟)
قیمتو چی فکر میکنین؟خودش که 499$ قراره باشه.:cool:

آخرین ویرایش:
یه سوال:
این باندل های 80 گیگ با MGS4 چقدر طول میگشه ایران بیان؟(یعنی پک های قبلی PS3 چقدر طول کشید تا ایران برسن؟)
قیمتو چی فکر میکنین؟خودش که 499$ قراره باشه.:cool:
سلام.
زیاد منتظر این باندل توی ایران نباش چون فقط توی آمریکای شمالی عرضه میشه و چون پورتهای کنسولی ایران امارات متحده ی عربی و ترکیه هستند، این دو کشور جنس از ایات متحده و کانادا
وارد نمیکنن پس امکان رسیدنش به ایران رقمی اعشاری هست.

سلام.
زیاد منتظر این باندل توی ایران نباش چون فقط توی آمریکای شمالی عرضه میشه و چون پورتهای کنسولی ایران امارات متحده ی عربی و ترکیه هستند، این دو کشور جنس از ایات متحده و کانادا
وارد نمیکنن پس امکان رسیدنش به ایران رقمی اعشاری هست.
البته اینجوریا هم که شما میگی نیست! تو همون دوبی و ... هم Bundle ها وارد میشه. چون باندل ها معمولا فقط در یک منطقه ( Region ) تولید میشن. همین باندل motorstorm خیلیش رو میتونی تو ایران پیدا کنی ( اونم UC هست ! )

البته اینجوریا هم که شما میگی نیست! تو همون دوبی و ... هم Bundle ها وارد میشه. چون باندل ها معمولا فقط در یک منطقه ( Region ) تولید میشن. همین باندل motorstorm خیلیش رو میتونی تو ایران پیدا کنی ( اونم UC هست ! )
بالاخره میشه اینو تو ایران راحت پیدا کرد؟ اگه آره قیمت چی؟

یه سوال:
قیمتو چی فکر میکنین؟خودش که 499$ قراره باشه.

زیاد دل خوش نباش Reza Razor که اگر این باندل به ایران برسه که میرسه، تو چند ماه اول قیمتش نجومی ست ( میشناسی فروشنده های عزیز ایران رو دیگه !! ). پس میمونه خود بازی. تو هفته اول احتمالا قیمش 200 تومن رو هم رد میکنه. باید صبر کنی 2 3 ماه بگذره که باز چشمم اب نمیخوره برای ارزون شدنش چون همین الان بازیه انچاردت رو بصورت دسته دوم دارن 60 تا 80 تومن معامله میکنن :-".

در مورد قیمت نجومی بازی موقع ریلیزش تو ایران عجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب موافقم
به نظرتون اگه از سایت Amazon پیش خرید کنیم سالم به ایران می رسه ؟؟؟

زیاد دل خوش نباش Reza Razor که اگر این باندل به ایران برسه که میرسه، تو چند ماه اول قیمتش نجومی ست ( میشناسی فروشنده های عزیز ایران رو دیگه !! ). پس میمونه خود بازی. تو هفته اول احتمالا قیمش 200 تومن رو هم رد میکنه. باید صبر کنی 2 3 ماه بگذره که باز چشمم اب نمیخوره برای ارزون شدنش چون همین الان بازیه انچاردت رو بصورت دسته دوم دارن 60 تا 80 تومن معامله میکنن :-".

دلم خوش بودا! با خودم گفتم MGS4,PS3 80GB,Dual Shock3 رو بذارم یدفعه باهم بخرم 499دلار! نگو اگه اینجا بیاد شاید 4990دلار هم بفروشن این آدمای****!

در مورد قیمت نجومی بازی موقع ریلیزش تو ایران عجیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب موافقم
به نظرتون اگه از سایت Amazon پیش خرید کنیم سالم به ایران می رسه ؟؟؟
راستی ها !! دوستان یکی که تجربه ی خریدن بازی ها از خارج ایرانو داره بیاد قشنگ بگه اصلا میشه با کردیت کارتو این چیزا از سایتای خارجی بازی خرید؟!
اگه شدنی باشه حتی اون هزینه ی اضافه بر قیمت یه کردیت کارت خیلی کمتر از قیمت MGS4 درمیاد وقتی از دزدای دریایی(فروشنده های ایرانی!) بخریم.
البته من هنوز بخاطر این شرایط قیمت سرسام آور بازی هاس که هنوز PS3 نگرفتم اما اگه بخواییم کپی خور شدنو بیخیال شیم 59$ که قیمت واقعی هر بازی اوریجیناله خیلی کمتر از 100 یا 200 تومنه!
:cool:

آخرین ویرایش:
راستی ها !! دوستان یکی که تجربه ی خریدن بازی ها از خارج ایرانو داره بیاد قشنگ بگه اصلا میشه با کردیت کارتو این چیزا از سایتای خارجی بازی خرید؟!
اگه شدنی باشه حتی اون هزینه ی اضافه بر قیمت یه کردیت کارت خیلی کمتر از قیمت MGS4 درمیاد وقتی از دزدای دریایی(فروشنده های ایرانی!) بخریم.
البته من هنوز بخاطر این شرایط قیمت سرسام آور بازی هاس که هنوز PS3 نگرفتم اما اگه بخواییم کپی خور شدنو بیخیال شیم 59$ که قیمت واقعی هر بازی اوریجیناله خیلی کمتر از 100 یا 200 تومنه!
ایران تحریم هست و سایت آمازون به ایران شیپینگ نداره. ولی یه سری سایت های آسیایی هستن که به ایران شیپ میکنن، مثل سایت: www.play-asia.com

ااا چه بد :cheesygri
خوب اگه کسی ایران نباشه مثلا یکی از کشورای آفریقایی باشه میرسه بی دردسر ؟؟:laughing:
بعد اگه پیش خرید کنم همون june 12th به بعد دستم میرسه یا ممکنه زود تر باشه؟؟(به خاطر MGO بتا که تو ماه April قرار تست بشه میگم ):confused:

ااا چه بد :cheesygri
خوب اگه کسی ایران نباشه مثلا یکی از کشورای آفریقایی باشه میرسه بی دردسر ؟؟:laughing:
بعد اگه پیش خرید کنم همون june 12th به بعد دستم میرسه یا ممکنه زود تر باشه؟؟(به خاطر MGO بتا که تو ماه April قرار تست بشه میگم ):confused:
اگر الان بخوای بخری، داری پیش خرید میکنی و بازی همون 12 Jun برات شیپ میشه. حسن این کار این هست که تو اولویت قرار میگیری، یعنی بازی برای تو زودتر از بقیه شیپ میشه. ( فقط هم بازی های بزرگ رو پیشفروش میکنن که مشتری براشون زیاد هست و ممکن هست تموم شن! )

دوستان من عشق متالگر م ولی ps3 ندارم بجاش 360 دارم ولی خیلی دوست دارم یه ps3 داشته باشم فعلا وضع مالی اجازه نمیده ولی چون عاشق متالگرم از زمانی که خبر ساخت 4 رو شنیدم یک لحظه هم فکر بازی کردن این ابر بازی از ذهنم خارج نمیشه.واسه منم دعا کنید یه ps3 بخرم حالا امروز یه سری اسکرین شات جدید پیدا کردم خواستم شما هم ببینید.چون واسه لینکمستقیم جاوا میخواست من آدرسش رومیدم.
http://www.worthplaying.com/upcoming_2008.php?op=viewarticle&artid=2098

میگم نمیشه چند نفر سرمایه گذاری کنن بصورت رسمی بازیارو وارد کنن:confused:
اینجوری قیمتا هم مثل اروپا و کشورای درس حسابی میشه مثلا نهایتا 60تومن
اونم دست دومش 25-30تومن
(مثلا خودمون با کمک بازی سنتر عزیز:love:این کارو کنیم)
هی میگیم تحریم/:) اخه BMWرو مثل سیب زمینی میارن از خریدن پرایدم راحت تره:laughing:
تحریم کیلویی چنده این:eek::eek::eek: $$$$$ مهمه

مزخرف میگم؟
یا میشه در موردش فکر کرد:confused:

مرسی

اونم دست دومش 25-30تومن
هی میگیم تحریم/:) اخه BMWرو مثل سیب زمینی میارن از خریدن پرایدم راحت تره:laughing:

مزخرف میگم؟

مرسی

دوسته خوبه من قیمته جهانیش 60 دلاره نمیدونم خبر داری یا نه تو همین دبی بازیهایه خوب و پر طرفداره PS3 رو خیلی گرونتر از این حرفها میفروشن من راجع به BMW اظهار نظری ندارم ولی همین که شما میفرمائید اصلا گیریم خوده من بخوام بیام یه تعداد بازی وارد کنم یا نه خوده شما چند باید بدی که برات بیرزه یعنی وقت و سرمایه و .... حساب کن ببین چند در میاد؟
درسته مغازه دارا میتونن کمی ارزونتر بدن ولی اونام فکره جیبه خودشون هستن نه من و شما و تو ایران که روز به روز داره شرایتش بدتر میشه همین وضعه موجودم بمونه خوبه;)

پ.ن: میگم بیایم با سونی یه صحبتی کنیم این عنوانای انحصاریشو واسه 360 هم بزنه تا ما بتونیم کپیش و بازی کنیم یا نه بیاد این PS3 رو هکش رو بده بیرون:biggrin1:

اونم دست دومش 25-30تومن

مزخرف میگم؟

مرسی

اولا همون BMW که شما میگی ، میان سری 3 که قیمتش 30 هزار دلار هست رو میدن 80 میلیون :cheesygri

دوما مشکل دیگه ای که هست اینه که ما قانون Copyright نداریم ! اگر بخوایم رسمی باشیم یکی از فروشگاههای زنجیره ای که در دنیا وجود داره ، ( مثلا Gamestop یا Virgin ) بیان یه شعبه هم ایران بزنن .
که صد سال سیاه :biggrin1: بنابر دلایل مختلف که مهمترینش تحریم و Copyright هست ، این کار رو نمکینن .

مگه اینکه یه بابایی پیدا بشه از اون ور بازی بیاره ( البته خیلی سریع و با سورس های قوی ) و با سود خیلی کم سر هر بازی مثلا 5 تومن بفروشه ، که اینم هزار تا مشکل داره ...
یکی اینکه همچین آدمی پیدا نمیشه - دوم و مهمتر اینکه مثلا شما فکر میکنی الان چند نفر توی ایران به صورت مستمر بازی PS3 میخرن ( حداقل اسمی هاش رو ) ؟! شاید تعدادشون 10 - 15 تا هم نشه !

درستش هم همینه که نیما میگه یعنی کسی که بازیه PS3 بخره کمه و تازه همشون هم که تو این سایت
نمیان که آدم بخواد از طریقه سایت اقدام به این کار کنه
من خودم تا الان 3 تا بازیه PS3 بیشتر نخریدم و اونا هم انحصاری ها بودن چون وقتی 360 دارم و بازیه 5000 تومنی براش میگیرم نمیام برم رو PS3 برایه هر بازی 100000 تومن هزینه کنم

حالا حسابه یه بازی مثله MGS 4 جداست ولی کسی که میخواد بازیه PS3 بیاره و تعداد بیاره و با سوده کم بده باید همه عنوانها رو کار کنه و نمیشه با تعداد عناوینی که انگشت شمار هستن(اختصاصی) عمده فروشی کرد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or