Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

خدایی قصد مسخره بازی نداشتم!!!!!!!!! سوالت چند وجهیه داداش....
قابلیت ریزوم رو داره احتمالا.... تا اونجایی هم که من میدونم ریجن بازی و پی اس انت باید یکی باشه. بازم از سایر دوستان بپرس....

سلام من توی بازی متال گیر 4 مشکل دارم
2 بار بازیرو تموم کردم
این بار می خوام رنک بیگ باسو بگیرم
یکی از شرطاش اینه که تا اخر بازی هیچکیو نکشی
اکت 1 رو من با 0 کشته تموم می کنم
اما اکت 2 رو که تموم می کنم همیشه 6 تا ادمو زده که کشتم
در حالی که من هیچکیو نکشتم
چند بار هم از اول دوباره رفتم و باز 6 تا رو کشتم
خودم به چند جا شک کردم اگه می دونید کجا باید کاری کرد که کسی کشته نشه بگید لطفا
از اول اکت 2 تا اون مرحله ای که فروگ ها می ریزن تو اتاق اختاپوس من مشکلی ندارم
اما بعد از اون به چند جا شک کردم
1-تو همون مرحله ی اختاپوس 10 تا فروگ هستن که من بیهوششون می کنم و میرم سراغ اختاپوس موقعی که می خوام با اختاپوس بجنگم بقیه ی فروگ ها به جز یکیشون نیستن روی زمین
از اینجا هم مشکلی ندارم تا اون مرحلهای که بالای ماشین دربین هستیم
2-وقتی بالای ماشین دربین هستیم هم من شک دارم چیکار کنم چند بار کل این قسمتو پاورسوییت هایی که میومدن بالا رو با تیر بیهوش کننده میزدم(که این هم چند بار امتحان کردم هم با mkII هم با saiga 12) چند بار هم اونا رو با فنه cqc می زدم ومینداختم پایین وبا تیر خود ماشین و rail gun و m82a2 اون گکوها رو می کشتم(کشتن گکوها جز کشته ها محسوب نمی شه)
وتا اخر این اکت هم مشکلی نبود ولی باز اخر اکت 2 میزنه
kills:6
اگرم مشکل از این 2 جاهست که بگید مشکلم کجاست(بقیه ی بازی به جز این 2 تا که گفتم فکر نکنم مشکلی باشه چون خیلی معلوم بود دیگه)
تو رو خدا یکی بیاد کمک کنه بگه چیکار کنم

آخرین ویرایش:
وقتی رو ماشین دربین هستی,به هیچ عنوان از اسلحه ی بالای ماشین یا اسلحه ی کشنده استفاده نکن.میتونی به نقطه ضعف Gekko ها که پا هاش هست شلیک کنی اونم با تفنگ بیهوش کننده یا اون تفنگ که اسمشم یادم نیس اما وقتی میخواست پر کنه رو به خورشید میکرد اسلحه شو میگفت Send Light.

وقتی رو ماشین دربین هستی,به هیچ عنوان از اسلحه ی بالای ماشین یا اسلحه ی کشنده استفاده نکن.میتونی به نقطه ضعف Gekko ها که پا هاش هست شلیک کنی اونم با تفنگ بیهوش کننده یا اون تفنگ که اسمشم یادم نیس اما وقتی میخواست پر کنه رو به خورشید میکرد اسلحه شو میگفت Send Light.
اخه توی اون مرحله باید بکشیم گکوها رو چون تا نکشیم ماشین دربین راه نمیافته (من باید مرحله رو سریع هم تموم کنم چون زمان هم مهمه)
من توی اون مرحله خیلی دقت کردم (پاورسوییت هارو با تیر بیهوش کننده و یا cqc می انداختم پایین)
گکوها رو هم با دقت می کشتم که یکدفه تیرم به پاورسوییت ها نخوره )
درضمن من تعداد کشته هام اعداد متفاوتی نیست بلکه همیشه 6 هستش
چند بار از اول هم رفتم باز همین بود
کمک کنید:(

اخه توی اون مرحله باید بکشیم گکوها رو چون تا نکشیم ماشین دربین راه نمیافته (من باید مرحله رو سریع هم تموم کنم چون زمان هم مهمه)
من توی اون مرحله خیلی دقت کردم (پاورسوییت هارو با تیر بیهوش کننده و یا cqc می انداختم پایین)
گکوها رو هم با دقت می کشتم که یکدفه تیرم به پاورسوییت ها نخوره )
درضمن من تعداد کشته هام اعداد متفاوتی نیست بلکه همیشه 6 هستش
چند بار از اول هم رفتم باز همین بود
کمک کنید:(
خب شما تو باس فایت laughing octopus و همین قسمتی که باید بالای ماشین دربین برید و دشمنا رو بزنید حتما چند نفر رو کشتید.
راه حلش اینه که این act رو دوباره از اول برید و کارهای زیر رو انجام بدید:
-موقع مبارزه با laughing octopus فراگها رو با تفنگ بیهوش کننده بیهوش کنید و نکشیدشون.ضمنا حواستون باشه موقع جنگیدن با laughing octopus اشتباهی به فراگهای بیهوش شده شلیک نکنید و طرفشون نارنجک نندازید.
-تو قسمتی که باید برید بالای ماشین دربین و با تیر بار دشمنا رو بزنید از تیربار برای کشتن سربازها استفاده نکنید و تفنگ بیهوش کننده بزنیدشون و اگه هم اومدن بالای ماشین بهشون شوک بدید.

انجام کارهای بالا بسیار سخته و بطور حتم مجبور می شید این دو تا قسمت رو چند بار تکرار کنید تا موفق شید کسی رو نکشید.
البته جاهای سختش مونده:دی تو act 3 تو قسمتی که باید با ایوا سوار موتور شید و همینطور تو مبارزه با crying wolf و screaming mantis این رحم کردن به دشمنا حسابی اشکتون رو در میاره:دی

آخرین ویرایش:
بچه هی سوال
من می خوام بازی بگیرم
می خواستم بدونم ریجن3 این بازی ژاپنی صحبت می کنند یا مثلا منو ژاپنی هست
یا همه چیز انگلیسی هست ..
کلا ریجن 3 بازی مشکلی نداره...

بچه هی سوال
من می خوام بازی بگیرم
می خواستم بدونم ریجن3 این بازی ژاپنی صحبت می کنند یا مثلا منو ژاپنی هست
یا همه چیز انگلیسی هست ..
کلا ریجن 3 بازی مشکلی نداره...
اره خودتت میتوانی ژاپنیش کنی توی منوش داره
اگر ریجن 3 بگیری برای انلاین به مشکل بر میخوری میله خودته
پس بهتر اینکه تو ریجن 2 بخری بهتر برای انلاین

دوستان من ریجن PSN ـــــم 2 (برا اماراته) بعد ریجن بازیم یکه*میشه آنلاین بازی کنم ؟نرم الکی 2.5 گیگ دانلود کنم نیاد
در ضمن Gekko و اون دایره کوچولوها!(هر چند به نظر من تو اون منطقه ی چپتر 4 از چف استفاده کنی بهتره)رو بترکونی کیل واست نمیندازه
اگه به یه بشکه بزنی بترکه کسی بمیره کیل واست نمیندازه

دوستان من ریجن PSN ـــــم 2 (برا اماراته) بعد ریجن بازیم یکه*میشه آنلاین بازی کنم ؟نرم الکی 2.5 گیگ دانلود کنم نیاد
در ضمن Gekko و اون دایره کوچولوها!(هر چند به نظر من تو اون منطقه ی چپتر 4 از چف استفاده کنی بهتره)رو بترکونی کیل واست نمیندازه
اگه به یه بشکه بزنی بترکه کسی بمیره کیل واست نمیندازه
اره میتوانی بازی کنی انلاین
فقط اگر میخواهی dlc هاشو بگیری باید اکانت ریجن 1 داشته باشی
راستی بازی تو با بازی من هم ریجنه من را ادد کن تا با هم بریم حاله این خارجی ها را بگیریم:d

اره میتوانی بازی کنی انلاین
فقط اگر میخواهی dlc هاشو بگیری باید اکانت ریجن 1 داشته باشی
راستی بازی تو با بازی من هم ریجنه من را ادد کن تا با هم بریم حاله این خارجی ها را بگیریم:d
OK فقط من باید یه هفته بزارم شبا واسه دانلود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or